Moderator: modTeam
Elspeth pisze:od mniej wiecej roku biore diane 35 (lekarz przepisal mi je ze wzgledu na problemy z cera, a nawet mi pasowalo ze nie bede musiala robic tego z gumka![]()
Aga pisze:Krzysiu, na Boga, jak sie nie znaj to nie pisz !!!!!!! Co za głupoty!!! No przecież tabletki nie działają na zasadzie- wezmę dziś, to się mogę dziś kochać, jutro nie wezmę- to nie, pojutrzę wezmę to już mogę. Przy twoich radach dużo byłoby na tym świecie dzieci![]()
.
Elspeth pisze:AJA nie pamietam dokladnie ale juz ok. drugiego miesiaca brania bylo troche lepiej, ale to pewnie tez zalezy od danego organizmu![]()
Elspeth pisze:Angel a jak oceniasz je pod wzgledem "zabezpieczenia" ? z reszta to pytanie kieruje do wszystkich ktorzy mieli doczynienia z Diane 35... :) pozdrowionka!
Asanpi pisze:PS. Angel - Diane wcale nie maja silnej dawki hormonow, wlasnie przeciwnie, dlatego sa polecane mlodym dziewczynom, natomiast dziala w troche inny sposob (w jaki dokladnie to nie wiem, bo z tego co mowila moja mama zrozumialam tyle ze chodzi o niszczenie jakichs wiazan chemicznych) - dlatego nie powinno sie ich brac dluzej niz 3-4 lata
EDIT: coś mnie brzuch boli, tylko nie wiem czy od tych tabletek czy od grzybów, bo miałam na obiad Wy tez miałyscie cos podobnego? Ja sie czuje jakby cos mi stało na rzołądku Mam nadzieje, ze to niedługo przejdzie
sunman pisze:dziewczyny jestescie po prostu boskie! cieszycie sie ze cera sie porpawia, znika tradzik, lsnia wlosy itd. czy naprawde nie zdajecie sobie sprawy ze takie diane35, jeanine maja ponadprzecietna dawke hormonow i w przyszlosci przyjdzie wam za to zaplacic, juz teraz wiadomo ze jest to niezdrowe, rak, torbiele...
okres jest mniej bolesny, reguluje, eh!
na waszym miejscu szukalbym tabletek o mozliwie najmniejszej dawce hormownow, ale to wasze zycie!
Najbardziej podoba mi sie dyskusja o tabletkach, w 3/4 wypowiadaja sie faceci, no sorry ale nas to dotyczy w najmniejszym stopniu, wiec wypowiedzi o plusach i minusach sa tam z naszej strony niewskazane, bo nie jestesmy obiektywni!
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 67 gości