po jakim czasie bycia razem - seks?

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

złotooka kotka
Weteran
Weteran
Postautor: złotooka kotka » 24 lip 2005, 19:45

GNRose pisze:Facet probowal, ale bezskutecznie, bo dziewczyna stwierdzila, ze przed slubem nie ma szans. "No dobra"- pomyslal- "kocham ja, zalezy mi na niej, chce byc z nia na dobre i na zle, a seks w koncu nie jest najwazniejszy na swiecie. Nie bede jej naciskal, skoro ona tego sobie nie zyczy.

To wlasnie o to chodzi, ze nie probowal! On po prostu sobie zalozyl, ze jestem grzeczna dziewczynka z dobrego domu u ktorej nie ma szans na nic w takim kierunku.

Dla mnie byl pierwszym w ogole i sie bal, ze mnie wystraszy. A ja, owszem. W pierwszych tygodniach, moze miesiacach naszego bycia razem czulam sie komfortowo wiedzac, ze nie bedzie mnie naciskal, ze nie musze sie niczego obawiac... tyle, ze... z czasem chcialam czegos wiecej.
A tu...

Moj ukochany zatrzymal sie na pierwszych dniach i za cholere nie dalo sie ruszyc do przodu.
A czlowieka naprawde cholera bierze w momencie gdy nawet slowa "chce sie z Toba kochac" napotykaja odzew "ale ja nie chce Cie skrzywdzic, boje sie, ze bedziesz tego pozniej zalowac i bla, bla, bla..."

A co juz bylo dla mnie najbardziej bolesne to zrobiony mi przez niego B.Clinton (to takie nasze okreslenie na komentarz pana prezydenta o jego romasie z Monika L.) tzn. "sex oralny to nie sex". I coz oral byl OK, ale normalny stosunek nie. Ja do tej pory nie rozumiem jego pokretnej logiki. :P

Coz, dla mnie to nie bylo normalne. Czulam sie z tym stanowczo zle. Minelo juz troche czasu, a ja do tej pory nie potrafie sie pozbierac. Moja podswiadomosc nie daje za wygrana i ciagle czuje sie z tym zle. Mam nadzieje, ze mi przejdzie, bo dokucza mi czas takiej ozieblosci z mojej strony. Ma ktos pomysl jak to zrobic? ;)
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 24 lip 2005, 20:02

GNRose pisze:A serio, to w Twoim przypadku jest nieco inaczej, bo Ty jednak ten seks uprawiasz

No czaseeeeeem się zdarza...

Narobiliście z igły widły!
To nie chodzi o to dokładnie, że macie świadomie obrywac po łapach żeby dziewczynie było ok. Tylko o to żeby okazać, ze jednak kręci was nieco bardziej niż noga od stołu. Czasami nawet mówić nie trzeba żeby dziewczyna zrozumiała, ze nadal jest atrakcyjna dla swojego faceta.

charlie81 pisze:Aaale sie zdenerwowalem

Napij się i się upokój <browar> ;)

złotooka kotka pisze:A czlowieka naprawde cholera bierze w momencie gdy nawet slowa "chce sie z Toba kochac" napotykaja odzew "ale ja nie chce Cie skrzywdzic, boje sie, ze bedziesz tego pozniej zalowac i bla, bla, bla..."

Owszem nierze cholera. <zly1>

Kotko chyba tylko czas i porzadny sex mogą tu być lekarzem :DDD
Awatar użytkownika
GNRose
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: GNRose » 24 lip 2005, 20:19

złotooka kotka pisze:A czlowieka naprawde cholera bierze w momencie gdy nawet slowa "chce sie z Toba kochac" napotykaja odzew "ale ja nie chce Cie skrzywdzic, boje sie, ze bedziesz tego pozniej zalowac i bla, bla, bla..."

Co za gosc :O On chyba ma po prostu wiekszego pietra przed tym przez caly czas, niz Ty mialas na samym poczatku <boje_sie> To jasne, niech najlepiej pozwoli innemu to zrobic, skoro on sie boi Cie skrzywdzic... Zwracam honor-z Toba jest wszystko w porzadku <browar> (chociaz chwileczke, powiedz jeszcze, ile mialas wtedy lat wlasciwie, bo jesli mniej niz 16, to jestem w stanie go zrozumiec :/ )

moon pisze:Kotko chyba tylko czas i porzadny seks mogą tu być lekarzem

Dokladnie :]

złotooka kotka pisze:Mam nadzieje, ze mi przejdzie, bo dokucza mi czas takiej ozieblosci z mojej strony. Ma ktos pomysl jak to zrobic?

Jakis inny facet zrobi to pewnie bez problemu <aniolek2>
The boy you trained, gone he is... Consumed by Darth Vader
złotooka kotka
Weteran
Weteran
Postautor: złotooka kotka » 24 lip 2005, 20:35

GNRose pisze:Jakis inny facet zrobi to pewnie bez problemu

Tyle, ze ja nie chce innego. Chce tego. Pomijac wszystko kocham Go i chce
byc wlasnie z nim. A problemy sa po to zeby je przezwyciezac. Owszem mam teraz dola, owszem oboje mamy problem, ale musi sie to jakos rozwiazac. A On we wszystkich innych dziedzinach sie "sprawdza". :D
Niestety mam wrazenie ze moon ma racje tyle, ze jam niecierpliwa troche. Przeszkadza mi moja aseksualnosc i ze nic mnie nie rusza. Ale jesli tylko czas ma poradzic to coz. Zagryze zeby i bede czekac. :(
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 24 lip 2005, 22:40

złotooka kotka pisze:Bo ja nie potrafie wylaczyc tego wszystkiego co bylo przed, ciagle nie potrafie siebie przekonac, ze to wszystko zaszlo tak jak chcielismy oboje. Teraz mi gdzies w podswiadomosci wydaje sie, ze wszystkie jego gesty sa wymuszone przez to co zrobilam kiedys... i... po prostu nie mam na nic ochoty. seks dla mnie przestal istniec, nie kreca mnie pieszczoty, pocalunki, nic.
Dlatego wiem, ze takie czekanie moze przerodzic sie w serie niedomowien, frustracji i cholera wie czego jeszcze.
Ale to bardzo indywidualne. Wiem, ze mozna czekac i wiem, ze to moze byc dobre. Ale nie musi. Co czlowiek to inna droga wlasciwa.

Bardzo ważna wypowiedż jak dla mnie...
złotooka kotka pisze:U mnie byly setki powaznych rozmow, nic. Az w kocu moja prawdziwa, niemalze histeryczna zalamka przekonala, ze bardziej mnie krzywdzi nie robiac nic.

Ha zastosowałem tę samą technikę Dzięki Andrew :D

złotooka kotka pisze:(mimo, ze naprawde nie o to chodzilo to mi w lebku trauma sie zrobila na dobre.)

No to jest prawda że jezli wychodza kłutnie z powodu zbliżania sie "za bardzo" 2 osób. To poco sięprzytulać... Ile ja się napisałem na ten temat :D

poczatkirozterki Kota strofa No i prawie ze finał
Kobieta nigdy nie wie, czego chce, ale nie spocznie, dopóki celu nie osiągnie.

To jest jak jazda na roweże jak raz się nauczysz to już tego sie nei zapomina :D
GNRose pisze:No dobra"- pomyslal- "kocham ja, zalezy mi na niej, chce byc z nia na dobre i na zle, a seks w koncu nie jest najwazniejszy na swiecie. Nie bede jej naciskal, skoro ona tego sobie nie zyczy. Nie chce niczego wymuszac na niej, zwlaszcza, ze to moze odwrotny skutek odniesc. Dam jej czas, jesli go potrzebuje (a moze sie sama wczesniej zdecyduje jednak)." Swoj plan wprowadzil w zycie a tu niespodzianka "Jak to? Dlaczego nie chcesz sie juz ze mna kochac?? Nie pociagam cie... " I co ten biedny facet ma sobie pomyslec?? Jak chcial seksu-zle, jak nie chce-tez niedobrze! To jak on ma ja zadowolic w koncu, skoro powinien jednoczesnie chciec seksu i nie chciec?? Licze na odpowiedz

Oj jaki ja miałem dylemat przeżywając to. po prostu olałem wszystko.
Bo stara się daje z siebie wszystko co natura dała. To nie pasuje No to trzeba zabrac zabawkę i po sprawie, kurcze jakie to nie dożałe :/
moon pisze:Złoty środek to nie naciskanie, ale okazywanie zainteresowania, podniecenia. Tak żeby kobieta miała poczucie, ze on na to czeka a nie że już przestało mu zalezeć.

no najlepiej to chodzić na wieżchu z prąciem po domu... Co to za banał ?
GNRose pisze:Myslisz, ze to przyjemne miec przez dwie godziny stojkowicza, ktory pozniej boli jak cholera i uprzykrza zycie przez cala reszte wieczoru? Jesli bym wiedzial, ze tak czy tak nic z tego-tylko sie zdenerwuje- to w nosie mam takie podniecanie

Święta racja i ci jeszcze nie pomoże jak cię napieprza ze chodzić nie możesz... i zadna tableta na to nie pomoze.. ani alkochol ani nawet extazy... Bul bardzo silny nie pozwalający normalnie funcjonować... !!!!!

charlie81 pisze:Rozumiem, ze jak facet kocha, to jest w stanie zaczekac, jestem w stanie to pojac.

No góra 2 -5 dni... Puźniej zaczyna się właśnie wcześniej przedstawiony obraz... On cierpi ona cierpi... 8)
charlie81 pisze: Aaale sie zdenerwowalem

Me to :565:
złotooka kotka pisze:Ma ktos pomysl jak to zrobic?

Kochać się... Być optymistą/tką stać na wysokości zadania i brać sie do roboty z całym sercem. I kochać totalną wzajemnościa..
Utopia :]
moon pisze:To nie chodzi o to dokładnie, że macie świadomie obrywac po łapach żeby dziewczynie było ok. Tylko o to żeby okazać, ze jednak kręci was nieco bardziej niż noga od stołu. Czasami nawet mówić nie trzeba żeby dziewczyna zrozumiała, ze nadal jest atrakcyjna dla swojego faceta.

NO dobra zkumałem. Kurek daje tobie tego za mało... Ja musze to móić ze jest śliczna... Zwracać uwagę ze chcę i jak ona nie bedzie chciała nic zrobić z moim napięciem. To nie bedę się do niej zbliżał... Logiczne :]
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 23 sie 2005, 15:45

a ja wraca do tematu :) pierwszy raz - 3,5 miesiaca - to byl i moj i jego pierwszy raz. Nie zaluje ani nie sadze ze bylo za pozno lub za szybko. Chwila byla magiczna i taka ja zapamietam :) Zgadzam sie ze to zalezy od dwoch osob, naprawde trzeba to czuc, a jak dwie osoby chca sie ze soba kochac to nic ich nie powinno powstrzymywac / no chyba ze wiek :P/
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 23 sie 2005, 15:50

Mia pisze:no chyba ze wiek Jezor

A jaki wiek powstrzymuje?
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 23 sie 2005, 15:53

ja odpowiem ja!!!! 13 lat <aniolek2> i 60 lat <banan>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 23 sie 2005, 16:02

Czyli czaswspółżycia normalnego człowieka to 47 lat.
Kurde, zostało mi jeszcze 39 aaa
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 23 sie 2005, 16:09

no np 13 lat wlasnie :P
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 23 sie 2005, 16:39

Mia pisze:no np 13 lat wlasnie

13 i co?
Bo Andrew rozumiem, a Ciebie za cholerę.
13 latka się piperzyć nie może?A niby czemu?
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 23 sie 2005, 16:43

mariusz pisze:Czyli czaswspółżycia normalnego człowieka to 47 lat.
Kurde, zostało mi jeszcze 39 aaa

Kolego ...ja pisalem o płci pięknej

my to ciupciamy do kiedy mozemy , ale na pewno nie wtedy juz 60 latki ...ups ...bedzie dym !! <aniolek2> <aniolek2>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 23 sie 2005, 16:52

13 latka się piperzyć nie może?A niby czemu?

Bo :
1. prokurator jeszcze "tam" rękę trzyma
2. co taka może wiedzieć o seksie i jego skutkach (ale tu mogę się mylić)
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 23 sie 2005, 16:55

Pytam praktycznie, a nie teoretycznie (prokurator).
Są wyjątki i w 13stkach. Nie zawsze wiedza idzie z wiekiem. Tutaj wchodza 20kilkulatkowie co nie odróżniają cyklu od miesiaczki to nie mogą bvyć 13stki jako tako obeznane w temacie?
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 23 sie 2005, 16:59

Ja jak mialam 13 to juz bylam obeznana :].
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 23 sie 2005, 17:04

Yasmine pisze:Ja jak mialam 13 to juz bylam obeznana

I co, uprawiałaś już sex w tym wieku, czy tylko wiedza teoretyczna?
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 23 sie 2005, 17:05

Jarek pisze:I co, uprawiałaś już seks w tym wieku, czy tylko wiedza teoretyczna?

lol. Jarek tylko teoretycznie :).

[ Dodano: 2005-08-23, 17:05 ]
Seks to uprawiam dopiero od ponad 4 miesiecy :).
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 23 sie 2005, 17:10

No to sporo ci zeszło od teorii do praktyki, ale to nie ważne, ważne, że teoria się przydała i myślę, że przydaje się nadal. Ja nie wiem jak i czego teraz uczą w szkole, mnie tego w szkole nie uczyli, musiałem sam do wszystkiego dochodzić <zly1>
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 23 sie 2005, 17:13

Jarek pisze:No to sporo ci zeszło od teorii do praktyki, ale to nie ważne, ważne, że teoria się przydała i myślę, że przydaje się nadal

No jasne :). Mysle ze jakby wiecej osob zaczynalo od teori to nie byloby tu tylu pytan o wpadke :).

Jarek pisze:Ja nie wiem jak i czego teraz uczą w szkole, mnie tego w szkole nie uczyli, musiałem sam do wszystkiego dochodzić

Ja tez do wszystkiego dochodzilam sama :). Wychowanie do zycia w rodzinie bylo o dupe roztrzas.
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 23 sie 2005, 18:26

moon jak nie rozumiesz to trudno ;-) Nie wszyscy sa stworzeni zeby sie nawzajem rozumiec. Jakos reszta nie miala problemow zeby odgadnac o co mi chodzi ;-) a Ty co moze poszlas do lozka w wieku 13 lat? <hahaha> Szkoda czasu zeby tlumaczyc jesli nie rozumiesz ;-)
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 23 sie 2005, 18:47

Bywaly 13-latki, ktore rodzily.
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 23 sie 2005, 19:02

i na pewno byly emocjonalne przygotowane do zwiazku, seksu, ciazy i macierzynstwa :)
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 23 sie 2005, 19:13

ani emocjonalnie ani fizycznie.
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 23 sie 2005, 19:17

fizycznie to czasem bywa ze tak ale emocjonalnie nie am na to szans. no to chyba sie rozumiemy :)
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 23 sie 2005, 19:23

Mia pisze:no to chyba sie rozumiemy

a no. O dziwo ;).
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 23 sie 2005, 19:27

hihi :) a juz myslalam ze moja nie nadaje sie by byc na jakims forum :P
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 23 sie 2005, 21:19

Mia pisze:Jakos reszta nie miala problemow zeby odgadnac o co mi chodzi

Ja też, ale nawet 10 latka by Cię zrozumiała. Tyle,że nie każdy sie godzi na pieprzenie takich głupot. Mże po sląsku tylko zaszpilkowane pustaki biegają, ale wybacz - nie wszędzie. I nie oczekuje Twojego zrozumienia :] Niektórzy pewnych rzeczy do śmierci nie pojmą, bo za swoją dupe się nie wychylą.
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 23 sie 2005, 21:23

ciekwe ze jesli byla to taka glupota to czemu nawiazala sie dyskusja?? ;-) niektorzy nie pasuje poziomem intelektualnym do reszty - coz pech i tyle :) w Wawie to mnostwo jest takich zakompleksionych panienek ktore prze monitorkiem sa najbardziej pyskate i nie potrafia juz prowadzic kulturalnej, wywazonej wymiany zdan :) No ale bez urazy oczywiscie :) Do niektorych zreczy po prostu trzeba dorosna a niektorym sie to nigdy nie udaje :) Ale probowac zawsze mozna :)
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 23 sie 2005, 21:29

Mia pisze:ciekwe ze jesli byla to taka glupota to czemu nawiazala sie dyskusja??

Bo jakbyś poczytała to forum to byś zauważyła, ze niektórych censored stereotypy, które "mądre" i "dojrzałe" osoby chcą tu sprzedać niekiedy.
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 23 sie 2005, 21:30

Sorry ale nie mam zamiaru tolerowac takich osob ktore jedyne co potrafia napisac na forum to niemile rzeczy w stosunku do kogos kogo nie znaja. Pomysl bo czasem jak sie ma napsiac cos takiego zlosliwego i glupiego to nie warto w ogole :/ Tak tez ja zrobie i pozegnam Cie jako partnerke w konwersacji.

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”