w pracy, na uczelni fajni koledzy ktorych mozna zchrupac jak ciasteczka
no i zawsze moze przyjsc hydraulik
naiwniak
Moderator: modTeam
sophie pisze:A do pracy nie?
Bender pisze:na poczcie sa listonosze
w pracy, na uczelni fajni koledzy ktorych mozna zchrupac jak ciasteczka
no i zawsze moze przyjsc hydraulik
naiwniak
moon pisze:Ale ja pamiętam, że się ktos jej pytał czy jest kura domowa a ona odowiedziała, że tak i że nią lubi być.
Krystian pisze:sophie pisze:A do pracy nie?
Do pracy też przychodzi posiedzieć albo przyniesie obiad.
Bo ona raczej w domu nie przesiaduje, wypierze, posprząta, mnie oczywiście codziennie nie ma bo haruję po 14 godzin to się trochę nudzi i wychodzi z domu.
sophie pisze:
Znaczy się tylko platynowe blondi są ok?
W życiu nie słyszałam, żeby jakikolwiek facet mówil, że nie lubi dziewczyn z niefarbowanymi włosami...
guli pisze:Po prostu uważam, że kobieta która nie farbuje włosów wygląda na zaniedbaną.
Krystian pisze:A skąd ty wiesz że ona taka jest? Poznałaś ją osobiście? Rozmawiałaś z nią? Co ty w ogóle o niej wiesz? Nic. Więc jej nie oceniaj. Bo kiedyś ktoś może ocenić ciebie pomimo że cię nie zna i będzie ci przykro.
sophie pisze:Bo jest masa lasek, które farbują i mają strasznie zniszczone włosy. No ale wg Ciebie najważniejsze, że jest farba, a nie przesuszone lub cokolwiek innego.
DZIEWCZYNKA pisze:cenie naturalnośc i wiem ze mnóstwo facetów ową naturalność ceni również
Bomb_A pisze:to ja napisze na poczatku czego nie lubie
- jak kobieta flirtuje (bedac oczywiscie w zwiazku)
- zbyt czesto przeklina (co innego jak sie zdenerwuje)
- pali (nie znosze papierosow)
- jest pusta (czyli nie potrafi rozmawiac na inne tematy oprocz chlopakow i ubran)
- jak sie wywyzsza
Lubie
- brak makijazu (lubie jak kobieta wyglada naturalnie )
- duzo mowi (no coz jestem typem sluchacza)
- ogolnie wyglada schludnie
- umie o wszystkim rozmawiac
Bomb_A pisze:- pali (nie znosze papierosow)
Bomb_A pisze:- jak kobieta flirtuje (bedac oczywiscie w zwiazku)
Bomb_A pisze:- jak sie wywyzsza
Bomb_A pisze:- duzo mowi (no coz jestem typem sluchacza)
- ogolnie wyglada schludnie
- umie o wszystkim rozmawiac
kinomaniak pisze:Charli zawsze możesz sobie conieco uciąć.....moze była by z was dobrana para
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 411 gości