Szaleństwa!!!
Moderator: modTeam
Szaleństwa!!!
Ostatnio się pokłóciłem z dziewczyną ale teraz póki co jest wszystko oki ale chciałbym jej to jakoś wynagrodzić i wpadłem na pomysł, tzn kolega mi podżucił
abym zrobił jakieś szaleństwo jak się zobaczymy... może moglibyśmcie mi coś poradzić co takiego mógłbym zrobić?
Żadna na świecie kobieta nie zdoła się oprzeć człowiekowi, którego prawdziwie kocha.
- ksiezycowka
- Weteran
- Entuzjasta
- Weteran
Brateczek pisze:kilku dniowy wypad odpada z racji tego że nie mieszkamy w tej samej miejscowości i dopiero jesteśmy ze sobą od miesiąca więc jej rodzice mogli by to nie najciekawiej odebrać...
Starry! chcesz zaszalec.? zabierz ja na caly dzien , tak zeby nie miala kontaktu z domem, w miedzyczasie zadzwon do jej starszych i powiedz ze porwales jej corke i oddasz ja tylko za kase bo jak nie to jej zaraz dziecko machniesz. to jest szalenstwo.
no i jej starsi cie polubia... <aniolek2>
Miej zatem glowe jak glowe na glowie.
- ksiezycowka
- Weteran
moon pisze:Brateczek pisze:więc jej rodzice mogli by to nie najciekawiej odebrać...
To już pokazuje, zę bark szaleństwa w Twojej głowie.
My tu mowimy o pozytywnym szalenstwie, a nie zidiocialym szalenstwie. Narazic sie rodzicom dziewczyny na poczatku spotykania - to praktycznie eutanazja zwiazku, a w najlepszym wypadku eutanazja jedynie dobrych stosunkow z rodzicami dziewczyny.
Chcesz szalenstwo - masz szalenstwo. Mowisz, masz - tak jest w mojej firmie
Kup Jej roze za kazdy dzien spotykania sie z Nia, a na dodatek jedna dodatkowa, ktora bedziesz trzymal w ustach za jutrzejszy dzien, w ktorym masz nadzieje bedziecie dalej razem - wg mnie to jest szalenstwo, na dodatek romantyczne, a do tego przez ta dodatkowa roze pokazesz Jej, ze Ci na Niej zalezy. Tylko czy masz tyle $ i czy Ci na Niej zalezy.
- ksiezycowka
- Weteran
fireman pisze:My tu mowimy o pozytywnym szalenstwie, a nie zidiocialym szalenstwie.
No ja też!
Dla mnie szaleństwo to wariactwo, jedna chwila na tysiąc w której jestem tylko ja i ktoś kto je ze mną dzieli. Cały świat znika i jest tylko chwila emocjonalnego szlaeństwa.
Ale konsekwencje no cóż...różne bywają.
- Głęboka Purpura
- Entuzjasta
Jak będziecie szli razem na miście to jak zobaczysz patol pieszy policji (zawyczaj jest ich dwóch) to podejdź do nich z dziewczyną do nich i powiedz że ta pani Cie porwała ale tobie już z tym dobrze i żeby Cie więcej nie szukali
Albo bedzie kupa śmiechu albo będziecie sie namiętnie kochać w areszcie tymczasowym <aniolek2>

fifi pisze:biżuteria dobra na wszystko..... diamenty
Nie widzialem jeszcze bizuterii z diamentami
gargul pisze:Jak będziecie szli razem na miście to jak zobaczysz patol pieszy policji (zawyczaj jest ich dwóch) to podejdź do nich z dziewczyną do nich i powiedz że ta pani Cie porwała ale tobie już z tym dobrze i żeby Cie więcej nie szukali Albo bedzie kupa śmiechu albo będziecie sie namiętnie kochać w areszcie tymczasowym
To jest niezle
gargul pisze:Jak będziecie szli razem na miście to jak zobaczysz patol pieszy policji (zawyczaj jest ich dwóch) to podejdź do nich z dziewczyną do nich i powiedz że ta pani Cie porwała ale tobie już z tym dobrze i żeby Cie więcej nie szukali Albo bedzie kupa śmiechu albo będziecie sie namiętnie kochać w areszcie tymczasowym
Policjanci nie mają poczucia humoru
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
Pójdz z nią wieczorem na spacer nad jakieś bajorko w parku, fontannę w mieście lub coś podobnego. Wskocz do wody w ubraniu czy bez - bez różnicy i zaproponuj jej to samo. Jak nie będzie chciała wejść to wnieś ją na rękach. Wiesz za takie coś mozna zarobić od patrolu nawet 200zł. Ale to własnie jest szaleństwo <aniolek2>
"No matter what you think about me, I'm still your child you can't just turn me off " - Tupac Amaru Shakur
Maverick pisze:No a jak to bedize bajorko to mozna zarobic ze 120zl od dermatooga i za 100 od aptekarki za lekarstwa
Hehehe w takiej sytuacji nie będzie to nic innego jak szczyt szaleństwa, a o tym przecież mowa <browar> <aniolek2>
"No matter what you think about me, I'm still your child you can't just turn me off " - Tupac Amaru Shakur
Maverick pisze:No a jak to bedize bajorko to mozna zarobic ze 120zl od dermatooga i za 100 od aptekarki za lekarstwa usmiech
Someone pisze:Hehehe w takiej sytuacji nie będzie to nic innego jak szczyt szaleństwa, a o tym przecież mowa browar!! Aniolek
Załapanie grzyba na własne życzenie nazwałbym raczej szczytem głupoty. To szaleństwo ma siękojarzyc tej dziewczynie z czymś miłym a nie z ciągłym swędzeniem i wypryskami.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”