Ok, dosadniej. Idę w piątek na rozmowę. Wczoraj czy przedwczoraj wyszło ogłoszenie - aplikowałam. Dziś też wyszło, nieco zmienione, ale ta sama robota. Znów aplikowałam. I zadzwonili i rozmowę mam.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Blazej30 pisze:aplikowaliście na jakieś stanowisko w dużym banku z ich strony www.
Tomasso pisze:Boję sie jak jasna cholera
księżycówka pisze:Nie pcham się do tego do czego się nie nadaję.
Maverick pisze:BTW: Wy naprawde chcecie cale zycie robic dla kogos? Ach, ci mlodzi, "wykrztaleni" i uformowani jako robole.
Oj no wiem ze nie wszyscy sie nadaja i to rozumiem. Sa ludzie ktorzy beda po prostu bardzo dobrymi pracownikami. Tyle tylko ze zwrocilem uwage na to ze dzis sie wynosi na piedestal mlodziez studiujaca ze to niby takie madre, inteligentne, oczytane i w ogole a ilu z nich zalozy wlasna firme a ilu bedzie grzac posady? Dodac nalezy - czesto posady gdzie ich szefem bedzie facet po... zawodowce? Albo liceum.Imperator pisze:Nie wszyscy się do tego nadają, po prostu. Dlaczego traktujesz innych z góry?
Maverick pisze:A poza tym nie znosze wstawac na 8 rano
Maverick pisze:Tyle tylko ze zwrocilem uwage na to ze dzis sie wynosi na piedestal mlodziez studiujaca ze to niby takie madre, inteligentne, oczytane i w ogole a ilu z nich zalozy wlasna firme a ilu bedzie grzac posady? Dodac nalezy - czesto posady gdzie ich szefem bedzie facet po... zawodowce? Albo liceum.
Maverick pisze:Ale nie jest to latwa decyzja. Mi moze jest o tyle latwiej i wiem ze na pewno chce pracowac na siebie a nie na szefa, bo rodzice odkad pamietam mieli wlasne firmy. A poza tym nie znosze wstawac na 8 rano
Tomasso pisze:taki Ted by się nie nadawał
Tomasso pisze:Na przeczytaniu podręcznika i powtarzaniu tego komuś innemu
Ale wowczas wiem ze pracuje na siebie. Ze buduje cos co jest moje. Robiac u kogos tez bym za to dostawal pienaidze ale firma by byla jego. Budowalbym cos dla kogos, wartosc firmy itd. A wole dla siebie. Prawde mowiac wole dla siebie wstawac o 6 niz dla kogos o 8. Jeszcze troche ;]Imperator pisze:Jak rodzice mieli własne firmy to rzeczywiście będzie Ci łatwiej. Poczekaj, jeszcze będziesz miał firmę i aby zapracować na siebie, będziesz musiał wstawać nieraz o 6 rano.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 86 gości