AlicE! pisze:Możecie mi napisać czy to jest w porządku żeby pić piwo z chłopakami??? Plz...
Alice - jak najbardziej w porządku!
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Orbital pisze:...czyli, na wesoło, na smutno, czy stajecie się agresywni podczas upojenia alkoholowego. Lubicie sobie wypić mało, tak na lekką fazkę, czy jak już pijecie to konkretnie?
Co jest waszym ulubionem trunkiem (do spicia się oczywiście)
Jeśli już pijecie na maksa to urywa wam się film, nie możecie chodzić, a może jeszcze jakoś inaczej reagujecie na dużą (potężną, żeby nie napisać maksymalną) dawkę alkoholu??
Będe wdzieczny za Wasze posty i oczywiście nie musicie (nic nie musicie - dla ścisłości) odpowiadać na konkretne pytania, fajnie bedzie jak chociaż coś ogólnie napiszecie na temat swojej "fazy" (mocniejszej lub słabszej)
p. s. Pytania pewnie są niezbyt wysokich lotów ale wg mnie jak najbardziej integracyjne <browar>
moon pisze:A nie "homo sum et nihil humanum a me alienum esse puto"? Mnie tak tej rzymskiej maxymy uczyli
Yasmine pisze:Hyhy pisze:naprawde bardz ciezko obecnie zebym cos z kims wypil, przestalo mnie to krecic zupelnie. Piwko jak najbardziej ale do grila, nawet na imprezach nie mam ochoty pic. I sam nie wiem skad to wszystko:)
Ja tez tak mam od kilku miesiecy. Podejrzewam ze to moze od tabletek anty <??>
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 279 gości