Orgazm podczas snu
Moderator: modTeam
mi też sie zdażały czasami takie akcje nocne sen erotyczny i nagle budze się i mam mokro hehe i nie pamietałem co mi się śniło chociarz wiedziałem że coś przyjemnego, tak mi się zdażało przy dłuższym celibacie ale teraz to już historia

"Życie jest jak pudełko czekoladek, nigdy nie wiadomo na co się trafi..."
- KsiążeRytm
- Entuzjasta
Ej to nie to samo co orgazm
Polucja to tylko zmaza, wyciek nasienia nie wiążący się z orgazmem. Nie wiem jak u kobiet, ale moja miewa
U mnie to sie ZAWSZE z orgazmem wiazalo. Wycieku bez orgazmu jeszcze nie mialem
Tez tak sądze, i zawsze tryska jak mi sie erotyk sni <aniolek2>, chyba ze jakis marny to nic niemam w galotach
Tak - zdarza się w okresie abstynencji i zwykle nad ranem (tzn. takie się pamięta - po obudzeniu). Przy czym orgazm podczas snu jest często bardziej intensywny i przyjemny niż z facetem - w tzw. realu

![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Ostatnio zmieniony 24 lut 2007, 15:26 przez nadia, łącznie zmieniany 1 raz.
A czy nikt z Was nie zastanawiał sie nigdy nad możliwościa nawiedzania zlych demonów podczas snu?
<diabel1>.
<diabel1>
Niby porzesady ale moze i troche prawdy w tym jest?
Co o tym myslicie?? <diabel1>
<diabel1>
Kod: Zaznacz cały
Inkub-w demonologii inkubami nazywa się demony przybierające postać uwodzicielskich mężczyzn (często obdarzonych również atrybutami charakteryst. dla demonów), nawiedzające kobiety we śnie i kuszące je współżyciem seksualnym
<diabel1>
Kod: Zaznacz cały
Sukkub- w demonologii sukkubami nazywa się demony przybierające postać nieziemsko pięknych kobiet (często obdarzonych również atrybutami charakteryst. dla demonów), nawiedzające mężczyzn we śnie i kuszących ich współżyciem seksualnym.
Niby porzesady ale moze i troche prawdy w tym jest?
Co o tym myslicie?? <diabel1>
Mr Jigsaw is back
--------------------------------------------------
Coco jumbo i do przodu~myśl przewodnia
--------------------------------------------------
Coco jumbo i do przodu~myśl przewodnia
szymekss pisze:Kod:
Inkub-w demonologii inkubami nazywa się demony przybierające postać uwodzicielskich mężczyzn (często obdarzonych również atrybutami charakteryst. dla demonów), nawiedzające kobiety we śnie i kuszące je współżyciem seksualnym
Bardzo możliwe
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”