W jakich pozycjach dochodzicie?
Moderator: modTeam
hmmm.....najszybciej dochodze gdy......jestem najbardziej podniecona. I wtedy w zasadzie nie ma znaczenia w jakiej pozycji. Czasami jestem tak napalona, ze wystarczy ze On tylko dotknie mojej cipki przez majtki....a ja juuuuuzzzzz.....
Wracając do pozycji.....to zależy też czego w danej chwili potrzebuje.....
1. jezeli potrzebuje czułości i delikatności to jest to misjonarska kiedy On leży na mnie i tuli mmie mocno w swoich ramionach
2. a kiedy potrzebuje ostrej jazdy to jest to oczywiście na pieska albo na jeźdźca :diabel2:
Wracając do pozycji.....to zależy też czego w danej chwili potrzebuje.....
1. jezeli potrzebuje czułości i delikatności to jest to misjonarska kiedy On leży na mnie i tuli mmie mocno w swoich ramionach
2. a kiedy potrzebuje ostrej jazdy to jest to oczywiście na pieska albo na jeźdźca :diabel2:
Charlotte pisze:miejsca gdzie normalnie nie uprawiamy seksu..takie troszke nietypowe.. rozumiesz?
dla mnie slowo "ektremalny" ma duze nacechowanie i nawet Naszego wystepu w pociagu przerywanego dwukrotnie kontrola biletow i jednokrotnie propozycja kawy z warsu nie okreslilabym tak. dlatego poprosilam o sprostowanie.
las tez nie jest miejscem, gdzie "normalnie uprawiamy seks", a nie jest ekstremalny.
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
lollirot pisze:dla mnie slowo "ektremalny" ma duze nacechowanie i nawet Naszego wystepu w pociagu przerywanego dwukrotnie kontrola biletow i jednokrotnie propozycja kawy z warsu nie okreslilabym tak.
no widzisz.. to spoko że byś tego tak nie określiła.. a ja określiłam i co?

ja właśnie tak rozumiem to słowo.. tak jak napisałam.. chciałaś żebym sprostowała? sprostowałam.. czyli już po sprawie
"Kochaj i szalej, nie myśl co dalej"

-
- Bywalec