W jakim wieku....
Moderator: modTeam
W jakim wieku....
w jakim wieku stracilas cnote czyli dziewictwo a do menzczyzn w jakim wieku miales ten pierszy raz? <aniolek2> jestem ciekawy.... 
Mam ochoote na sex:):) czy to jest wazne?:P
A ja jeszcze niezaczalem ;d.
A co do wypowiedzi poniektorych panow: pisza iz pierwszy raz w wieku 14-15-16 lat -.- Na to 16 sie jeszcze zgodze ;] ale w wieku 14-15 lat watpie zeby moj kurdupel byl wstanie cokolwiek wskurac ;d. Przecierz w jego rozmiarach jest diametralna roznica u 14 a u np 18 latka ;s. No ale coz ... skoro w wieku 14 lat pirwszy raz to partnerki pewnie nieduzo starsze byly ;s.
A co do wypowiedzi poniektorych panow: pisza iz pierwszy raz w wieku 14-15-16 lat -.- Na to 16 sie jeszcze zgodze ;] ale w wieku 14-15 lat watpie zeby moj kurdupel byl wstanie cokolwiek wskurac ;d. Przecierz w jego rozmiarach jest diametralna roznica u 14 a u np 18 latka ;s. No ale coz ... skoro w wieku 14 lat pirwszy raz to partnerki pewnie nieduzo starsze byly ;s.
Nok3310 pisze:no to ja Was zaskocze...
pierwszy raz -> 25 lat..
no i kto mowi ze nie mozna wytrzymac?
niestety tez troche zaluje, bo kilka miesiecy po tym zrobilem to z moja PIERWSZA prawdziwa miloscia.. tak, tak..pierwszy raz zakochalem sie majaca 25 lat...
dziwne?.. moze.. dla mnie teraz smutne.. niewazne..
Nie martw się, ja nie widze w tym nic nienormalnego. Pierwszy raz jest wazny, ale czy az tak?? Wazne z kim, gdzie, jak - ale to dopiero poczatek seksu w naszym zyciu, a nie uwienczenie wszytskich seksualnych doswiadczen .
I don`t like to hear I`m wrong when I`m right...
Mi się wydaje, że wiek nie ma takiego znaczenia jak dojrzałość i gotowość. Trzeba tu zaznaczyć, że młodzież dojrzewa teraz szybciej co nie zawsze idzie w parze z gotowością.
ps.
żeby nie było wątpliwości: pod pojęciem gotowość rozumiem: uczucie i dostateczną wiedzę o seksie i jego konsekwencjach.
ps.
żeby nie było wątpliwości: pod pojęciem gotowość rozumiem: uczucie i dostateczną wiedzę o seksie i jego konsekwencjach.
Kochać i być kochanym
-
- Weteran
Prawie 20. Bylo... bolesnie. Ale nie zaluje. W koncu bylo z wlasciwa osoba.
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
- ksiezycowka
- Weteran