on tylko żąda

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Gregor
Bywalec
Bywalec
Postautor: Gregor » 12 paź 2005, 14:18

hehe....ale majac np. prace o ktora teraz dosc ciezko to chyba bym wolal jednak wysluchiwac wielu rzeczy-kiedys by sie to ludziom znudzilo
Awatar użytkownika
kina
Maniak
Maniak
Postautor: kina » 12 paź 2005, 15:40

kiedys by sie to ludziom znudzilo

a jak to "kiedys" bedzie trwalo dlugo?? Bo wiesz jacy sa ludzie jezeli ktoś sie puszcza to potrafia gadac o tym bez przerwy...a nie latwo mieszkac np w bloku gdzie wszyskei stre kwoki wiedza jak sie zachowywalas/es i komentuja twoja przeszlość!! Wg mnie zmiany powinna zaczac wprowadzac juzx teraz zeby za 10 lat nie ciagnelo sie to za nia jak smród!!
Wszystko przemija,tak chce przeznaczenie
I tylko jedno zostaje
*** WSPOMNIENIE ***
Awatar użytkownika
Richard Ramirez
Bywalec
Bywalec
Postautor: Richard Ramirez » 12 paź 2005, 17:23

Masz dziewczyno dziwnego kolesia dla ktorego widocznie nie masz innych zalet oprocz tej w majtkach. Czy on Ci chociaz kiedys kupil kwiaty, zabral do kina a moze zaprosil na romantyczna kolacje czy raczej jego mottem zyciowym jest cytat pochodzacy z jednego kawalka Karramby "(...)pier***enie sensem istnienia...". Jesli to drugie to radze Ci dobrze - zmien sobie faceta...
A tak by the way to mi sprawia zajebista frajde kiedy lasce w lozku jest ze mna dobrze...
... wtedy mi jest najlepiej!
Nie ma żadnego wczoraj, nie ma żadnego jutro, jest tylko dziś...
Awatar użytkownika
Gregor
Bywalec
Bywalec
Postautor: Gregor » 13 paź 2005, 01:05

pewnie ze najwazniejsze zeby mojej lasce bylo najlepiej...moja partnerka to sprawa drugorzedna... :P
nie no w pelni sie zgadzam-jesli osiagne orgazm a moja partnerka nie to jednak nie jest to takie fajne jak razem czy nawet ja nie mam a ona ma

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”