zbyt duzy-zbyt mala????:)
Moderator: modTeam
-
- Zaglądający
witam wszystkich!!mam moze troszke glupi problem ale jednak.......mnie to troszke meczy:(a mianowicie chodzi o to iz obawiam sie ze czlonek mojego faceta bedzie zbyt duzy i nie da rady "we mnie wejsc":(moze to troche glupie........Jest dosc spora roznica wiekowa miedzy nami bo ja mam 18 a on 25 i nie wiem ale moze z tego to wynika!!nawet ostatnio jak sie "zabawialismy" i jak robil mi tzw."palcowke"to mowil ze nie ma zbyt duzo miejsca:(blagam -pomozcie mi bo juz nie wiem co myslec....
-
- Zaglądający
Jak juz napisali poprzednicy Kobieta zmiesci wiele , ale ....? jesli On bedzie nalezał do grupy facetów z penisem wielkim (z tych najwiekszych ) a Ona do tych co to muszelki mają malutkie , to bedzie problem i powiedzenie jak sie popiesci to sie wszystko zmiesci , ma sie ni jak do tego stanu ! i przez długo czas bedzie ja bolało , a co za czym idzie ...bedzie stroniła od sexu
Czy kazda z Was zmiesci ( bez bólu ) penisa który ma w obwodzie 16-17 cm
?? a takie też fiuty są <aniolek2>
Czy kazda z Was zmiesci ( bez bólu ) penisa który ma w obwodzie 16-17 cm
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
-
- Zaglądający
- Początkujący
Andrew pisze:Czy kazda z Was zmiesci ( bez bólu ) penisa który ma w obwodzie 16-17 cm?? a takie też fiuty są
Obwód = pi x średnica, czyli miałby 5 cm przekrój.....zaiście megafiut!! takie wacki to tylko u naszych Czarnych Braci.
jest taka teoria: im facet ma dłuższy nos, tym większy fiut, a dziewczyna mniejsze usta, to szpareczka tez ciaśniejsza; w każdym razie u nas potwierdza sie na 100%
I musze sie zawsze sporo "napracować"; co sądzicie?

Jestem z Miasta
Der Panzer pisze:Andrew pisze:Czy kazda z Was zmiesci ( bez bólu ) penisa który ma w obwodzie 16-17 cm?? a takie też fiuty są
Obwód = pi x średnica, czyli miałby 5 cm przekrój.....zaiście megafiut!! takie wacki to tylko u naszych Czarnych Braci.
jest taka teoria: im facet ma dłuższy nos, tym większy fiut, a dziewczyna mniejsze usta, to szpareczka tez ciaśniejsza; w każdym razie u nas potwierdza sie na 100%
I musze sie zawsze sporo "napracować"; co sądzicie?
totalna bzdura , nosy

- Der Panzer
- Początkujący
Zmieści się na pewno.
Wcześniej musicie więcej potrenować z paluszkami.
Wszystko da się zrobić. Mój partner ma większego penisa i nie ma to nic do rzeczy, że większy i że się nie zmieści.
Zmieści się na pewno.
Wcześniej musicie więcej potrenować z paluszkami.
Wszystko da się zrobić. Mój partner ma większego penisa i nie ma to nic do rzeczy, że większy i że się nie zmieści.
"Można być w kropli wody światów odkrywcą. Mozna wędrując dookoła świata przeoczyć wszystko."
Giriana pisze:a wcale że nie prawda że za drugim razem nie boli i jest przyjemnie ja mam za sobą juz któryś raz i boli, coraz nieznaczniej ale jednak..
Niestety sama wiem cos na ten temat. Pierwszy raz za soba nie oznacza,ze juz nie bedzie bolalo... Moj facet tez jest okazaly i czasem minimalne moje "spiecie sie" niestety potrafi dac malo przyjemne odczucia... Na szczescie powoli zaczynam dawac sobie rade z tym choc nie do konca tak jest..czasami bywaja takie sytuacje,ze nie jestem tak rozluzniona jak bym chciala... W tej sytuaji wiele zalezy od partnera, moze naprawde bardzo pomoc sie rozluznic....
-
- Zaglądający
malenka:):)) pisze:wlasnie chodzi o to ze ja nie mam jeszcze tego piewszego razu za soba!!i to mialby byc moj pierwszy stosunek i dlatego sie tak obawiam......
...to też nie powód do obaw. Każdy/a musi mieć swój pierwszy raz. Poczytaj sobie posty dot. tego tematu i stosuj rady innych, a nie będzie źle. I nie podchodź do tego tak, że to musi boleć (najważniejsze-musisz być na to w pełni gotowa i na luzie).
Kochać i być kochanym
malenka:):)), jeżelii Twój partner jest już doświadczony to powinien wiedzieć jak zachować sie w takiej sytuacji, czyli być ostrożnym i delikatnym. Jeżeli też jest to jego pierwszy raz to powinniście podchodzić do tego po woli, poznając swoje ciała i kiedy juz dojdzie do konsumpcji to nie spieszyć sie, nie stresować oraz nie myśleć, że to moze boleć.
-
- Zaglądający
adi pisze:malenka:):)), jeżelii Twój partner jest już doświadczony to powinien wiedzieć jak zachować sie w takiej sytuacji, czyli być ostrożnym i delikatnym. Jeżeli też jest to jego pierwszy raz to powinniście podchodzić do tego po woli, poznając swoje ciała i kiedy juz dojdzie do konsumpcji to nie spieszyć sie, nie stresować oraz nie myśleć, że to moze boleć.
Jak tak beda podchodzc do tego jak piszesz ...to zostanie dziewicą jeszcze bardzo długo <aniolek2>
-
- Zaglądający
- Weteran
Jak tak beda podchodzc do tego jak piszesz ...to zostanie dziewicą jeszcze bardzo długo
Normalnei musisz w tym jedynym przypadku byc stanowczy [i kto to mówi
Ja też musze się przemuc i zrobić co do mnie należy
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”