zdecydowanie nie mam tak że dostrzegam tylko mojego faceta!nieznosze uzależnień...

Moderator: modTeam
I wszelcy Ci z otwartymi wiczenie ustami i wygladem niedorozwinietych
a mi wŁąśnie nie . i nie mogą być brudasami.Joasia pisze:Chudzielec też nie. Podobają mi się faceci którzy zajmują dużo miejsca![]()
TFA pisze:Joasia pisze:Nie chcę żeby byli prosto z siłki ale mile widziane mięśnie
Tak, nie lubie miesniakow z silowni ale miesnie mile widzianei wez zrozum kobiete
najlepiej zeby sie urodzil z 42 w lapie.
Ja wcale nei chce miesni. Choc moj ma ale takie lubie te w lapie od ciezkiej pracy a nei silowni czy innych durnot.Sir Charles pisze:Drogie PanieTakiego efektu, jakiego nie lubicie, a jaki utożsamiacie z siłownią, samą siłownią żaden facet na świecie nigdy w życiu nie uzyska. Siłownia źle się wam kojarzy po prostu. Natomiast przeciętny, "czysty", sumienny uzytkownik siłowni to dla Was raczej łakomy kąsek
moon pisze:Choc moj ma ale takie lubie te w lapie od ciezkiej pracy a nei silowni czy innych durnot.
Candy Killer pisze:normalny normalny bo przeciez kazdy czlowiek ma miesnie:)..jezeli nie ma tkanki tluszczowej to te miesnie chcac nie chcac widac i wcale nie musi nad nimi pracowac:)
Candy Killer pisze:po prostu ladnie wygladali.
No tak kazdy facet po prostu sobie zyjacy ma kaloryferek badz jegoz arysSir Charles pisze:No właśnie brzuch tego faceta nie jest umięśniony. Jest NORMALNY.
Ale ma miec ja walsnie!Ma byc mieciusi![w ludzkich granicach nie chce faceta z 120 kg przeciez... ]. Jesli naprawde normalni tak maja to ja nie chce normalnych...Candy Killer pisze:ezeli nie ma tkanki tluszczowej to te miesnie chcac nie chcac widac
Jakiej obelgi? Ja po prostu nie lubie i mi sie nie podoba ;P Chco kiedys sie pdoobalo mialam wlasnie takiego normalnego tylko no bardziej umiesnionego, nie kwadratowego i majac porownianie - lubie sie do kogos przytulac nie czujac ze to po prostu ciepla skalaSir Charles pisze:Denerwuje mnie po prostu, że w ustach (palcach) Moon określenie "umięśniony" urasta do rangi jakiejś obelgi.
Sir Charles pisze: A teraz to ciało bliskie chyba kobiecego ideału
moon pisze:Optymalnie jak dla meni przy wzroscie jakies 186-190 cm
moon pisze:Sir Charles napisał/a:
Denerwuje mnie po prostu, że w ustach (palcach) Moon określenie "umięśniony" urasta do rangi jakiejś obelgi.
Jakiej obelgi? Ja po prostu nie lubie i mi sie nie podoba ;P
Jak u mnei zupelniejamaicanflower pisze:, bohaterami moich snów zawsze byli blondyni o jasnych oczkach, a i tak zakochałam się w całkowitym przeciwieństwie.
jamaicanflower pisze:duże dłonie
I nie plaskijamaicanflower pisze:jędrny tyłeczek i mogłabym śmiało powiedzieć, że to jest to!![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 98 gości