Mam nadzieje, że będziecie w stanie mi jakoś pomóc.
Moderator: modTeam
Unknown.[?] pisze:Chciałbym się z nią "kochać", ale nie wiem jak mam zacząć jakąkolwiek rozmowe na ten temat. Boję się, że przez najbliższy czas może w ogóle nie mieć ochoty ( choć w to wątpie ), ale może się bać, że powtórzy sie sytuacja z poprzedniego Jej związku. Wiadomo, że jakieś tam pieszczoty są, ale tylko to.
.. pomyślałem, że deklarowana gapiowatość kolegi o nicku Unknown.[?] jest pozorowana i potrafi on wyciągnąć pewną analogię .. a może to ja nie potrafię skutecznie pouczać ..theos pisze:@sad
... tia tylko jaki to ma zwiazek z topiciem??/?
niewidzialna ręka pisze:Nie piszemy całych postów kolorowych.
Tylko dla podkreślenia jakiegoś zdania
Pegaz pisze:guli, heh a może boi się że ponownie zajdzie w ciąże... to tak a propo związku dziecka z seksem..
idas pisze:A ja na to spogladam troche z innej strony...
Jesli twoj wpisany wiek jest prawdziwy [tzn. 20 lat] to ze tak powiem radzilbym sie zastanowic czy ty na pewno chcesz czegos takiego jak zwiazek z kobieta ktora ma juz swoje dziecko...jak dla mnie to troche duzo w takim wieku...
FlaY pisze:Taka dziewczyna potrzebuje innego traktowania ona ma juz dziecko i musiesz tez o nim myślec Unknown. Taki związek jest bardzo wymagający od obojga stron.
ANIOŁ_30 pisze:skoro już rodziła to polecam spiralkę
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 201 gości