Milosc Pomocy
Moderator: modTeam
-
- Początkujący
Ludzie potrzebuje pomocy. Nie dawno poznalem dziewczyne ktora kocham. Jaednak ona ma chlopaka z ktorym jest 8 mcy i z ktorym sie kloci 3 razy dziennie. Wiem ze mnie kocha ale boi sie z nim zerwac ze wzgledu na czas z jakim z nim byla. Bylem u niej i bylismy bardzo blisko .jednak nie wiem co dalej pomocy
Hehe nie wiem ile ja znasz ale to nie milosc jesli b. krotko tylko duze zauroczenie...ludzie mowia ze sie kochaja po miesiacu czy 2, a tak naprawde to nie mieliby o tym pojecia po roku...kurde najlepiej kogos znac bardzo bardzo dlugo:)
Ale jesli ja kochasz to poczekaj niech z nim zerwie ONA a dopiero badzcie razem...Najlepiej jakbys dal jej troche czasu po zerwaniu, czesto jest tak, ze jak panna zrywa z kolesiem i jest z innym to nici z obydwoch zwiazkow.
Nie wpierdzielaj sie w czyjes zwiazki bo nawet jak jestes twardziel to znajdzie sie wiekszy:)
Ale jesli ja kochasz to poczekaj niech z nim zerwie ONA a dopiero badzcie razem...Najlepiej jakbys dal jej troche czasu po zerwaniu, czesto jest tak, ze jak panna zrywa z kolesiem i jest z innym to nici z obydwoch zwiazkow.
Nie wpierdzielaj sie w czyjes zwiazki bo nawet jak jestes twardziel to znajdzie sie wiekszy:)
Wiem ze mnie kocha ale boi sie z nim zerwac ze wzgledu na czas z jakim z nim byla. Bylem u niej i bylismy bardzo blisko .jednak nie wiem co dalej pomocy
Dla mnie jest to paranoja, skoro Cie kocha to czemu nie jest z tobą trylko z zamtym kolesiem, a wszystko tłumaczy czasem 8 mieś!! 8 mieśięcy to ptrzeciez nie taki długi czas.
Wiem ze mnie kocha ale boi sie z nim zerwac ze wzgledu na czas z jakim z nim byla.
ktos tu kreci!!!!!!!!!! jezeli cie kocha to nie rozumiem co robi u boku tamtego i prosze nie tłumacz sobie tego ze ona sie boi mu powiedziec bo jest z nim 8miechów!!!! popieram tez stwierdzenie ze takie szybkie zrywanie i angazowanie sie w kolejny zwiazek moze prowadzic do niepowodzenia w obydwu wypadkach.
ja tam radze sie powaznie zastanowic o co tu biega!!!!
Re: Milosc Pomocy
NowyKoles19 pisze:z ktorym jest 8 mcy i z ktorym sie kloci 3 razy dziennie.
Wydaje mi się,że nie znasz prawdziwego znaczenia w słowie "Kocham"
Jeśli uważasz, że ta Twoja ukochana, naprawde Cie kocha, to powiedz nam...! Co ona robi z tym drugim facetem? Nie można kogoś kochac, a z kimś innym być..?To jest nie do pomyślenia!! Ona leci z Toba w kulki

What can you see
on the horizon?
Why do the white gulls call?
Across the sea
a pale moon rises
The ships have come to carry you home.
on the horizon?
Why do the white gulls call?
Across the sea
a pale moon rises
The ships have come to carry you home.
-
- Początkujący
A moim zdaniem to prymitywne uzywać tak wielkiego słowa"kocham" o dziewczynie z którą sie nawet nie jest!! Miłość nie rodzi sie na klaśnięcie rąk, ona powoli dojrzewa. Może to bardziej zaurodzenie??
A jesli Cie kocha a tamtego nie no to sprawa jest prosta!! Nie widze problemu zerwać po 8 miesiącach skoro jak piszesz nie kocha jego tylko Ciebie???
Nie róbmy z miłości telenoweli!!!!
A jesli Cie kocha a tamtego nie no to sprawa jest prosta!! Nie widze problemu zerwać po 8 miesiącach skoro jak piszesz nie kocha jego tylko Ciebie???
Nie róbmy z miłości telenoweli!!!!
he he he a ja bardzo lubie telenowele o miłości :)
Kocham Cie Madzia
Mloda jestesA moim zdaniem to prymitywne uzywać tak wielkiego słowa"kocham" o dziewczynie z którą sie nawet nie jest!!
To jesli sie z kims nie jest to nie mozna go kochac?
Miłość nie rodzi sie na klaśnięcie rąk
A znasz milosc? KAzdy jej wymiar? Nie. Jest jej tyle ordzajow, kazda inna. Naprawde moze sie pojawic w 10 sekund...
Maverick pisze:Mloda jestesA moim zdaniem to prymitywne uzywać tak wielkiego słowa"kocham" o dziewczynie z którą sie nawet nie jest!!
To jesli sie z kims nie jest to nie mozna go kochac?Miłość nie rodzi sie na klaśnięcie rąk
A znasz milosc? KAzdy jej wymiar? Nie. Jest jej tyle ordzajow, kazda inna. Naprawde moze sie pojawic w 10 sekund...
Nie ! nie mozna ! (mozna ale platonicznie ) Wiem ze w młodosci wszystko nazywane jest miłoscią - kochaniem , kazdy poryw serca od razu mówi sie kocham - go/ją, to jednak nie jest to kochanie o którym tu mowa !Do miłosci bowiem prowadzi sciezka , na której poczatku jest zauroczenie , fascynacja itp. na koncu dopiero jest miłosc .W 10 sekund moze sie pojawic conajmniej wypiek na tważy jak na ciebie spojrzy odpowiednio kobieta !
Miłosć jak piszesz kazda jest inna , to fakt ! ale mysle ze mówimy tu o miłosci do płci przeciwnej (i choc tu też są roznice ) to jednak inaczej kocha sie rodziców np . czy też siostrę !
Teraz wszyscy co sa w zwiazkach na pewno na mnie naskoczą

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”