Seks grupowo

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
guli
Maniak
Maniak
Postautor: guli » 04 lip 2005, 11:06

eng pisze:Polska to taki dziwny kraj, nietolerancyjny wobec każdej inności i tu na forum najlepiej widać czym to się objawia ...

Brawo :) <browar> <browar> <browar> Zaraz zaczna pisać, że się czepiasz ;)
Grzeczne dziewczynki idą do nieba

Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
Awatar użytkownika
eng
Weteran
Weteran
Postautor: eng » 04 lip 2005, 11:46

Ja się czepiam ? ależ skąd ! :D

Jak komuś nie pasują moje poglądy to jest jego problem, nie mój...
Na szczeście jeszcze w tym kraju wolno jeszcze mieć swoje zdanie i obowiązuje wolny wybór... doktryna (podobno) większości nie obowiązuje jako prawo...

Choć jak widać są zakusy na karne umoralnienie nieodpowiedzialnych grzeszników którzy sami nie wiedzą co dla nich najlepsze ...

<bicz1>

Wypowiedziałem swoje zdanie i tyle, nikogo też nie atakuję personalnie ...

<browar>
bleeeeeeeeeeeee
Moniczka_21
Bywalec
Bywalec
Postautor: Moniczka_21 » 20 lip 2005, 13:35

Prawdę mówiąc zawsze marzyłam o spróbowaniu z kobietą mimo że mam faceta. I wydaje mi się że jakbyśmy zrobili to w 3 to nie miałabym wyrzutów sumienia niż jakbym zrobiła to sama z nią. Także czekam może się przydarzy...
przyjaciel
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: przyjaciel » 20 lip 2005, 13:46

Moniczka_21 pisze:Prawdę mówiąc zawsze marzyłam o spróbowaniu z kobietą mimo że mam faceta. I wydaje mi się że jakbyśmy zrobili to w 3 to nie miałabym wyrzutów sumienia niż jakbym zrobiła to sama z nią. Także czekam może się przydarzy...

BRAWO GRATULUJĘ O D W A G I
Awatar użytkownika
karmen
Maniak
Maniak
Postautor: karmen » 23 lip 2005, 23:47

żadne trójkąciki czy inne figur :D nie wchodza w gre... nie mogłabym paczeć na mojego ukochanego jak sie kocha z inna czy też odwrotnie... buuuhaha Z D E C Y D O W A N I E -------------------------> O D P A D A
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 24 lip 2005, 00:45

Co wydaje sie niemozliwe dzis... jutro moze byc codziennoscia :)
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 24 lip 2005, 00:48

To nie Ty miales to napisac :D
soul of a woman was created below
slicznotka
Bywalec
Bywalec
Postautor: slicznotka » 24 lip 2005, 00:50

NIGDY !!!! Nie mogłabym patrzec jak moj Slarbuc rznie sie z inna a ja z innym. Fuuj ... Zdecydowaie wole sex we dwoje !!
slicznotka
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 24 lip 2005, 00:52

ONCE AGAIN:
Maverick pisze:Co wydaje sie niemozliwe dzis... jutro moze byc codziennoscia :)

A swoja droga SLARBUC <hahaha>
Brzmi jak ostre przeklenstwo :D
soul of a woman was created below
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 24 lip 2005, 16:41

slicznotka pisze:Zdecydowaie wole sex we dwoje !!

Ale tu nie chodzi o pożycie w trójkącie, tylko od czasu do czasu seksik w większym gronie ;P

charlie81 pisze:A swoja droga

<hahaha>
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
Student
Weteran
Weteran
Postautor: Student » 26 lip 2005, 17:52

Mi ostatnio chodzi po glowie zebysmy z moja kobieta sprobowali z jakas inna para. Niekoniecznie musi od razu dochodzic do seksu z wymiana partnerow , ale stopniowo wspolny seks pozniej pieszczoty i co spotkanie to krok dalej. Mysle ze moja partnerka po delikatnej rozmowie by sie zgodzila. Tylko jedyny problem to skad wziac taka pare, z ogloszen internetowych odpada bo cholera wie co to za ludzie. Takze jak sie kiedys nadarzy jakas spontaniczna okazja to sie ja wykorzysta :)
Alucard

Postautor: Alucard » 01 sie 2005, 00:40

A co powiecie o sześciokącie foremnym??
Awatar użytkownika
guli
Maniak
Maniak
Postautor: guli » 05 sie 2005, 07:16

Student pisze:Tylko jedyny problem to skad wziac taka pare, z ogloszen internetowych odpada bo cholera wie co to za ludzie.

Nie masz dobrego kolegi, który ma dziewczynę??
Grzeczne dziewczynki idą do nieba

Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 05 sie 2005, 09:38

Student pisze:jak sie kiedys nadarzy jakas spontaniczna okazja to sie ja wykorzysta

Spontan tu chyba nie jest wskazany.
AMON

Postautor: AMON » 05 sie 2005, 21:10

My z dziwczyna ostatnio szukamy i znalezlismy jakos pare przez net.....zobaczymy co z tego wyjdzie
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 06 sie 2005, 00:50

AMON pisze:znalezlismy jakos pare przez net

Chyba tylko przez net... pozostaje jakaś taka anonimowość, co by nie mówić :P
misiek
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: misiek » 06 sie 2005, 08:59

Krystian pisze:
guli pisze:Zachowujecie się jek faszyści, wszystko co nie jest zgodne z Waszym wyobrażeniem świata negujecie i nazywacie obrzydlistwem, kurestwem itp.

Każdy ma prawo tutaj pisać co jest zgodne z jego sumieniem a co nie. Rodzina to podstawowa komórka społeczna, a każdy facet powinien mieć swoją kobietę czyli żonę i na odwrót a nie jakieś sexy grupowe i inne świństwa. Dlatego świat jest tak pokopany i jeżeli sądzisz że takie rzeczy go zmienią na lepsze to się grubo mylisz. Bo z tych jak to nazwałeś "kurestw" wychodzą same problemy zobacz ile rozwodów jest w USA co roku albo ile jest problemów w małżeństwach, separacji. Wiele z tych problemów wywodzi się z tego że ludzie sobie chcieli "poużywać" właśnie w sexie grupowym, dopuścili się zdrady... długo by wymieniać. I nie ma wątpliwości że to jest niewłaściwe! Bo świat się coraz bardziej stacza, tylko mądry człowiek to dostrzeże a inny będzie pisał że jest OK. Bo ludzie potrafią tylko narzekać że jest źle. A to większość ludzi jest za to odpowiedzialna że tak jest. Dlaczego są wojny? Bo ludzie nie chcą się zmienić tylko wszystko załatwiają przemocą. Taka sama typologia zagadnienia dotyczy spraw seksu. Ludzie uważają że wszystko im wolno i dlatego jest tyle chorób, AIDS, niepożądanych ciąż, gwałtów i innych rzeczy. Gdyby ludzie się w końcu nauczyli dobrego postępowania to by tego wszystkiego nie było. Ale większość nie chce i różne wypowiedzi na tym Forum wybitnie tego dowodzą.

moon pisze:Ciekawe czy Wiola za to takich fantazji nie ma?

Zapytaj się jej a nie mnie co to ja jakiś rozjemca jestem

Krystuian skąd ty jesteś z kosmosu???
Oczywiście każdy ma prawo pisać co jest zgodne z jego sumieniem ale nie może nikogo brażać. Jesteśmy małżeństwem z 6 letnim stażem. Po 2 roku małżeństwa, spróbowaliśmy tzw grupensexu z zaprzyjaxnionym małżeństwem. Na początku były opory, wstyd, wyrzuty sumienia bo przełamywaliśmy "normy etyczne", które wpajali w nas rodzice, szkoła itd.
Po głębszej analizie doszliśmy do wniosku , że ogół norm etycznych w sferze seksualności to wymysł religii, Kościoła. To Kościół ogranicza naszą seksualność. Początki były trudne ale z czasem....
"świat się stacza" - z czego???? Przez sex grupowy????
"dopuścili się zdrady" - nie uważamy sie zdradzeni. Robimy to razem.
"dlaczego są wojny" - to nie moja wina
"Gdyby ludzie się w końcu nauczyli dobrego postępowania" - co to jest dobre postepowanie?? Zgodne z naukami Kościoła??? NIe klamie, nie kradnę, nie morduje, płace podatki. Myślę, że postępuję dobrze.
Czytam ywoje wywody filozoficzne i ręce opadają. Jesteś księdzem???
AMON

Postautor: AMON » 06 sie 2005, 13:20

Zupełnie sie z toba zgadzam misiek;) Nic dodac nic ujac:)
Awatar użytkownika
piotr 1971
Początkujący
Początkujący
Postautor: piotr 1971 » 07 sie 2005, 18:22

A ja się przyznam ,że zawsze chciałem spróbować "grupowego" <fala>
Ale jest to dla mnie jak na razie tylko marzenie.
Bierze się to stąd ,że bardzo ciężko jest znależć taką grupę.
Oczywiście , że są kluby zamiłowane w tego rodzaju seksie , ale niestety koszty przynależności do nich są dość duże!!!
Ale może kiedyś się przydaży ...........!!!!!!!!! <buzi>
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 07 sie 2005, 19:19

misiek pisze:To Kościół ogranicza naszą seksualność.

Nie Kościół, tylko my sami <aniolek2>
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 07 sie 2005, 20:22

Nie no misiek ...gdzies sie pogóbiłes w tym wszystkim , spróboj wiec i z facetem , też Ci bedzie na poczatku nie dobrze i albo spodoba ci sie to albo nie , póki nie spróbujesz nie bedziesz wiedział .Takie podejscie do sprawy jak to piszesz stacza swiat ku przepasci , dzis przełamałeś bariere sexu grupowego , dzis uwazasz to juz wrecz za normalne , a co jutro ? zabijmy kogos ....bo chce wiedziec jak to jest, jak sie kogos morduje , a po jutrze ? ..... zabic to mało , trzeba spróbować brutalnego mordu , tak by ofiara sie meczyła , bo sam w sobie to juz za mało ....Tylko mi nie mów ze to całkiem co innego , bo jak takie cos przeczytam , to znaczy ze mimo wieku nie rozumiesz swego błedu myslowego
Co innego zrobic to co piszesz , lub robić co jakiś czas , a co innego wyrazac sie na ten temat w ten sposób ! :>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Moniczka_21
Bywalec
Bywalec
Postautor: Moniczka_21 » 08 sie 2005, 00:45

Andrew pisze:Nie no misiek ...gdzies sie pogóbiłes (!!!!!!) .Takie podejscie do sprawy jak to piszesz stacza swiat ku przepasci , dzis przełamałeś bariere sexu grupowego , dzis uwazasz to juz wrecz za normalne , a co jutro ? zabijmy kogos ....bo chce wiedziec jak to jest, jak sie kogos morduje , a po jutrze ? :>

Tak właśnie postrzegamy sex my Polacy (katolicy) - jako zło które jest prawie równe morderstwu... Dla mnie łamanie barier - jeśli nikomu to nie szkodzi - nie jest niczym złym a na pewno czegoś uczy.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 08 sie 2005, 07:57

Moniczka_21 pisze:Tak właśnie postrzegamy seks my Polacy (katolicy) - jako zło które jest prawie równe morderstwu... Dla mnie łamanie barier - jeśli nikomu to nie szkodzi - nie jest niczym złym a na pewno czegoś uczy.

tak własne wszyscy myslą , jak są slepi i widza tylko czubek swojego nosa, a liczy sie dla nich tu i teraz
katolicyzm tu nie ma nic do rzeczy , chodzi tylko i wyłacznie o sumienie , robiac takie rzeczy sprawiasziż staje sie ono coraz mniejsze , ale jak tu gadać o kolorach z slepym !a jak urodzisz dzieci i staną sie pełnoletnie , albo zdolne do sexu to zabierzesz je ze sobą na taką orgię ?? a moze sie bedziesz piepszyc z własnym synem ....nie >>? a dlaczego ?? tosz to tylko kolejna bariera dla Ciebie nic innego , dlaczego tu uwazasz ze jest wszystko oki ...zas tu ...ze nie ! jeli tak jest ?
Moniczka_21
Bywalec
Bywalec
Postautor: Moniczka_21 » 08 sie 2005, 11:43

1. jak już to pieprzyć a nie - "piepszyć"
2. nie "tosz" a toż
3. Katolicyzm ma z tym dużo wspólnego, a wiąże się to z naszą mentalnością i średniowiecznymi poglądami na świat. Sumienie to inna działka. Poza tym jest podpisany konkordat tzn Polak = katolik, tak już jest, zresztą tak jak na zachodzie Polak = złodziej - mimo że tak samo nie dotyczy to wszystkich. I Andrew - jak nie możesz wyobrazić sobie czegoś to po prostu napisz "nie wyobrażam sobie" a nie pisz takich abstrakcyjnych bzdur - przeciaż napisałam: łamanie barier - tak -jeśli nikomu to nie szkodzi. Nic na siłę, wbrew prawu i sumieniu. Czy sex to przestępstwo albo kryminogenny proceder?
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 08 sie 2005, 12:00

Moniczka_21, nie poprawiamy tu bledow :].
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 08 sie 2005, 12:03

Moniczka_21 pisze:Katolicyzm ma z tym dużo wspólnego, a wiąże się to z naszą mentalnością i średniowiecznymi poglądami na świat. Sumienie to inna działka. Poza tym jest podpisany konkordat tzn Polak = katolik, tak już jest, zresztą tak jak na zachodzie Polak = złodziej - mimo że tak samo nie dotyczy to wszystkich. I Andrew - jak nie możesz wyobrazić sobie czegoś to po prostu napisz "nie wyobrażam sobie" a nie pisz takich abstrakcyjnych bzdur - przeciaż napisałam: łamanie barier - tak -jeśli nikomu to nie szkodzi. Nic na siłę, wbrew prawu i sumieniu. Czy seks to przestępstwo albo kryminogenny proceder?

Hej dziewczyno on dobrze pisze!Były w tv swego czasu wywiady z przestępcami którzy dojście do zabóstwa czy innych przestępstw opisywali w ten sposób że dla nich to było tylko łamaniem kolejnych barier..Katolicyzmu nie mieszaj do tego a jeśli juz koniecznie chcesz to katolicyzm daje osobom naprawde wierzącym normy ktorych przestrzeganie nie jest specjalnym wyrzeczeniem jak tobie się wydaje.
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
Moniczka_21
Bywalec
Bywalec
Postautor: Moniczka_21 » 08 sie 2005, 12:15

Znowu porównanie seksu do przestępstwa. A jeśli chodzi o drugie to nie wspominałam o normach tylko poglądach.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 08 sie 2005, 12:26

Moniczka_21 pisze:konkordat tzn Polak = katolik, tak już jest, zresztą tak jak na zachodzie Polak = złodziej - mimo że tak samo nie dotyczy to wszystkich. I Andrew - jak nie możesz wyobrazić sobie czegoś to po prostu napisz "nie wyobrażam sobie" a nie pisz takich abstrakcyjnych bzdur - przeciaż napisałam: łamanie barier - tak -jeśli nikomu to nie szkodzi. Nic na siłę, wbrew prawu i sumieniu. Czy seks to przestępstwo albo kryminogenny proceder?

po tzn. ------stawiamy kropkę
po prostu ------ piszemy( po prostu )
przeciaż .... chyba przecież

od literki (i ) nie zaczyna sie zdania
reszte błedów interpunkcyjnych pominę <aniolek2> <aniolek2>
Oj dziecko pogubiłaś sie pogubiłaś

a kłamstwo to kolejna bariera dla Ciebie ? choć przestepstwem tez nie jest !?
i nie pisalem o pieprzeniu czegoś pieprzem ....tylko o piepszeniu sie , czyli uprawianiu sexu <aniolek2>
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 08 sie 2005, 13:02

Moniczka_21 pisze:Znowu porównanie seksu do przestępstwa. A jeśli chodzi o drugie to nie wspominałam o normach tylko poglądach.

Dziewczyno ja ci tylko tłumacze że przekraczanie pewnych barier jest conajmniej niezdrowe..wietrzysz spisek którego nie ma..I gdzie ja seks do przestępstwa porównałem?
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
AMON

Postautor: AMON » 08 sie 2005, 14:41

@Pegaz czy ty uwazasz sex grupowy za niezdrowy(z uwagi na to iz jest to łamanie pewnej bariery)? Co w tym jest niezdrowego?? Niezdrowe i wstretne jest dla mnie wtykanie sie ludzi w nie swoje sprawy i doradzanie innym czy moga uprawiac sex grupowy czy nie itp. Kazdy wie co jest dla niego dobre(najwyzej sie sparzy)-na pewno nie ktos obcy na dotatek ten ktory nawet tego nie probowal. Moge sie liczyc jedynie ze zdaniem osoby ktora miala z tym tematem do czynienia a nie z laikiem <lol>. Moje postrzeganie sexu grupowego nie wieze sie z tym iz chce przekroczyc kolejna granice itp tylko wynika to ze zwyklej fizycznej i psychicznej potrzeby. Nikogo do tego nie zachecam i nikomu tego nie bronie. A to ze dla kogos jest to juz bulwersujace, szokujace, nie kreci go itd to nie znaczy ze ma komus mowic ze to niezdrowe .

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”