W jaki sposób okazują dziewczyny jesli im sie spodoba facet
Moderator: modTeam
W jaki sposób okazują dziewczyny jesli im sie spodoba facet
Chciałbym wiedziec w jaki sposób okazują dziewczyny ze im sie spodobał dany meszczyzna,i co robią,najlepiej jakby sie wypowiedziały dziewczyny bo one w sumie najlepiej wiedzą 

$GrEgOrY$
Ja dzis jechalem autobusem z taka jedna calkiem ladna i wygladajaca na normalna i ciekawa , intrygujaca dziewka:) i zagadalem do niej jak ma na imie...zaczela ze mna rozmawiac i sie baaardzo duzo usmiechala:) nastepnym razem wezme od niej numer:)
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "
hyhy e(L)o
hyhy e(L)o
tak prawde mówiac to ja dziewczyna a dla mnie to i tak trudne pytanie
i wcale nie dlatego ze nie okazje swojego zaisteresowania jezeli takie sie pojawi
my to chyba robimy tak jakos nieswiadomie
wiec chyba nie zawsze do konca to kontrolujemy
no ale np szuka sie kontaktu wzrokowego z "delikwentem" który nas w jakis sposób zaintrygował 
i wcale nie dlatego ze nie okazje swojego zaisteresowania jezeli takie sie pojawi
no ale np szuka sie kontaktu wzrokowego z "delikwentem" który nas w jakis sposób zaintrygował Jeśli chodzi o mnie to ja w tych sprawach jestem dosc bezposrednia, po prostu podchodze do faceta i zaczynam z nim rozmowe, na poczatku o jakis tam bredniach, a koncze na troche powazniejszym temacie.I jesli facet wpadl mi w gust to sie powoli za niego "biore"

What can you see
on the horizon?
Why do the white gulls call?
Across the sea
a pale moon rises
The ships have come to carry you home.
on the horizon?
Across the sea
a pale moon rises
Maverick pisze:A co może być poważniejszym tematem??
Jejku Mariusz troche fantazji. Chocby dyskusja o eutanazji :d
Cha cha cha tak Maverick! ja kocham takie tematy
Chcesz wiedziec w jaki sposob sie za niego biore?To chyba normalne...ale no dobra!
Zaczynam flirtować!! Miłe słówka,uśmiechy :056: , spojrzenia :604: i wszystko co sie dobrze konczy
What can you see
on the horizon?
Across the sea
a pale moon rises
on the horizon?
Across the sea
a pale moon rises
Możliwe że żle podchodzisz do kobiet...na złe teamty zaczynasz rozmawiać itp. Musisz bardziej się wczuc w nastruj i potrzebe danej kobietki...może to Ci pomoże?
Powodzenia!
Powodzenia!
What can you see
on the horizon?
Across the sea
a pale moon rises
on the horizon?
Across the sea
a pale moon rises
To znaczy że jeszcze nie znalazłeś tej "jedynej" ale nie martw sie! Nie jestes sam!!!
Jeszcze sie ktos dla Ciebie w przyszlosci znajdze!
Wiem, że nie jestem sam, jednak łatwo sie mówi: "ale nie martw sie, ta jedyna jest gdzieś". Ale trzeba coś w życiu robić. Czas pokaże. Jedyne, czego żałuję to to, że za młodu się nie wyszaleje:), a może właśnie sie wyszaleje. Wszystko zależy od punktu widzenia. :564:
pozdrawiam...
Mariusz - spotykaj sie wiecej z dziewczynami, chocby na stopie czysto kolezenskiej. Im wiecej z nimi gadasz, tym wieksze masz doswiadczenie w obcowaniu z nimi
a o to chodzi. Tobie sie moze wydawac, ze dobrze rozmawiasz, a one mysla inaczej. To jak z matematyka - nikt nie nauczyl sie od "patrzenia". Trzeba wyiczyc pare zadanek...
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”