Chetnych prosimy o wpisy
Urozmaicenia
Moderator: modTeam
Urozmaicenia
Troche zakrecony temat wymysliłem ale jak ktos zna ciekawe sposoby urozmaicania onanizowania wśród płci damskiej jak i męskiej
Chetnych prosimy o wpisy
:509:
Chetnych prosimy o wpisy
$GrEgOrY$
Hmmm a ja prawde mówiąc nigdy sie nie onanizowałam, może to dziwne ale jakoś nie wyobrazam sobie zebym mogła sie w jakikolwiek sposów sama zaspokoić...dziwna jestem??
To ciezkie pytanie!
Jak Ci sie udalo nigdy nie sprobowac?
Ale moze i tak czasem jest, faktycznie ja pierwszy orgazm mialam z facetem podczas pettingu i dopiero pozniej "zalapalam" o co chodzi i zaczelam sie masturbowac!
Moze Ty tez tego potrzebujesz?!
No ja jak na razie przezywam orgazm tylko podczas pettingu z moim chłopakiem, ale zebym sama sobie ....nie to nie dla mnie jakoś mnie to nie kręci zdecydowanie bardziej wole zeby on to robił , jesli mam ochote to mu mówie a on jako grzeczny i posłuszny chłopczyk z radością daje mi tą przyjemność
w ogóle nie wiem jak miałabym sie onanizować 

- Król Maciuś
- Entuzjasta
- Entuzjasta
kiedys znalazłam strone na ktorej byly wypisane rózne sposoby na urzmaicenie masturbacji głownie dla mezczyzn. wiele stamtad nie zapamietalam ale jedno mi utkwilo w pamieci nie wiem czemu.
usiasc na jakies 5 min na swoim nadgarstku tak zeby krew do dloni nie dochodzila i potem zaczac sie mastubowac podobno niesamowite uczucie bo wydaje sie jakby to robila inna reka. Nie wiem nie moge wyprobowac ale tak przeczytalam
usiasc na jakies 5 min na swoim nadgarstku tak zeby krew do dloni nie dochodzila i potem zaczac sie mastubowac podobno niesamowite uczucie bo wydaje sie jakby to robila inna reka. Nie wiem nie moge wyprobowac ale tak przeczytalam
- Król Maciuś
- Entuzjasta
- Entuzjasta
- Entuzjasta
- Entuzjasta