Seks grupowo

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 30 cze 2005, 14:14

guli pisze:Nie ma pewności, czy związki rozpadły się akurat przez to. Znam sporo ludzi, którzy się tak bawią i ich związki trwają już wiele lat.

mam wrazenie, ze seks grupowy moze okazac sie gwozdziem do trumny zwiazku, w ktorym wczesniej cos bylo nie tak. to moglyby byc drobne rzeczy, na ktore w zyciu codziennym nie zwracaloby sie uwagi, a po takim "wystepie" doszlyby do glosu. uwazam, ze jesli PARA decyduje sie na seks grupowy z jeszcze jedną osobą, inna para albo w ogole grupa przyjaciol, to przede wszystkim miedzy nimi wszystko powinno byc cacy z bezgranicznym zaufaniem na pierwszym miejscu.
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Awatar użytkownika
Kamela12
Maniak
Maniak
Postautor: Kamela12 » 30 cze 2005, 17:25

ja sobie nie wyobrażam seksu grupowego, nie w stałym związku. Mam nadzieję, że ten zwiąek , w ktorym jestem teraz będzie juz na zawsze. Zatem taki seks wykluczam, bo ja bym tego nie zniosła :( Ani dotyku innego faceta, ani widoku mojego Krzysia z inna dziewczyną...
I don`t like to hear I`m wrong when I`m right...
Awatar użytkownika
GNRose
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: GNRose » 30 cze 2005, 18:49

gosia pisze:ja sobie nie wyobrażam seksu grupowego, nie w stałym związku. Mam nadzieję, że ten zwiąek , w ktorym jestem teraz będzie juz na zawsze. Zatem taki seks wykluczam, bo ja bym tego nie zniosła :( Ani dotyku innego faceta, ani widoku mojego Krzysia z inna dziewczyną...

Zgadzam sie w zupelnosci :) Seks grupowy-TAK!! ...w stalym zwiazku-NIE!! ;)
The boy you trained, gone he is... Consumed by Darth Vader
Awatar użytkownika
Krystian
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Krystian » 30 cze 2005, 23:25

gosia pisze:każda dziewczyna, która próbuje seksu grupowego to k***, to jesteś albo niespełna rozumu, albo chciałeś zwrócić na siebie uwagę na fozrum. Szczerze Ci współczuję tak nietolerancyjnego podejścia do ludzi.

Bo brzydzę się takimi dziewczynami i dlatego to napisałem, bo to prawda, że taka dziewczyna się zachowuje jak darmowa prostytutka i to nawet gorzej, bo typowe prostytutki to raczej chyba tylko uprawiają sex pojedynczy. Tu nie chodzi o nietolerancję tylko o uświadomienie komuś że nie ma szacunku nawet dla swojego ciała. Czasami trzeba kimś potrząsnąć żeby zrozumiał że brnie w bagno. Porządnej dziewczynie wystarczy jeden stały partner, mąż.

przyjaciel pisze:Jeżeli jestes niewiiny to podnies kamień i rzuć na Nia

na pewno nie wyrabiam takich rzeczy jak ona, przynajmniej mam żonę i z jedną kobietą się kocham a nie jakiś obrzydliwy sex grupowy a i tak się nie uważam za lepszego bo mam wady jak każdy ale uprawianie sexu grupowego z dwoma naraz to już nie można pod wadę podciągać bo to jest wyuzdanie seksualne. Trzeba rozgraniczać winy większe i winy mniejsze. Każda wina jest inna, a ona ma winę większą niż ja i piszę w tym momencie prawdę.

[ Dodano: 2005-06-30, 23:30 ]
Andrew pisze:Gdybym był kobieta , nie stronił bym od tego typu zabaw

Tylko nie wszystkie kobiety mają tak zbereźne myśli jak ty!

[ Dodano: 2005-06-30, 23:31 ]
przyjaciel pisze:a Swoich kolegów którzy lubią seks i obracają dziesiatki kobiet też nazywasz k...wami

Akurat tak się składa że znam takich co tak robią (chłopaków) i też tego nie pochwalam, absolutnie! Płeć nie ma tu żadnego znaczenia!

[ Dodano: 2005-06-30, 23:33 ]
susanne pisze:Szczerze mówiąc ja nawet kobiety dającej za pieniądze nie nazwałabym k***ą, bo żadna kobieta bez względu na to co robi nie jest godna tego określenia. Trochę tolerancji !

Tu nie chodzi o tolerancję tylko o to że chociaż można akceptować że takie osoby są, to jednak ma się własne zdanie i się nie popiera takiego postępowania, tylko się je potępia! Tak dokładnie, postępowania! Nie człowieka, tylko jego postępowania! Tu tolerancja nie ma nic do rzeczy.

[ Dodano: 2005-06-30, 23:35 ]
przyjaciel pisze:współczuję Twojej Pani i Twojej psychice

Mówisz do niego jak mój kolega z pracy. Powiedz to sam osobiście naszym kobietom, a nie nam! One nas kochają i akceptują takimi jakimi jesteśmy.

[ Dodano: 2005-06-30, 23:36 ]
krzyniu pisze:a załóż ze jestes sam i dostajesz taka propozycje nie skorzystal bys?

Nigdy w życiu! Błeeeee...... <belt3>

[ Dodano: 2005-06-30, 23:38 ]
krzyniu pisze:krystian i jarek co was w ogóle to obchodzi

To wolne Forum. I wolny kraj, każdy się może wypowiedzieć. Mnie obchodzi, kiedy ktoś robi brzydkie rzeczy bo chciałbym żeby tego nie robił.
Ostatnio zmieniony 30 cze 2005, 23:49 przez Krystian, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 30 cze 2005, 23:41

Krystian pisze:zynajmniej mam żonę i z jedną kobietą się kocham a nie jakiś obrzydliwy seks grupowy

Ciekawe czy Wiola za to takich fantazji nie ma? <rofl3>
Krystian pisze:Tylko nie wszystkie kobiety mają tak zbereźne myśli jak ty!

I nie wszystkie są tak cnotliwe jak Ty!
Awatar użytkownika
Krystian
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Krystian » 30 cze 2005, 23:45

guli pisze:Zachowujecie się jek faszyści, wszystko co nie jest zgodne z Waszym wyobrażeniem świata negujecie i nazywacie obrzydlistwem, kurestwem itp.

Każdy ma prawo tutaj pisać co jest zgodne z jego sumieniem a co nie. Rodzina to podstawowa komórka społeczna, a każdy facet powinien mieć swoją kobietę czyli żonę i na odwrót a nie jakieś sexy grupowe i inne świństwa. Dlatego świat jest tak pokopany i jeżeli sądzisz że takie rzeczy go zmienią na lepsze to się grubo mylisz. Bo z tych jak to nazwałeś "kurestw" wychodzą same problemy zobacz ile rozwodów jest w USA co roku albo ile jest problemów w małżeństwach, separacji. Wiele z tych problemów wywodzi się z tego że ludzie sobie chcieli "poużywać" właśnie w sexie grupowym, dopuścili się zdrady... długo by wymieniać. I nie ma wątpliwości że to jest niewłaściwe! Bo świat się coraz bardziej stacza, tylko mądry człowiek to dostrzeże a inny będzie pisał że jest OK. Bo ludzie potrafią tylko narzekać że jest źle. A to większość ludzi jest za to odpowiedzialna że tak jest. Dlaczego są wojny? Bo ludzie nie chcą się zmienić tylko wszystko załatwiają przemocą. Taka sama typologia zagadnienia dotyczy spraw seksu. Ludzie uważają że wszystko im wolno i dlatego jest tyle chorób, AIDS, niepożądanych ciąż, gwałtów i innych rzeczy. Gdyby ludzie się w końcu nauczyli dobrego postępowania to by tego wszystkiego nie było. Ale większość nie chce i różne wypowiedzi na tym Forum wybitnie tego dowodzą.

moon pisze:Ciekawe czy Wiola za to takich fantazji nie ma?

Zapytaj się jej a nie mnie co to ja jakiś rozjemca jestem
Ostatnio zmieniony 30 cze 2005, 23:59 przez Krystian, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 30 cze 2005, 23:53

Krystian pisze:nie ma wątpliwości że to jest niewłaściwe!

jesli o tym co jest, a co nie jest wlasciwe bedzie mi mowil gosc z dolls'em w emblemacie to faktycznie swiat sie stacza :D
a niczego mi nie brak
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 30 cze 2005, 23:53

Krystian pisze:Zapytaj się jej a nie mnie co to ja jakiś rozjemca jestem

To było pytanie retoryczne ;P
Krystian pisze:udzie sobie chcieli "poużywać" właśnie w sexie grupowym, dopuścili się zdrady...

A kto mówi, że sex grupowy to zdrada. Jesli jest zgoda obu stron i udział to gdzie tu zdrada?
Krystian pisze:I nie ma wątpliwości że to jest niewłaściwe!

<rofl3>
Awatar użytkownika
Krystian
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Krystian » 30 cze 2005, 23:56

moon pisze:A kto mówi, że seks grupowy to zdrada. Jesli jest zgoda obu stron i udział to gdzie tu zdrada?

To było napisane osobno, sex grupowy, zdrada. Poza tym sex grupowy wynaturza, sprawia że ktoś zaczyna idealizować sex, myśli tylko o tym jak zaspokoić swe coraz bardziej wynaturzone żądze. A wtedy to nie powiedziałbym że ktoś taki jest zdolny do stałego związku. Bo zawsze będzie szukał wrażeń seksualnych.
Awatar użytkownika
krzyniu
Maniak
Maniak
Postautor: krzyniu » 30 cze 2005, 23:58

ehhh no masz swoje zdanie ale ja nie uwazam tego za cos zlego
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 01 lip 2005, 00:00

Krystian pisze:Poza tym seks grupowy wynaturza, sprawia że ktoś zaczyna idealizować seks, myśli tylko o tym jak zaspokoić swe coraz bardziej wynaturzone żądze.

A skąd niby Ty o tym wiesz? :D
charlie81 pisze:Rozumiem ze niektorzy maja system wartosci. Ale ten system mozna miec po sprobowaniu pewnych rzeczy... A nie przed.
Co prawda z innego topicu, ale uważam, że pasuje tu jak najbardziej. <aniolek2>
Awatar użytkownika
Krystian
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Krystian » 01 lip 2005, 00:00

krzyniu pisze:ehhh no masz swoje zdanie ale ja nie uwazam tego za cos zlego

No właśnie po to jest Forum, żeby każdy przedstawiał różny punkt widzenia. Szanuję ludzi którzy mają inny punkt widzenia, ale to nie znaczy że mam popierać coś co jest niezgodne z moim sumieniem, bo wtedy bym kłamał, a tego nie chcę robić.

[ Dodano: 2005-07-01, 00:02 ]
moon pisze:A skąd niby Ty o tym wiesz?

Poczytaj sobie mądre książki psychologiczno-seksuologiczne na ten temat i popytaj się osób które miały takie życie seksualne jak im się układa w ich związkach (jeżeli oczywiście kogoś mają). Jest naukowo udowodnione, że kto tylko zaczyna w sferze seksu szukać coraz większych wrażeń (np. typu sex grupowy), może nie być zdolny do prawdziwej miłości. Bo seks to nie wszystko... Oczywiście nie zawsze tak jest bo ktoś może się zmienić na lepszego człowieka.
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 01 lip 2005, 00:21

No to w takim razie wg Krystiana jestem nienormalna - bo nie raz mi chodził po głowie pomysł trójkąta z dwoma facetami. Seks oczywiście w formie wszyscy na raz :P
Nie wprowadzę tego w życie, na pewno nie obecnie. Ale kiedyś może... :]
Awatar użytkownika
Bender
Weteran
Weteran
Postautor: Bender » 01 lip 2005, 00:40

Krystian pisze:Tu nie chodzi o tolerancję tylko o to że chociaż można akceptować że takie osoby są, to jednak ma się własne zdanie i się nie popiera takiego postępowania, tylko się je potępia! Tak dokładnie, postępowania! Nie człowieka, tylko jego postępowania! Tu tolerancja nie ma nic do rzeczy.

w ten sposob mozna tez potepiac zydow murzynow, prawnikow cielsli i marsjan - bo nie podoba nam sie ich zachowanie wyglad czy zapach - i nie chodzi tu bynajmniej o tolernacje

slusznie napisali - jestes nazista
i TU CHODZI O TOLERANCJE

Krystian pisze:Porządnej dziewczynie wystarczy jeden stały partner, mąż.

o ile maz wydloli z temperamentem - jak nie to nawet te bardzo pozadne maja kochanka :P

np panie ktore lubia opiekowac sie domem i czekac z obiadkiem na meza lubia sie tez bzyknac z listonoszem
zwracaj uwage na listonoszy :D

Krystian pisze: Tu nie chodzi o nietolerancję tylko o uświadomienie komuś że nie ma szacunku nawet dla swojego ciała.

szacunek to rzecz wzgledna - ten ktos moze miec bardzo duzy szacunek dla swojego ciala i dostarczac mu bodzce i stymulacje na rozne sposoby
a nietolerancja jest wlazic komus buciorami w zycie i mowic mu jak ma zyc nie bedac o to proszonym

Krystian pisze:Mnie obchodzi, kiedy ktoś robi brzydkie rzeczy bo chciałbym żeby tego nie robił.

nie robi tego tobie - badz wiec laskaw sie odpier dzielic
kim ty jestes zeby mowic komus jak ma cos robic w swojej sypialni ?
to dorosli ludzie, i to ich sprawa co robia w sypialni we dwojke trojke czy wiekszym gronie
zamiast wsadzac nos w cudze psrawy i sie besensownie bulwersowac postara sie wuluzowac, pojdz sobie na spacer, pomasturbuj sie troszke to ci ulzy cisnienie na dekiel

Krystian pisze: zobacz ile rozwodów jest w USA co roku albo ile jest problemów w małżeństwach, separacji.

no tak pewnie 2 miliony rocznie :P
tylko ze u nich dwa miliony z 295 to nie te same dwa miliony z jakis marnych 38 polskich - i ie wiadomo czy akurat z powodu grupensex - reaczej poszlo o najstarsza rzecz - o kase :P

Krystian pisze:Poza tym seks grupowy wynaturza, sprawia że ktoś zaczyna idealizować seks, myśli tylko o tym jak zaspokoić swe coraz bardziej wynaturzone żądze.

zasmakowalem ale nie idealizuje, nie mysle o coraz barziej wynaturzonych zabawach
nie mysle nawet zeby zaspokoajac swe zadze - chroniczny brak czasu ostatnio
a np moja eks zloscila sie czesto ze nie chce zaspakajac moich rzadz i zabawic sie w jakis wynaturzony swinski sposob ;)

Krystian pisze:Bo zawsze będzie szukał wrażeń seksualnych

nie szukam wrazen seksualnych
ja szukam mocnych wrazen
czegos co dostarcza adrenaliny a nie endoerfin :P
wiec to bedzie raczej szybka jazda na nartach, snowboardzie, kiteboarding, skoki bungiee, skoki na spadochronie, szybka jazda samochodem lub jeszcze lpeiej motocyklem i tym podobne

nie dosc ze nie masz za gorsz tolerancji
to jeszcze jestes nazista, demagogiem i oceniasz innych przez pryzmat swoich zaplutych rozowych okularkow a nie wedlug tego kim sa i co stanowia swoja osobowoscia charakterem

i wszystko splycasz do jednego - az widac ze glodnemu chleb na mysli
Cyniczny zlosnik i przesmiewca (C)
Awatar użytkownika
Krystian
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Krystian » 01 lip 2005, 07:19

Bender pisze:w ten sposob mozna tez potepiac zydow murzynow, prawnikow cielsli i marsjan - bo nie podoba nam sie ich zachowanie wyglad czy zapach

Nie podciągaj tego pod rasę ludzką bo to jest zupełnie coś innego. A ja rasistą nie jestem. Jeżeli ktoś inaczej wygląda to nie jest jego wina! A jak ktoś używa sexu grupowego to właśnie jest jego wina bo on to robi, weź zacznij rozgraniczać różne rzeczy od siebie, bo co ma wygląd czy rasa wspónego z sexem grupowym? Nic, kompletnie nic, to tylko ty wymyślasz takie nie pasujące do siebie porównania.

Bender pisze:slusznie napisali - jestes nazista

Nazistą? Wiesz w ogóle kto to byli naziści? Masz pojęcie co oni z ludźmi wyrabiali w obozach koncentracyjnych? Chyba to jest trochę nie na miejscu abyś mnie przyrównywał do takich ludzi.

Bender pisze:o ile maz wydloli z temperamentem - jak nie to nawet te bardzo pozadne maja kochanka

Jeżeli jest prawdziwa miłość, to dlaczego miałby nie wydolić?

Bender pisze:zwracaj uwage na listonoszy

Nie muszę. Bo moja żona mnie nie zdradzi. I ty za nią w tej sprawie nie zadecydujesz bo ona ma swoje zdanie.

Bender pisze:szacunek to rzecz wzgledna - ten ktos moze miec bardzo duzy szacunek dla swojego ciala i dostarczac mu bodzce i stymulacje na rozne sposoby
a nietolerancja jest wlazic komus buciorami w zycie i mowic mu jak ma zyc nie bedac o to proszonym

No właśnie jeżeli ma szacunek to będzie unikał szanstania ciałem na prawo i na lewo.

Ja nikomu z buciorami w życie nie włażę, ale tylko chcę mu pomóc, żeby porzucił taki styl życia, bo to jest ochydne. Mając taką postawę jak ty daleko nie zajedziesz. Nie można być zamkniętym na rady innych bo wtedy może się okazać że pewnego dnia obudzisz się z ręką w nocniku.

Bender pisze:nie robi tego tobie - badz wiec laskaw sie odpier dzielic

Oczywiście. Jeżeli ktoś nie chce się zmienić to się odwalę. Ale ty nie decyduj za nią czy ma to zmienić czy nie.

Bender pisze:kim ty jestes zeby mowic komus jak ma cos robic w swojej sypialni ?

Człowiekiem takim samym jak ty. I nikomu nic nie mówię tylko daję dobre rady.

Bender pisze:zamiast wsadzac nos w cudze psrawy i sie besensownie bulwersowac postara sie wuluzowac, pojdz sobie na spacer, pomasturbuj sie troszke to ci ulzy cisnienie na dekiel

Ja właśnie jestem wyluzowany i na spacery chodzę z żonką. A masturbacji nie muszę uprawiać bo mam żonę, no chyba że jest się takim masturbatorem jak ty to nawet jak ma się panienkę to się bardziej chce swojej ręki niż kobiety :) Nic dziwnego że to tobie pod deklem wzrasta ciśnienie, bo nawet nie umiesz się normalnie zaspokoić z kobietą! :D

Bender pisze:i ie wiadomo czy akurat z powodu grupensex - reaczej poszlo o najstarsza rzecz - o kase

Chodziło mi o różne powody, również o te seksualne, kiedy ktoś zdradza. A uprawianie przez kogoś sexu grupowego może sprawić, że ten ktoś nie będzie zdolny do stałego związku! Czytaj dokładnie!

Bender pisze:zasmakowalem ale nie idealizuje, nie mysle o coraz barziej wynaturzonych zabawach

No to dobrze. Oby tak dalej.

Bender pisze:nie dosc ze nie masz za gorsz tolerancji

Jeszcze raz podkreślę, że toleruję i szanuję ludzi, ale to nie znaczy że jeżeli coś jest złe to mam to popierać! I nie ludzi, tylko ich złe postępowanie potępiam! Bo każdy się może zmienić! Kocham ludzi a gdybym nie dawał im rad oznaczałoby że ich nie kocham i nie chce im pomóc i nie obchodzi mnie to co robią!

Bender pisze:oceniasz innych przez pryzmat swoich zaplutych rozowych okularkow a nie wedlug tego kim sa i co stanowia swoja osobowoscia charakterem

Dokładnie to samo można powiedzieć o tobie: oceniasz mnie chociaż mnie w ogóle nie znasz. Zapluty to sam jesteś bo już zaczynasz toczyć pianę. Uważaj żebyś wścieklizny nie dostał :)
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 01 lip 2005, 08:31

Mysle Krystianku , ze Twoja zona , była by łatwą do wychaczenia osobą ! bowiem z Twoim podejsciem do sexu , jak i obserwujac co piszesz , zapewne wiele jej brakuje ! w tej kwesti , i choc zawsze moge sie mylic , to pamietajmy iż wszystko sie zmienia ! <aniolek2> <aniolek2>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
krzyniu
Maniak
Maniak
Postautor: krzyniu » 01 lip 2005, 08:40

Krystian pisze:Bender napisał/a:
slusznie napisali - jestes nazista

Nazistą? Wiesz w ogóle kto to byli naziści? Masz pojęcie co oni z ludźmi wyrabiali w obozach koncentracyjnych? Chyba to jest trochę nie na miejscu abyś mnie przyrównywał do takich ludzi

ty to jednak prostak jestes jemu nie chodzilo o to co robili tylko jak mysleli

Krystian pisze:Nie muszę. Bo moja żona mnie nie zdradzi. I ty za nią w tej sprawie nie zadecydujesz bo ona ma swoje zdanie.

nigdy nie mow niegdy

Krystian pisze:No właśnie jeżeli ma szacunek to będzie unikał szanstania ciałem na prawo i na lewo.

Ja nikomu z buciorami w życie nie włażę, ale tylko chcę mu pomóc, żeby porzucił taki styl życia, bo to jest ochydne. Mając taką postawę jak ty daleko nie zajedziesz. Nie można być zamkniętym na rady innych bo wtedy może się okazać że pewnego dnia obudzisz się z ręką w nocniku.

dla ciebie ochydne dla innych wspaniale powinienes popzrestac pisanie zaraz potym jak napisales ze to wlasnie ochydne mozesz sobie tak sadzic ale tak jak bender powiedzial nie naparwiaj siwata bo to nie twoja sprawa, sie nauczyciel znalazl
Krystian pisze:Bender napisał/a:
zasmakowalem ale nie idealizuje, nie mysle o coraz barziej wynaturzonych zabawach

No to dobrze. Oby tak dalej.

jak wyzej nie twoja sprawa , trzeba kolekcjonowac mocne wrażaenia:)

Krystian pisze:Kocham ludzi a gdybym nie dawał im rad oznaczałoby że ich nie kocham i nie chce im pomóc i nie obchodzi mnie to co robią!

<banan>

<belt1> <banan> <belt1> <banan> <belt3> <jol> ;P <calus> <urodziny> <gun1> <gun1> <hyhy>
Awatar użytkownika
guli
Maniak
Maniak
Postautor: guli » 01 lip 2005, 12:12

Krystian pisze:Tu nie chodzi o nietolerancję tylko o uświadomienie komuś że nie ma szacunku nawet dla swojego ciała. Czasami trzeba kimś potrząsnąć żeby zrozumiał że brnie w bagno. Porządnej dziewczynie wystarczy jeden stały partner, mąż.

Pokusiłeś się o poważną interpretację ludzkich zachowań, przyznajesz sobie nieomal boską nieomylność??

Krystian pisze:Trzeba rozgraniczać winy większe i winy mniejsze. Każda wina jest inna, a ona ma winę większą niż ja i piszę w tym momencie prawdę.

Całe pokolenia filozofów i teologów nie doszły do tak prostych wniosków co Ty :):):)

Krystian pisze:I nie ma wątpliwości że to jest niewłaściwe! Bo świat się coraz bardziej stacza, tylko mądry człowiek to dostrzeże

<rofl2> <rofl3>
Grzeczne dziewczynki idą do nieba

Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
Awatar użytkownika
Krystian
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Krystian » 01 lip 2005, 23:19

krzyniu pisze:nigdy nie mow niegdy

No wiesz, 100% pewności nigdy nie ma. Ale jest za to moje zaufanie do niej i wierność z jej strony którą ona okazuje w słowach i czynach a to o czymś świadczy. I myślę że nie powinno się nic złego stać. Myślę że będzie wszystko dobrze.

guli pisze:Pokusiłeś się o poważną interpretację ludzkich zachowań, przyznajesz sobie nieomal boską nieomylność??

Nikt nie jest nieomylny. Ale jak już napisałem wcześniej brzydzę się seksem grupowym, jest to niezgodne z moim sumieniem i dlatego to potępiam. Czy mam udawać innego niż jestem i napisać że mi się to podoba? Nie interpretuję, lecz mówię zgodnie z moim sumieniem. I nie ja jedyny mam takie poglądy, bo jest wielu ludzi którzy nie pochwalają sexu grupowego. Nie pochwala go także Bóg. W Sodomie i Gomorze byli ludzie, którzy dopuszczali się takich praktyk seksualnych i zostali za to zniszczeni. Oni też uważali że wszystko jest w porządku. Niestety, mylili się. Człowiek to nie zwierzę, żeby miał się zniżać do swoich najniższych instynktów, bo ma rozum.
Awatar użytkownika
Bender
Weteran
Weteran
Postautor: Bender » 01 lip 2005, 23:48

sodoma i gomora - ech zeby to bylo tak fajnie - od razu ide uprawiac grupensex na wiejska :D
Cyniczny zlosnik i przesmiewca (C)
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 02 lip 2005, 11:41

gosia pisze:ja sobie nie wyobrażam seksu grupowego, nie w stałym związku. Mam nadzieję, że ten zwiąek , w ktorym jestem teraz będzie juz na zawsze. Zatem taki seks wykluczam, bo ja bym tego nie zniosła Ani dotyku innego faceta, ani widoku mojego Krzysia z inna dziewczyną...

Zgadzam sie
Awatar użytkownika
guli
Maniak
Maniak
Postautor: guli » 02 lip 2005, 14:29

Krystian pisze:Ale jak już napisałem wcześniej brzydzę się seksem grupowym, jest to niezgodne z moim sumieniem i dlatego to potępiam.

To sobie się brzydź i trzymaj się od tego z daleka, ale ja sobie NIE ŻYCZĘ, żebys puplicznie nazywałmoją żonę censored, tylko dlatego, że zachowuje sie inaczej jak Ty.
Krystian pisze:W Sodomie i Gomorze byli ludzie, którzy dopuszczali się takich praktyk seksualnych i zostali za to zniszczeni.

Udowodnij to. W latający dywan tez wierzysz??????
Grzeczne dziewczynki idą do nieba

Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
Awatar użytkownika
Krystian
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Krystian » 02 lip 2005, 21:39

guli pisze:To sobie się brzydź i trzymaj się od tego z daleka, ale ja sobie NIE ŻYCZĘ, żebys puplicznie nazywałmoją żonę k***ą, tylko dlatego, że zachowuje sie inaczej jak Ty.

Przepraszam bardzo, ale nikogo jeszcze tutaj nie wyzwałem od k. Więc się nie wściekaj bo nie ma powodu. Nie znam twojej żony, a mój post dotyczył Asicy a o ile mi wiadomo to ona nie ma męża, tylko chłopaka. Chyba coś ci się pomyliło :) Więc zluzuj <browar>

guli pisze:Udowodnij to. W latający dywan tez wierzysz??????

A ty wierzysz że był ktoś taki jak Napoleon Bonaparte? Udowodnij to. W latający dywan wierzę. Mam nawet taki u siebie w domu. Jak trzeba go wytrzepać na trzepaku to żona mi zrzuca go z balkonu na podwórko bo mi się nie chce go tachać na dół. I lata wspaniale :D
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 03 lip 2005, 14:36

Krystian pisze:A ty wierzysz że był ktoś taki jak Napoleon Bonaparte?

Istnienie Bonapartego jest bardziej wiarygodne niz Twoje, Krystian :D
soul of a woman was created below
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 03 lip 2005, 15:09

Co nie zmienia faktu iż Krystian tylko wyraza swoje zdanie ...i moze to robic , a ze sie Guli , czepia ! .....kogo to obchodzi !
koncert zyczen ...to nie tu ! <browar>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Krystian
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Krystian » 03 lip 2005, 22:24

charlie81 pisze:Istnienie Bonapartego jest bardziej wiarygodne niz Twoje, Krystian

Hehe :) Dobre :)
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 03 lip 2005, 23:49

Krystian pisze:lata wspaniale

Przeleć się nim <aniolek2>
Andrew pisze:Krystian tylko wyraza swoje zdanie

Bonaparte już nie może tu wejść :P
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 03 lip 2005, 23:51

Mysiorek pisze:Bonaparte już nie może tu wejść Jezor

ma za starą przeglądarkę :(
a niczego mi nie brak
Awatar użytkownika
eng
Weteran
Weteran
Postautor: eng » 04 lip 2005, 10:45

Ale jaja ... <banan>

Krystian pisze:Poczytaj sobie mądre książki psychologiczno-seksuologiczne na ten temat i popytaj się osób które miały takie życie seksualne jak im się układa w ich związkach (jeżeli oczywiście kogoś mają). Jest naukowo udowodnione, że kto tylko zaczyna w sferze seksu szukać coraz większych wrażeń (np. typu seks grupowy), może nie być zdolny do prawdziwej miłości. Bo seks to nie wszystko... Oczywiście nie zawsze tak jest bo ktoś może się zmienić na lepszego człowieka.

W życiu nie słyszałem większej bzdury ... a kto je pisał ? ksiądz doktor seksuolog ?
i skąd wiesz że są to mądre książki ?
Czytaj sobie co chcesz, ale nie wciskaj innym kościelnej propagandy jako jedynej prawdziwej prawdy... przed każdym stwierdzeniem powinieneś dodać 'ja myslę, uważam' itd żeby nie wprowadzać innych ludzi w błąd... autorytet :P ...

Jak komuś pasuje sex grupowy to jego sprawa i nie nam to oceniać...
Ludzie o takich ( czy innych ) upodobaniach grupują się w swoich kręgach i nie namawiają nikogo do przyłączenia się, nie zmuszają na siłę... to nie sekty ani kościół ...

O ile mi wiadomo dobrze się bawią i już, mają rodziny, dzieci , wspólnie jeźdzą na wakacje, chodza też do kościoła itd ... <aniolek2>

Polska to taki dziwny kraj, nietolerancyjny wobec każdej inności i tu na forum najlepiej widać czym to się objawia ...

Pozdrawiam all
bleeeeeeeeeeeee
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 04 lip 2005, 10:48

eng pisze:Jak komuś pasuje seks grupowy to jego sprawa i nie nam to oceniać...
Ludzie o takich ( czy innych ) upodobaniach grupują się w swoich kręgach i nie namawiają nikogo do przyłączenia się, nie zmuszają na siłę... to nie sekty ani kościół ...

O ile mi wiadomo dobrze się bawią i już, mają rodziny, dzieci , wspólnie jeźdzą na wakacje, chodza też do kościoła itd ...

popieram podejście..
Ile jest wart świat pełen grubych krat?

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”