Jak wiadomo nie dojechałem do szwecji przez wypadek.
Przed chwila dzwonił do mnie znajomy i powiedział ze strasznie duzo pojechało tam dziewczyn. Podobno sporo z nich jest tam z kuzynam braćmi, czyli mozna wnioskowac ze nie ma ja facetow.
Całe szczęście ze tam nie dojechałem, bo mogłbym kogoś spotkać.
Ide pracować dalej na budowę... gdzie sa sami faceci.
CZYŻ TO NIE JEST ŚMIESZNE?
To są normalnie jaja...
Moderator: modTeam
Mariusz, glowa do gory, spojrz na to w ten sposob: skoro
Zreszta na pewno i tak sa okropne i nie uznaja seksu przed slubem
to innymi slowy maja przyzwoitki, przy ktorych i tak na wiele sie nie odwaza <aniolek2>mariusz pisze:sporo z nich jest tam z kuzynam braćmi

The boy you trained, gone he is... Consumed by Darth Vader
-
prien
GNRose pisze:Mariusz, glowa do gory, spojrz na to w ten sposob: skoroto innymi slowy maja przyzwoitki, przy ktorych i tak na wiele sie nie odwaza <aniolek2>mariusz pisze:sporo z nich jest tam z kuzynam braćmi
Do tego maja pasy cnoety do których klucze mają ich bracia lub kuzyni
). Jeżeli nie musze to nie wyjeżdżam gargul pisze: Do tego maja pasy cnoety do których klucze mają ich bracia lub kuzyniJa bym sie zbytnio nie przejmował, pewnie będzie jeszcze wele okazji do wyjazdu za granicę. Ja już parę razy byłem za granicą i niby było fajnie ale może jestem jakiś dziwny ale w domu najlepiej ( nawet w Stanach czułem się jakoś tak troche zaszczuty
). Jeżeli nie musze to nie wyjeżdżam
![]()
Co za brednie...
Wali mnie to czy laska ma pas cnoty czy nie, byletylko dało sie z nia normalnie pogadać a reszta sama przyjdzie. To co sie stało to paranoja i tyle :p
A odnośnie wyjazdów to co chwile jeżdze gdziec po świecie
Jutro np jade do Bułgarii 
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”