jak to jest kobiety 1990

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
mikaaa
Maniak
Maniak
Postautor: mikaaa » 09 sie 2005, 22:29

moon pisze: bo Ty duuuuuża jesteś.

moon co miałas na mysli? :>
you touch me
in special places...
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 09 sie 2005, 22:30

eVDo pisze:A moze to jest po prostu tak, ze jak sie jest w wieku np.18-20 to juz sie wyglada na pewien wiek wiec w imieniu powszechnej kultury mowia ludzie do takich osob per Pan\Pani.
A ze mozna tez zwrocic sie do takich osob per Ty bez zadnych problemow to juz druga sprawa !

A ja mam problem co mowic osoba w mojej klatce ktore maja po 20 kilka lat. Oczywiscie z wiekszoscia jestem na TY. Ale sa dwie osoby,ze nie wiem co powiedziec bo praktycznie ich nie znam(jedna osoba wprowadzila sie niedawno a druga byle nauczycielem WF w moim gimnazjum).
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 09 sie 2005, 23:49

mikaaa pisze:moon co miałas na mysli?

Serio nie wiesz?Dla 11latka 19latka to dorosła już jest, bo nie chodzi do podstawówki a już studentka, czasem pracująca. Wiec respekt grzdyle czują.
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 10 sie 2005, 11:16

hehe..mnie zawsze dawano więcej lat niż mam miało to dwa plusy :) Zagadywały mnie starsze panny tylko że wtedy szczyl byłem i nie wiedziałem co mam ze sobą przy nich zrobić :D i rodzeństwo miało ubawu około mnóstwo..Drugi plus z którego nagminnie korzystalem to taki był że mogłem browara kupić bez dowodu :) hehe a od mojego starszego kumpla zawsze dowód chcieli :) A teraz to już na swój wiek wyglądam i jest ok :)
Ile jest wart świat pełen grubych krat?

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”