CZY MOŻNA PRZESADZIĆ Z SEXEM???
Moderator: modTeam
CZY MOŻNA PRZESADZIĆ Z SEXEM???
jak za dużo wypije jestem chory, jak zjem za dużo boli mnie brzuch..
....a co sexem?? mozna mieć go za dużo??
Jakie są wasze opinie?
....a co sexem?? mozna mieć go za dużo??
Jakie są wasze opinie?
....słodkich snów...
Andrew pisze:gdy masz go codzien , po klka razy i trwa to jakiś czas , nadejdzie moment ze bedziesz miał dosc !
chyba cię pogięło, albo zapomniałeś dodać, że jak już masz 70 lat.
Ostatnio zmieniony 26 lip 2005, 09:33 przez Jarek, łącznie zmieniany 1 raz.
Kochać i być kochanym
Jarek pisze:Andrew pisze:gdy masz go codzien , po klka razy i trwa to jakiś czas , nadejdzie moment ze bedziesz miał dosc !
chyba cię pogięło, albo zapomniałeś dodać, że jak już masz 70 lat.
Pogieło

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
- ksiezycowka
- Weteran
Kobieta tez moze przesadzic z sex'em... Mam przyjaciolke,ktora mnie nawet w pewien sposob ostrzegala,ze co za duzo to niezdrowo.... W jej przypadku,po bardzo upojnych dniach i nocach doszlo do ostrego zapalenia drog moczowych,pozniej do oglnego stanu zapalnego w organizmie i problemach z nerkami i to sie wlasnie wiazalo z tym,ze przesadzila.... Bywaja takie przypadki tez..Leczyla sie pozniej dosc dlugo i naprawde wygladalo to groznie..
Jarek pisze:Andrew napisał/a:
jak bedziesz sie kochał po piec razy dziennie przez miesiac dzien w dzien to pogadamy kogo pogieło !! i nie trzeba miec wtedy lat 70 ! nie rób z siebie takiego ogiera ! bo nie dasz rady
Byłoby lepiej, gdybyś mówił za siebie.
Hehe, Jarek, bez obrazy, ale chyba nie wiesz jednak, o czym mowisz
The boy you trained, gone he is... Consumed by Darth Vader
Agusia pisze: W jej przypadku,po bardzo upojnych dniach i nocach doszlo do ostrego zapalenia drog moczowych,pozniej do oglnego stanu zapalnego w organizmie i problemach z nerkami i to sie wlasnie wiazalo z tym,ze przesadzila....
A może te zapalenia spowodował przeciąg w jakim "to" robili, a nie nadmiar? Bo co ma układ moczowy i nerki do seksu. Chyba że facet z brudnymi rękoma pomylił łechtaczkę z ujściem cewki moczowej
Kochać i być kochanym
Jarek pisze:idas pisze:Aha i czasami troche mnie glowa boli [ale to chyba skutek podniesionego cisnienia...]
to trza uważać, by nie dostać wylewu i skończyć żywota na d..ie
Chyba przesadzasz...kiedys czytalem o tych bolach w sumie to one byly w kategorii "przyjemne" ale to raczej nie skonczy sie zgonem na skutek wylewu...
Jarek pisze:Agusia pisze: W jej przypadku,po bardzo upojnych dniach i nocach doszlo do ostrego zapalenia drog moczowych,pozniej do oglnego stanu zapalnego w organizmie i problemach z nerkami i to sie wlasnie wiazalo z tym,ze przesadzila....
A może te zapalenia spowodował przeciąg w jakim "to" robili, a nie nadmiar? Bo co ma układ moczowy i nerki do seksu. Chyba że facet z brudnymi rękoma pomylił łechtaczkę z ujściem cewki moczowej
Układ moczowy i nerki do seksu mają wbrew pozorom ze sobą trochę wspólnego. A wiem coś o tym po swoich ostatnich małych problemach w związku z tym. Pierwszym pytaniem zadanym przez lekarza było czy współżycie także ma brać pod uwagę jako przyczyna. Wszystko zależy od budowy kobiety i tego jak bardzo jest delikatna.
S.
Wejdź we mnie falą wpłyń we mnie
Pod serce dojdź az do krzyku
Krwi potem spokój wróć znurzeniem
Półsennie niech płynie w żyłach ...
Pod serce dojdź az do krzyku
Krwi potem spokój wróć znurzeniem
Półsennie niech płynie w żyłach ...
Shaq pisze:A wiem coś o tym po swoich ostatnich małych problemach w związku z tym. Pierwszym pytaniem zadanym przez lekarza było czy współżycie także ma brać pod uwagę jako przyczyna. Wszystko zależy od budowy kobiety i tego jak bardzo jest delikatna.
Jak się kocha w plenerku, to trzeba wybierać zaciszne miejsce i kocyk pod pupcie, żeby nie przeziębić narządów. I jak się siusia, to zawsze z wiatrem, a nie pod wiatr, bo oprócz przeziębienia, grozi to zakażeniem

Kochać i być kochanym
Kosmaty pisze:Jarek ty chyba naprawde nigdy nie robiłeś tego w większęj ilość. Może jestem młody ale ty pierd....lisz jak jakiś 15 latek który nigdy nie widział cipki na oczy i myśli że może wszystko. Wejź swoją panią kochaj się z nią po 5 razy dziennie przez tydzień i odezwij się po tygodniu.
hehe to zabrzmiało jak groźba
I don`t like to hear I`m wrong when I`m right...
- Sir Charles
- Weteran
Tak ale co to za przyjemność uprawiać sex dla sportu bo tak trzeba to nazwać. Kiedyś z moja panią wyglądało to podobnie ale ja przystopowałem i jest dużo lepie teraz sex to duże przeżycie rytuał można powiedzieć a nie obowiązek. Sex dla mnie powinien być czymś naprawde fascynujący pociągającym niepowtarzalnym z specyficzną atmosferą i długą grą wstępną ( nie neguje szybkich numerków).
Kosmaty pisze:Tak ale co to za przyjemność uprawiać seks dla sportu bo tak trzeba to nazwać. Kiedyś z moja panią wyglądało to podobnie ale ja przystopowałem i jest dużo lepie teraz seks to duże przeżycie rytuał można powiedzieć a nie obowiązek. seks dla mnie powinien być czymś naprawde fascynujący pociągającym niepowtarzalnym z specyficzną atmosferą i długą grą wstępną ( nie neguje szybkich numerków).
Swietny post - <browar> dla Ciebie, zgadzam się w calych 100%, naprawde <brawo1>
Andrew pisze:siły i checi to miec dalej mozna , tylko pytanie czy " On" bedzie je miał
to w kwesti postu Gosi
A cos zle napisalam?
I don`t like to hear I`m wrong when I`m right...
a kto mówi o uprawianiu sexu dla sportu
?? jest ochota , jest sex!! zadnego sportu , zycie i poped ..to nie zawody ! kazdy ma inne libido! <browar> <aniolek2>
Nie gosu wszystko gra , jak poczytasz post przed tym swoim a potem ten swój na poprzedniej stronie , potem mój ...to załapiesz o co chodzi , jak pisalem to Charliego post pzregrodził nasze posty i stad zamieszanie <aniolek2>
Nie gosu wszystko gra , jak poczytasz post przed tym swoim a potem ten swój na poprzedniej stronie , potem mój ...to załapiesz o co chodzi , jak pisalem to Charliego post pzregrodził nasze posty i stad zamieszanie <aniolek2>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”