eng pisze:Polska to taki dziwny kraj, nietolerancyjny wobec każdej inności i tu na forum najlepiej widać czym to się objawia ...
Brawo

Moderator: modTeam
Krystian pisze:guli pisze:Zachowujecie się jek faszyści, wszystko co nie jest zgodne z Waszym wyobrażeniem świata negujecie i nazywacie obrzydlistwem, kurestwem itp.
Każdy ma prawo tutaj pisać co jest zgodne z jego sumieniem a co nie. Rodzina to podstawowa komórka społeczna, a każdy facet powinien mieć swoją kobietę czyli żonę i na odwrót a nie jakieś sexy grupowe i inne świństwa. Dlatego świat jest tak pokopany i jeżeli sądzisz że takie rzeczy go zmienią na lepsze to się grubo mylisz. Bo z tych jak to nazwałeś "kurestw" wychodzą same problemy zobacz ile rozwodów jest w USA co roku albo ile jest problemów w małżeństwach, separacji. Wiele z tych problemów wywodzi się z tego że ludzie sobie chcieli "poużywać" właśnie w sexie grupowym, dopuścili się zdrady... długo by wymieniać. I nie ma wątpliwości że to jest niewłaściwe! Bo świat się coraz bardziej stacza, tylko mądry człowiek to dostrzeże a inny będzie pisał że jest OK. Bo ludzie potrafią tylko narzekać że jest źle. A to większość ludzi jest za to odpowiedzialna że tak jest. Dlaczego są wojny? Bo ludzie nie chcą się zmienić tylko wszystko załatwiają przemocą. Taka sama typologia zagadnienia dotyczy spraw seksu. Ludzie uważają że wszystko im wolno i dlatego jest tyle chorób, AIDS, niepożądanych ciąż, gwałtów i innych rzeczy. Gdyby ludzie się w końcu nauczyli dobrego postępowania to by tego wszystkiego nie było. Ale większość nie chce i różne wypowiedzi na tym Forum wybitnie tego dowodzą.moon pisze:Ciekawe czy Wiola za to takich fantazji nie ma?
Zapytaj się jej a nie mnie co to ja jakiś rozjemca jestem
Andrew pisze:Nie no misiek ...gdzies sie pogóbiłes (!!!!!!) .Takie podejscie do sprawy jak to piszesz stacza swiat ku przepasci , dzis przełamałeś bariere sexu grupowego , dzis uwazasz to juz wrecz za normalne , a co jutro ? zabijmy kogos ....bo chce wiedziec jak to jest, jak sie kogos morduje , a po jutrze ?
Moniczka_21 pisze:Tak właśnie postrzegamy seks my Polacy (katolicy) - jako zło które jest prawie równe morderstwu... Dla mnie łamanie barier - jeśli nikomu to nie szkodzi - nie jest niczym złym a na pewno czegoś uczy.
Moniczka_21 pisze:Katolicyzm ma z tym dużo wspólnego, a wiąże się to z naszą mentalnością i średniowiecznymi poglądami na świat. Sumienie to inna działka. Poza tym jest podpisany konkordat tzn Polak = katolik, tak już jest, zresztą tak jak na zachodzie Polak = złodziej - mimo że tak samo nie dotyczy to wszystkich. I Andrew - jak nie możesz wyobrazić sobie czegoś to po prostu napisz "nie wyobrażam sobie" a nie pisz takich abstrakcyjnych bzdur - przeciaż napisałam: łamanie barier - tak -jeśli nikomu to nie szkodzi. Nic na siłę, wbrew prawu i sumieniu. Czy seks to przestępstwo albo kryminogenny proceder?
Moniczka_21 pisze:konkordat tzn Polak = katolik, tak już jest, zresztą tak jak na zachodzie Polak = złodziej - mimo że tak samo nie dotyczy to wszystkich. I Andrew - jak nie możesz wyobrazić sobie czegoś to po prostu napisz "nie wyobrażam sobie" a nie pisz takich abstrakcyjnych bzdur - przeciaż napisałam: łamanie barier - tak -jeśli nikomu to nie szkodzi. Nic na siłę, wbrew prawu i sumieniu. Czy seks to przestępstwo albo kryminogenny proceder?
Moniczka_21 pisze:Znowu porównanie seksu do przestępstwa. A jeśli chodzi o drugie to nie wspominałam o normach tylko poglądach.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 233 gości