pytanie
Moderator: modTeam
pytanie
Witam. Mam pytanie. Czy wg was seks bez obowiazan z kims znajomym jest rzeczą absurdalną czy moze nie?
Pytam poniważ przyjeżdża do mnie po 2 latach ciszy i braku odzewu bardzo przepiękna znajoma na parę dni. Nie mam dziewczyny, ona raczej chlopaka też nie. Nie wiem kiedy znowu uda nam sie spotkać. Chciałbym ją przekonać może nie tyle co do pełnego seksu bo na to ani ja ani ona nie bedziemy przygotowani ale moze jakis petting lub po czesci seks oralny? Z kolezanka poznalismy sie na zjedzie ktory trwal dwa tygodnie.. potem glos ucichl ale teraz nie dawno pare razy do siebie dzwonilismy i o to przyjezdza. Dlatego bede bardzo wdzieczny za pomoc i udzielenie odpowiedzi na moje pytania. Wazne jest to ze nie chce ja urazić moją propozycją
Bede wdzieczny
Pozdrawiam
Borek
P.S Ona jak i ja mamy po 19 lat, wiec wiek chyba dostateczny
Pytam poniważ przyjeżdża do mnie po 2 latach ciszy i braku odzewu bardzo przepiękna znajoma na parę dni. Nie mam dziewczyny, ona raczej chlopaka też nie. Nie wiem kiedy znowu uda nam sie spotkać. Chciałbym ją przekonać może nie tyle co do pełnego seksu bo na to ani ja ani ona nie bedziemy przygotowani ale moze jakis petting lub po czesci seks oralny? Z kolezanka poznalismy sie na zjedzie ktory trwal dwa tygodnie.. potem glos ucichl ale teraz nie dawno pare razy do siebie dzwonilismy i o to przyjezdza. Dlatego bede bardzo wdzieczny za pomoc i udzielenie odpowiedzi na moje pytania. Wazne jest to ze nie chce ja urazić moją propozycją
Bede wdzieczny
Pozdrawiam
Borek
P.S Ona jak i ja mamy po 19 lat, wiec wiek chyba dostateczny
Jeżeli chodzi o główne pytanie- nie jest rzeczą absurdalną a sprawą czystej fizjologii i jak najbardziej normalną.
Inna sprawa to to, że raczej żadne z was (z tego co wnioskuje na podstawie dalszej części postu) nie traktuje rzeczy powierzchownie. Ona, ponieważ przyjeżdża do Ciebie (zapewne z daleka, na parę dni). Ty, ponieważ zadajesz takie pytania na forum, miast poczekać i zobaczyć jak się sprawy rozwiną po jej przyjeździe.
Seks bez zobowiązań- owszem, gdy obydwoje się co do tego umówią.
W Twoim wypadku- raczej coś więcej jest w tym (przynajmniej więcej, niźli chciałbyś nam powiedzieć, pisząc ten post).
Inna sprawa to to, że raczej żadne z was (z tego co wnioskuje na podstawie dalszej części postu) nie traktuje rzeczy powierzchownie. Ona, ponieważ przyjeżdża do Ciebie (zapewne z daleka, na parę dni). Ty, ponieważ zadajesz takie pytania na forum, miast poczekać i zobaczyć jak się sprawy rozwiną po jej przyjeździe.
Seks bez zobowiązań- owszem, gdy obydwoje się co do tego umówią.
W Twoim wypadku- raczej coś więcej jest w tym (przynajmniej więcej, niźli chciałbyś nam powiedzieć, pisząc ten post).
Wraz z końcem ostrzeżenia, niski poziom moderacji uprawiany przez użytkownika Maverick będzie napiętnowany w delikatniejszej już formie.
w tym wypadku seks bez zobowiazan nie jest czym zlym...
ona i ty wg mnie liczycie na cos wiecej niz spotkanie
na cos co rozwinie miedzy wami cos nowego
ona moze przyjezdzac albo z normalna ochota spotkania,albo ochota na seks, albo na poczatek zwiazku .
idz na calosc
<browar> 
ona i ty wg mnie liczycie na cos wiecej niz spotkanie
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
ona moze przyjezdzac albo z normalna ochota spotkania,albo ochota na seks, albo na poczatek zwiazku .
idz na calosc

"...dziewczynka, gdy stanie się kobietą, będzie wiedziała, jak poruszać się w świecie."
Re: pytanie
borek pisze:Mam pytanie. Czy wg was seks bez obowiazan z kims znajomym jest rzeczą absurdalną czy moze nie?
zawsze istnieje ryzyko, że za bardzo Wam się spodoba, a przy dużych odległościach to ...niefajnie
Ostatnio zmieniony 23 cze 2006, 21:16 przez zenon, łącznie zmieniany 1 raz.
radzio000 pisze:zenonie jak sie spodoba to jeszcze lepiej bo beda mieli ochote na replay...a odleglosc nie gra roli ja przez 4 lata spotykalem sie z moja kobieta co dwa tyg i wytrzymalismy, czasami bylo ciezko ale wytrwalosc sie oplacila!;)
wstyd się do tego przyznać ale w Twoim wieku też dojeżdżałem... popatrzeć w oczka, za rączkę potrzymać, ...
...cholera, potem się człowiek rozbisurmanił...
...no i dupsko trudno ruszyć
borek pisze:Witam. Mam pytanie. Czy wg was seks bez obowiazan z kims znajomym jest rzeczą absurdalną czy moze nie?
jeśli obie strony wiedzą o tym i zgadzają sie na taki układ, to nie ma w tym nic absurdalengo... może niemoralnego

ale nie radzę "zabawiać się tak" (pasuje tu to słowo swoją drogą....) bez wytłumaczenia sobie tego, czego oczekujecie od układu...
problemy zaczynają sie wtedy, gdy jedna ze stron zaczyna pranąc czegoś więcej niż tylko kontaktu fizycznego....
"(...) pomyśl... co za głupiec z niego-
mówi, że umiera z mego powodu....
zupełnie jakbym była chorobą"
mówi, że umiera z mego powodu....
zupełnie jakbym była chorobą"
Dzieki wszystkim za odpowiedzi... tylko brakuje mi tutaj jednej. Pytalem tez o to, jak jej to wszystko wytlumaczyc, zachecic itp zeby jej nie urazic a przekonac w przypadku gdyby np miala by opory lub z poczatku definitywnie mowila nie (bo raczej przy takiej propozycji odpowiedz NIE pojawi sie jako pierwsza) . Bede wdzieczny
- pani_minister
- Administrator
Absurdalna moze nie, ale dla mnie niedopuszczalna
Nie wyobrazam sobie zebym przyjezdzala do kolegi a on ze mna seks planowal - no ewnetualnie tylko oralny albo petting
Twoj ps tez smieszny jest. Naprawde sadzisz ze dziewczyna na seks przyjezdza? Przekonac do seksu? Bedzie chciala albo nie, nic tu Twoje przekonywania.

Mia pisze:Naprawde sadzisz ze dziewczyna na seks przyjezdza? Przekonac do seksu?
Zgodzę się co do jednego- przekonać do seksu chyba się nikogo nie da.
Co do drugiego- zawsze ilekroć jakaś moja koleżanka zgłaszała chęć "zajrzenia do mnie na weekend" z nocowaniem włącznie, to chodziło o coś więcej.
Czy coś więcej z tego było, to zależało od tego, czy ja chciałem z tą osobą noc spędzić.
Może generalizuję, ale osoba z daleka, przyjeżdżająca do faceta bez innego, wyraźnego celu (tutaj skreślić należy koleżanki które przyjechały "na egzamin", "na jakąś fajną imprezę, która jest tylko raz na rok") zawsze przyjeżdża "po to".
Ale co do proszenia o seks czy przekonywania do seksu... to chyba żałośniejszego tekstu dawno nie widziałem.
Wraz z końcem ostrzeżenia, niski poziom moderacji uprawiany przez użytkownika Maverick będzie napiętnowany w delikatniejszej już formie.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”