jak go rozpalić???

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
emmiii
Pasjonat
Pasjonat
jak go rozpalić???

Postautor: emmiii » 24 gru 2005, 19:08

jak go rozpalić, żeby na sam widok chciał mnie "pożreć"???
Ignotus
Początkujący
Początkujący
Postautor: Ignotus » 24 gru 2005, 19:32

Skąpa bielizna, dokładna depilacja, delikatne ruchy bioder, szczery uśmiech
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 24 gru 2005, 19:47

Cóż taka powinnaś być zawsze żeby chciał Cie "pożreć".
Zreszta kiedys to moze dzieciaku pojmiesz. Nie spiesz sie do sexu,dorosnij do tego wpierw....
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 24 gru 2005, 19:51

To nie tylko kwestia ubioru..trzeba mieć w sobie to coś..a poza tym popieram moon :)
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 24 gru 2005, 21:38

emmiii pisze:dyskriminacja wieku...

W żadnym razie! NIe o wiek tu chodzi a o dojrzałość. A to że niw widzisz tego już świadczy o jej braku u CIebie.
Awatar użytkownika
emmiii
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: emmiii » 24 gru 2005, 21:41

hmm... moon dojrzałość??? a na jakiej podstawie mnie oceniasz skoro mnie nie znasz??? sorry ale to jest chore... było zapytanie więc zamykam off topica...
Awatar użytkownika
KyLu
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: KyLu » 25 gru 2005, 01:12

Dwie "dorosle kobiety" pokazaly swa prawdziwa doroslosc, choc faktem jest, ze w tej ich klotni doroslej zachowala sie emmiii, a moon musiala po prostu pokazac jaka jest "madra i dorosla" :DD <hahaha>
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 25 gru 2005, 01:37

Niektóre 17-ki są dojrzałe a 30-tki można spalić na stosie bo się do niczego nie nadają.
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
Adaś
Bywalec
Bywalec
Postautor: Adaś » 25 gru 2005, 02:16

fish, ale tu chodzi o dojrzałość sexualna......
Na Zawsze Razem:)
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 25 gru 2005, 02:28

Z seksualną jest to samo :)

Poczytaj moje posty :)
Znam 30-tkę dziewicę po 5-cio letnim stażu małżeńskim :) :)
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 25 gru 2005, 08:46

Myślę, że emmiii niepotrzebnie się unosi i obraża, bo w wieku 16 latek do dojrzałości seksualnej jeszcze trochę brakuje i z resztą w samym pytaniu już jest odpowiedź: mądry i nie zboczony chłopak 16-latkę traktuje jako koleżankę a nie obiekt pożądania seksualnego i zamiast "pożreć" może się tylko zrazić do ciebie.
Ostatnio zmieniony 25 gru 2005, 08:56 przez Jarek, łącznie zmieniany 1 raz.
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 25 gru 2005, 12:52

1)Ja mam 19 lat i za dojrzała kobietę sie nie uważam. :]

A faceta swojego rozpalam całą sobą, a nie fikuśną bielizną czy coś. Jesli ma sie w sobie sex do wrzenia mozna doprowadzić każdego faceta. To jest moja odpowiedź na pytanie Emi.
Andrew pisze:Moon po prostu nie potrafisz na niego odpowiedziec kolezance !

Włąsnie to zrobiłam :]

I nie rozumiem czemu sie tak wsciekła, bo nie chciałam nikogo urazić, ale odpowiedź [na tak zadane pytanie bez uscislania zadnego] jest dla mnie oczywista i dziwie sie, zę 16ltaka chcaca sex urawiać tego nie wie.
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 25 gru 2005, 13:02

moon pisze:I nie rozumiem czemu sie tak wsciekła,

Dobrze wiesz... :]

Zrobilas wszystko by sie wsciekla. :]
soul of a woman was created below
Paula
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Paula » 25 gru 2005, 13:36

Jeżeli to jest forum na którym kazdy ma możliwośc wypowiedzi na dany temat- to dlaczego Moon miała nie napisać tego co napisała?
Jestem ciut starsza od obu pań i zgadzam się jak najbardziej iż w wieku 16 lat sex nie jest jeszcze tym czym jest w wieku 23. Jak miałam 16 też myślałam że już jestem dojrzała, rozsądna i doskonale wiem co robie, jej jak bardzo się myliłam....A pisząc to wszystko nie tylko udzielam odpowiedzi zainteresowanej, ale również daje jej koleżeńską radę. A rozpalisz go jak będziesz w łózku sobą, a nie udając aktorkę, albo mysląc czy włosy ci sie utrzymają albo nie złamie paznokieć- po prostu do wszystkiego trzeba dojrzeć.
Awatar użytkownika
KyLu
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: KyLu » 25 gru 2005, 13:39

Jarek pisze: mądry i nie zboczony chłopak 16-latkę traktuje jako koleżankę a nie obiekt pożądania seksualnego

Wiekszej glupoty dawno nie slyszalem <browar>
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 25 gru 2005, 13:54

Jakbys mial 27 lat to tez by nie dzialaly na ciebie gimnazjalistki w rozowych bluzeczkach, sandalkach i kolorowych skarpetkach po kolana, choc ja mam 24 i tez te malolaty bardziej mnie zrazaja niz podniecaja.
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
Awatar użytkownika
KyLu
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: KyLu » 25 gru 2005, 14:26

To raczej logiczne, ze on pisze o rownolatku emmiii, a nie 27 czy 24 latku :)

[ Dodano: 2005-12-25, 14:32 ]
A tak BTW, to 16stki nie chodza juz do gimnazjum i chyba nawet nie wiesz jak niektore sie prezentuja (wiem bo dziennie mijam minimu dwa :) ). Czesc z nich za sam wyglad potraktowalbym jak moje rownolatki :)
Awatar użytkownika
emmiii
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: emmiii » 25 gru 2005, 14:50

Kylu dokładnie tak:)))
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 25 gru 2005, 17:49

emmiii pisze:dzięki moon za odpowiedź... ale trzaba było tak od razu...

Dla mnie to po prostu oczywiste. Sądziłam, zę dla CIebie też powinno.

A rozpalisz go jak będziesz w łózku sobą, a nie udając aktorkę, albo mysląc czy włosy ci sie utrzymają albo nie złamie paznokieć- po prostu do wszystkiego trzeba dojrzeć.

To mogłam dodać. Mój błąd. ;)
przyjaciel pisze:Bo taka jest Moon

I Moon sobie to chwali :]

Zawsze byłam zdania, ze wpierw odkrywa sie swoja sexualności a potem usiłuje w łóżku zabawy uskuteczniać. Widać odkąd ja miałam te 15-16 lat [a przeca to bylo dopiero co!] duzo sie zmieniło.
Ostatnio zmieniony 25 gru 2005, 17:52 przez ksiezycowka, łącznie zmieniany 1 raz.
AiWen

Postautor: AiWen » 25 gru 2005, 17:49

Anderw wina i wódki Ci! Dobrze prawisz.
Jak rozpalic faceta...hm, każdy lubi co innego, może się go zapytaj, albo może kiedyś wspominał, że w czymś wyglądasz bosko, itp. A tak poza tym to trzeba porażać nie tylko otoczką, ale także swoim wnętrzem. ;)
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 25 gru 2005, 18:42

Hej zabawni ludzie najeżdzacie na moon że nie odpowiada na temat a sami robicie z tego offtop na całą strone lepiej wróćcie do tematu.
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 25 gru 2005, 19:06

Włąsnie , bycie sobą w łozku czy tez nie , mnie na pewno by nie rozpaliło do tego stopnia o co chodzi załozycielce tego topiku , wiec dalej uwazam, iz na to pytanie nie dostała odpowiedzi , bo to co napisala Moon i inni to działa w przypadku ich konkretnego faceta ! juz na mnie by nie działało wcale ! Nieznajac jednak jej faceta ...takiej odpowiedzi Ona nie oczekiwała jak dostała !
<browar>
fajna82 pisze:Jeżeli to jest forum na którym kazdy ma możliwośc wypowiedzi na dany temat- to dlaczego Moon miała nie napisać tego co napisała?
Jestem ciut starsza od obu pań i zgadzam się jak najbardziej iż w wieku 16 lat seks nie jest jeszcze tym czym jest w wieku 23. Jak miałam 16 też myślałam że już jestem dojrzała, rozsądna i doskonale wiem co robie, jej jak bardzo się myliłam....A pisząc to wszystko nie tylko udzielam odpowiedzi zainteresowanej, ale również daje jej koleżeńską radę. A rozpalisz go jak będziesz w łózku sobą, a nie udając aktorkę, albo mysląc czy włosy ci sie utrzymają albo nie złamie paznokieć- po prostu do wszystkiego trzeba dojrzeć.

Fajna , przeczytaj o co pyta załozycielka topicu . To ze TY byłaś taka a nie inna w wieku lat 16 -tu nie upowaznia Cie do takiego postu , bo byc moze jest tak , iz gdy Ona bedzie miała lat 27 to Ty bedziesz miec dalej 25 , choc oczywiscie tak byc nie musi , jesli wiesz co chce powiedzieć ! <browar>

[ Dodano: 2005-12-25, 19:12 ]
moon pisze:

Zreszta kiedys to moze dzieciaku pojmiesz. Nie spiesz sie do sexu,dorosnij do tego wpierw....

Tu masz post , który spowodował jej urazę ! <browar>
Moon .... wybacz , ale nie odpowiedziałaś kolezance na pytanie , naprawde nie ! <aniolek2> <browar>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
BÓŁKA
Bywalec
Bywalec
Postautor: BÓŁKA » 25 gru 2005, 20:39

z tego co widze to obiliscie od tematu ale problem został rozwiązany
moja mnie soba rozpala z reszta kto nie chce sie zucic na swoją luba??
powiedzcie kto???
Podzrawiam <silacz>
jakos leci :P
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 25 gru 2005, 21:25

Andrew, ok to o co chodziło załozycielce topicu? Bo chyba wiesz wiecej od nas jesli o to chodzi. Ja odpowiedzialam tak jak uwazalam na tak sformuowane pytanie. Gdyby je postawiła inaczej moze bym inaczej odpowiedziala.
Andrew pisze:to działa w przypadku ich konkretnego faceta

Na byłych tez działało.
Andrew pisze:Nieznajac jednak jej faceta ...

Pisała już o nim. :]

Andrew pisze:Moon .... wybacz , ale nie odpowiedziałaś kolezance na pytanie , naprawde nie !

Więc może Ty zrobisz to trafniej :>

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”