Andrew pisze:no i bardzo dobrze ! podjeli decyzje jaką chcieli w odpowiedznim czasie , tylko prosze nie zwalac winy na faceta ...zawsze mogla urodzic![]()
Ale ten zółty bije po oczach litośći...
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Andrew pisze:e tam ! przeciez dokładne powiedział jej co ma zrobić , mogla sie nie zgodzic , co to jej nuz do gardła przystawił czy co ? wyraził soje zdanie na ten temat ...czyli ze nie chce tego dziecka , i pozostawił ją w tym temacie sama sobie , od niej zalezało dalej co zrobi !
Yasmine pisze:Andrew pisze:e tam ! przeciez dokładne powiedział jej co ma zrobić , mogla sie nie zgodzic , co to jej nuz do gardła przystawił czy co ? wyraził soje zdanie na ten temat ...czyli ze nie chce tego dziecka , i pozostawił ją w tym temacie sama sobie , od niej zalezało dalej co zrobi !
No tak, ale trzeba przyznac ze z kolesia jest totalny cham.
Naz pisze:To nie cham ani facet - to kutas na kaczych łapach ( za przeproszeniem ) Facet co nei bierze odpowiedzialności za własy czyn - szczyt szczytów.Wiedział co robi, mógł stosowac własne środki zabezpieczenia.
Jeżeli chodzi o te tabletki. Moja dawna "znajoma' to miała. Poszła do ginekologa on dał jej recepte i zapytał się jej "jezeli weźmiesz te tabletki to przyczyniłaś się do śmierci ludzkiej isitoty, jak się teraz czujesz ?"
Wpadła z pewnym znajomym ich stosunek był oparty na telefonie. Ona miała ochote lub on dzwonili i sie spotykali ze soba po krótkim Shuga Shuga było koniec... i rozchodzili się do następnego razu...
Dionizos pisze:Zarodek (embrion) to zarodek, a nie dziecko.
Dionizos pisze:Oczywiście, wyznaczenie granicy, do kiedy ciąza może być usuwana jest z konieczności arbitralne i zazwyczaj wyznacza się ją w rozsądnych granicach.
złotooka kotka pisze:Ja bym nie zabila dziecka (bo dla mnie jest to dziecko!), bo tak mi mowi moj rozum,, sumienie, a nie dlatego, ze ktos cos powiedzial.
Sir Charles pisze:Uważam, że każdy człowiek ma prawo zdecydować o punkcie swojego widzenia. To tak jak z wiarą - pozwólmy chodzić do świątyń tym, którzy chcą i nie zmuszajmy tych, którzy nie chcą.
Maverick pisze:Od kiedy plod przestaje byc plodem, a zaczyna byc czlowiekiem z wszelkimi jego prawami? Czekam na odpowiedz.
Maverick pisze:Od kiedy plod przestaje byc plodem, a zaczyna byc czlowiekiem z wszelkimi jego prawami?
Dionizos pisze:ludzie muszą podjąć w tym wypadku, jak i wielu innych, trochę arbitralne decyzje.
Podobnie można by zapytać: kiedy mamy jeszcze zbiór drzew, a kiedy jest to już las.
Maverick pisze:Od kiedy plod przestaje byc plodem, a zaczyna byc czlowiekiem z wszelkimi jego prawami? Czekam na odpowiedz.
TedBundy pisze:3 mcy
cubasa pisze:A dlaczego nie 4?
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Agnieszka i 201 gości