Zapach kobiety

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Marissa
Weteran
Weteran
Postautor: Marissa » 28 lut 2007, 07:49

Dajcie spokój, taki zapach można wyczuć o ile dziewczyna nie używa żadnych pachnideł, żadnych zapachowych mydełek, czy innych perfum, czy dezodorantów.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 28 lut 2007, 08:07

Marissa pisze:Dajcie spokój, taki zapach można wyczuć o ile dziewczyna nie używa żadnych pachnideł, żadnych zapachowych mydełek, czy innych perfum, czy dezodorantów.

jaki !! ?? chyba mi nie powiecie , ze siedzac obok dziewczyny wyczuję ze ma ona okres ! ? chyba , ze jest to jakis ciarach nie dziołcha ! <aniolek>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Marissa
Weteran
Weteran
Postautor: Marissa » 28 lut 2007, 08:53

Chodziło mi o to, że nie można wyczuć, bo każda czegoś używa. Nawet zwykłego mydła zapachowego... I przez to naturalny zapach zostaje zastąpiony. Więc się tak nie unoś, Andrew
Awatar użytkownika
Albercik
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Albercik » 28 lut 2007, 09:01

jaki !! ?? chyba mi nie powiecie , ze siedzac obok dziewczyny wyczuję ze ma ona okres ! ? chyba , ze jest to jakis ciarach nie dziołcha ! <aniolek>[/quote]

hehe. Ja wam powiem,że węch to mam dobry ale coś takiego jak wyczówanie okresu przez zapach to... hm mission impossible. Wyczuć to można ale po smaku, nawet przed okresem jakiś dzień czy dwa.

A co do tego że jakiś kolo mówi że jego kobietka nie ma fajnego zapachu czy smaku to :| no comment. Albo faktycznie ma problemy i do lekarza, albo kolo jakiś .... no nie będę wymyślał jaki, ale przecież ten zapach jest po to by przyciągać facetów a nie odstraszać. Ja tam bym się zapytał czy on ma jakieś porównanie, naczy czy "wąchał" jakąś inną kobietkę :P
Możesz splunąć w moją twarz bez zastanowienia
Nie mam się czym bronić - popatrz
Trzymam ręce w kieszeniach
Nie mów mi co mam robić
Skąd wiesz co jest dla mnie lepsze
Awatar użytkownika
Wilczyca
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Wilczyca » 28 lut 2007, 10:28

Nie on tylko ja mam porównanie. Mojemu byłemu chłopakowi zapach nie przeszkadzał wręcz przeciwnie ciągnęło go tam jak wygłodniałą bestie do jedzenia. A zapach mam cały czas ten sam. A w tym przypadku on powącha i się marszczy. Mówi znowu masz zapach nie ciekawy. Ale przyznał ze 2 razy miałam bardzo ciekawy. Chciała bym wiedzieć od czego to zależy. Może od dni nie płodnych kobiety ? bo chyba wtedy wypadały mi dni nie płodne ale nie powiem na 100 % bo ciężko określić dni nie płodne.
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 28 lut 2007, 12:35

Albercik pisze:chyba mi nie powiecie , ze siedzac obok dziewczyny wyczuję ze ma ona okres ! ?

Jeśli dziewczyna nie dba o higienę. tzn. nie myje się i nie zmienia podpasek/tamponów,majtek wystarczająco często (niechluja), to można wyczuć z daleka.
Wydaje mi się, że najgorsza jest sytuacja kiedy okres pojawia się niespodziewanie w najmniej oczekiwanym miejscu i czasie.
I ten zapach do miłych nie należy w przeciwieństwie do zapachu podnieconej dziewczyny, który jest miły (działa jak foremon), ale można go wyczuć tylko z bliska.
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
Wilczyca
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Wilczyca » 28 lut 2007, 14:50

Taaa mój zapach intymny jak jestem podniecona jest odstraszający dla mojego chłopaka. <chory> Dla poprzedniego był feromonem.
Awatar użytkownika
Albercik
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Albercik » 28 lut 2007, 15:50

Wilczyca pisze:Taaa mój zapach intymny jak jestem podniecona jest odstraszający dla mojego chłopaka. <chory> Dla poprzedniego był feromonem

coś z nim nie tak? - z chłopakiem. Albo faktycznie masz problemy.
rozwiązanie:
zmień chłopaka lub idź do lekarza.
Możesz splunąć w moją twarz bez zastanowienia

Nie mam się czym bronić - popatrz

Trzymam ręce w kieszeniach

Nie mów mi co mam robić

Skąd wiesz co jest dla mnie lepsze
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 28 lut 2007, 15:51

Wilczyca pisze:Dla poprzedniego był feromonem.
Dla kazdego powinen byc...
Marcel18
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Marcel18 » 28 lut 2007, 15:58

nom powienien,mnie zapach mojej partnerki przyciaga...tak ze odessac sie nie moge i nie wyobrazam sobie sytuacji abym mogl poczuc jakies obrzydzenie...itp ..po prostu jak narkotyk.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 28 lut 2007, 16:00

Marcel18 pisze:po prostu jak narkotyk.
Bo po prostu taka jest natura. Feromony i tyle.

[ Dodano: 2007-02-28, 16:01 ]
Dla mnei ajkies "nie ciekawie" w lozku byloby obelga. Ale to dla mnie.
Awatar użytkownika
Wilczyca
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Wilczyca » 28 lut 2007, 16:09

Wiesz dobrze ze mi no mówi zamiast ukrywać.
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 28 lut 2007, 16:49

Albercik pisze:rozwiązanie:
zmień chłopaka

to było najgłupsze rozwiązanie z możliwych.

A może coś z higieną nie tak?, depilujesz/golisz się tam?
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
Wilczyca
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Wilczyca » 28 lut 2007, 16:55

Tak gole się tam raz na tydzień. Kąpie się 2 razy na tydzień. Ale ten sam zapach zawsze jest. Ledwo po umyciu sprawdzam i ten sam zapach.
Awatar użytkownika
Marissa
Weteran
Weteran
Postautor: Marissa » 28 lut 2007, 16:59

Wilczyca pisze:Ledwo po umyciu sprawdzam i ten sam zapach.

No nic dziwnego że taki sam jak dwa razy w tygodniu się kąpiesz.
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 28 lut 2007, 17:12

Wilczyca pisze:Ale ten sam zapach zawsze jest. Ledwo po umyciu sprawdzam i ten sam zapach.

Nie masz się czym przejmować. Wewnątrz istnieje mikroflora, która daje ten specyficzny zapach i nic na to nie poradzisz. Widać twój chłopak tego nie trawi i jest na niego wyczulony, albo ma przykre, wcześniejsze doświadczenia z inną (nie dbającą o higienę) dziewczyną.
Niszczenie tej mikroflory (np. przez wypłukiwanie) jest szkodliwe, bo może prowadzić do zakażeń.
on wącha i się marszczy
Wytłumacz mu, że jest to specyficzny zapach intymnych miejsc każdej kobiety i nie każdemu musi pasić.
A czy ostatecznie, możesz obejść się bez minetki, czy musi to byż obowiązkowy element waszych igraszek? Bo nie wiem już co można innego w tej sytuacji doradzić.
Ostatnio zmieniony 28 lut 2007, 17:32 przez Jarek, łącznie zmieniany 3 razy.
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
me19
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: me19 » 28 lut 2007, 17:15

Kąpie się 2 razy na tydzień

??chcesz powiedzieć ,że okolice intymne myjesz tylko 2 razy w tygodniu??
Nie dziw się więc ,że:
Wilczyca pisze:on powącha i się marszczy. Mówi znowu masz zapach nie ciekawy
Awatar użytkownika
Wilczyca
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Wilczyca » 28 lut 2007, 17:29

Raju …. <zalamka>
Kąpie się 2 razy w tygodniu ale podmywam codziennie lepiej ?
Co do minety tak mogę bez tego zyc bo tego specyfiku doświadczałam tylko z byłym.
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 28 lut 2007, 17:45

Wilczyca pisze:Kąpie się 2 razy w tygodniu ale podmywam codziennie lepiej ?

Don't worry, be happy. Przecież nikt kto Cię nie zna nie może Ci zarzucić, że nie dbasz o higienę. Jak widzisz staramy się wam pomóc rozwiązać "problem", którego nie ma.
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
Marissa
Weteran
Weteran
Postautor: Marissa » 28 lut 2007, 17:48

Wilczyca pisze:Raju …. <zalamka>
Kąpie się 2 razy w tygodniu ale podmywam codziennie lepiej ?
Co do minety tak mogę bez tego zyc bo tego specyfiku doświadczałam tylko z byłym.

Dla mnie podmywanie to tak jak kąpanie tylko że się zapomniało o dajmy na to, stopach i buzi, ale whatever...
A używasz jakiś płynów do higieny intymnej?
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 28 lut 2007, 17:52

Ja tam mogłem chlapać minetkę mej lubej nawet, jak była po jakimś wysiłku fizycznym - czy to jazda rowerem, czy biegi. Nie przeszkadzało mi to w zupełności. A nawet fajnie było, bo się na początku broniła, jakby myśląc, że TAM se brzydko pachnie. :D
A i ona - rzucała się na mnie jak świeżo do niej rowerem przyjechałem. Plecy spocone, gacie też troche - i co? I nic jej to nie przeszkadzało. :D

Ja tam nie widzę nic złego w tym, że Wilczyca się myje 2 razy w tygodniu. Bo prawdziwy turysta z mydła nie korzysta, nie zapominajcie. Częste mycie, w imię tego, że "tak wszyscy robią" jest bez sensu. No chyba że Wilczyca pracuje na budowie albo dorzuca węgiel do pieca w kombinacie to wtedy trza codziennie. A tak? Po co? :)

Ten gość jakiś dziwny jest. <chory>
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Awatar użytkownika
Marissa
Weteran
Weteran
Postautor: Marissa » 28 lut 2007, 18:08

Imperator pisze:Ja tam nie widzę nic złego w tym, że Wilczyca się myje 2 razy w tygodniu. Bo prawdziwy turysta z mydła nie korzysta, nie zapominajcie. Częste mycie, w imię tego, że "tak wszyscy robią" jest bez sensu.

Ja nie napisałam, że to jest złe. Jej wola - ja bym tak nie umiała, ja muszę się wypluskać w wannie żeby naprawde poczuć się czysto.

Imperator pisze:Ja tam mogłem chlapać minetkę mej lubej nawet, jak była po jakimś wysiłku fizycznym - czy to jazda rowerem, czy biegi. Nie przeszkadzało mi to w zupełności. A nawet fajnie było, bo się na początku broniła, jakby myśląc, że TAM se brzydko pachnie.
A i ona - rzucała się na mnie jak świeżo do niej rowerem przyjechałem. Plecy spocone, gacie też troche - i co? I nic jej to nie przeszkadzało.

No właśnie, ja też mogłam, chociaż czasem niezbyt ładnie pachniał. Ale mi to nie przeszkadzało.
A ten facet może po prostu nie lubi, bo nie musi lubić robić minety.
Awatar użytkownika
Wilczyca
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Wilczyca » 28 lut 2007, 18:28

Pewnie ze nie musi lubić. Nikt go do tego nie zmusza ale fakt faktem nigdy w zyciu tego nie robił sam mi tak przyznał. Pamiętam na początku naszego chodzenia i poznania już siebie chciał spróbować jak to jest ale ja jeszcze wtedy się za bardzo wstydziłam i nie pozwalałam. Pamiętam ze pchał się nawet tam i jakoś to mu nie przeszkadzało. Teraz jest zupełnie inaczej. A co do higieny to ja używam żelu pod prysznic i myje się cała tym.
nadia
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: nadia » 28 lut 2007, 21:06

Ja bym się jednak zastanowiła nad zmianą chłopaka.

Zapach jest ważny. Lubienie czyjegoś zapachu jest objawem akceptacji nie tylko fizycznej ale i psychicznej. Sfera odpowiedzialna za odczuwanie zapachu jest w mózgu położona bardzo blisko sfery odpowiedzialnej za emocje - gdzieś to przeczytałam - juz nie pamiętam gdzie.

Ponadto, odczuwanie czyjegoś zapachu jako miłego, świadczy o zgodności tkankowej partnerów. Organizm ludzki jest w stanie węchem "rozpoznać" czy ktoś pasuje do niego pod względem genetycznym, czy nie ma chorób itp. itd.

Oczywiście Twój chłopak nie musi lubić minety. Szczerze powiedziawszy sama niezbyt często mam ochotę na tego rodzaju pieszczot dawanie i otrzymywanie.

Ale jeżeli ogólnie (nie tylko w miejscach intymnych) mu "śmierdzisz" - o, to już sprawa jest bardzo poważna. <chory>
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 28 lut 2007, 21:36

Wilczyca pisze: Mówi znowu masz zapach nie ciekawy.

Walnij go w łeb i powiedz, że jak mu to nie pasi, nie musi wąchać, a ten zapach taki jest i taki być musi,bo jesteś zdrową kobietą.

[ Dodano: 2007-02-28, 21:55 ]
Marissa pisze:A ten facet może po prostu nie lubi, bo nie musi lubić robić minety

...albo jest po po prostu jakiś homo...nie pewny. Sorry, ale nic innego mi na myśl nie przychodzi, bo jak można nie lubić zapachu swego kochania. Warto się nad tym zastanowić i wyciągnąć odpowiednie wnioski.
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
Wilczyca
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Wilczyca » 28 lut 2007, 21:59

Nadia przykro mi ale zmiana chłopaka nie wchodzi w gre. I proszę was nie gadajcie tak bo to nie jest jak zmienianie skarpetek. Co do zapachu to ja chyba pójdę do tego ginekologa bo jak rzeczywiście coś jest nie tak ? Ale sama myśl co ginekolog robi jakie metalowe rzeczy tam wkłada to mnie przeraża.
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 28 lut 2007, 22:17

Imperator pisze:Ja tam mogłem chlapać minetkę mej lubej nawet, jak była po jakimś wysiłku fizycznym - czy to jazda rowerem, czy biegi. Nie przeszkadzało mi to w zupełności. A nawet fajnie było

Oczywiście, że nie ma jak naturalny zapach, a nie drogeria.

[ Dodano: 2007-02-28, 22:25 ]
Wilczyca pisze:Co do zapachu to ja chyba pójdę do tego ginekologa bo jak rzeczywiście coś jest nie tak ?

Śmiem twierdzić, że wszystko z Tobą ok i tylko nie potrzebnie ośmieszysz się przed gin. Uzna Cię za nieuświadomioną i niedorosłą dziewczynkę (nie dojrzałą do sexu).
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 28 lut 2007, 23:06

Jarek pisze:Śmiem twierdzić, że wszystko z Tobą ok i tylko nie potrzebnie ośmieszysz się przed gin. Uzna Cię za nieuświadomioną i niedorosłą dziewczynkę (nie dojrzałą do sexu).

Prędzej pani gienkowa powinna uznać jej chłopaka jako niedojrzałego do seksu.

PS
Tamten temat zboczył zdeka z toru. Scaliłem z innym tematem. Bardziej pasującym. :)
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.

Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.

Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.

Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 28 lut 2007, 23:18

Sir Charles pisze:nawet nie wiem gdzie przyczyna a gdzie skutek.

A zdrowe były? :| ... bo cos mi tu nie pasi ;P
damian24 pisze:- Jaka jest definicja dezorientacji?
- Dwadzieścia niewidomych lesbijek w markecie rybnym

W tym samym klimacie, a jakże fajowe <browar>
Wilczyca pisze:Pewnie ze nie musi lubić.

Wilczyca se znowu robi jajca, a reszta to przeżywa <hahaha> znowu ;P

Se tak myśle, że jakby pierwszą "zjeść" , to jest to wyznacznik. Potem kręcą nosem :D
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 28 lut 2007, 23:23

Imperator pisze:Ja tam nie widzę nic złego w tym, że Wilczyca się myje 2 razy w tygodniu. Bo prawdziwy turysta z mydła nie korzysta, nie zapominajcie. Częste mycie, w imię tego, że "tak wszyscy robią" jest bez sensu. No chyba że Wilczyca pracuje na budowie albo dorzuca węgiel do pieca w kombinacie to wtedy trza codziennie. A tak? Po co?

Bez przesady. Powiedzmy, że można być pociągającą/ym po dobie, ostatecznie półtorej. Ale po trzech i pół?! :| Jak mi się parę razy w życiu zdarzyło, to nie mogłem sam ze sobą w tym samym pokoju wytrzymać <evilbat>
Ostatnio zmieniony 01 mar 2007, 19:11 przez Sir Charles, łącznie zmieniany 1 raz.
soul of a woman was created below

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”