Czy jest ze mną coś nie tak??

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Zakręcona
Początkujący
Początkujący
Czy jest ze mną coś nie tak??

Postautor: Zakręcona » 28 sie 2006, 19:14

Czasem wydaje mi się, że jest ze mną coś nie tak jak powinno... Tzn poznaję chłopaka, on średnio jest mną zainteresowany więc robię wszysto, żeby myślał o mnie dniem i nocą, ale jak już myśli, chodzi za mną i chciałby ze mną być to ja... już nie chcę. Im bardziej jemu zależy tym mnie mniej... a ja nie chcę nikogo krzywdzić. Dotąd się nie przejmowałam, gdy zrywałam (małe wyżuty sumienia były, ale inny chłopak był na celowniku). Teraz mam chłopaka, którego za nic nie chcę skrzywdzić, boję się, że kocham go za mało i że historia znów się powtórzy, gdy na horyzoncie pojawi się ktoś ciekawy...
:P
madzix:)
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: madzix:) » 28 sie 2006, 19:21

wiesz co ja też tak miałam wojego czasu.Krzywdziłam chłopaków wookół siebie aż w końcu zakochałm sie na maksa i ja zostałam zraniona.Teraz podchodze do związku inaczej.Może masz po prostu charakter zdowyczyni jak zdobędziesz upatrzony cel to on już Cię nie interesuje.
Mi sie wydawało ze to zalezy do wieku takie podejście do związków ale teraz to juz sama nie wiem ;/
Na każdy dzień gotowy plan,by zapomnieć i nie myśleć o tym czego brak..
Awatar użytkownika
jelonek
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: jelonek » 28 sie 2006, 19:28

Moze nei od wieku, tylko wlasnie od doswiadczenia, od przeszlosci emocjonalnej. Tak sie moga zachowywac osoby, ktorych nikt nigdy nie zranil i ktore nigdy wczesniej nie byly zakochane...Wiec troche przedmiotowo traktuja plec przeciwna :P
Ale skoro twierdzisz, ze masz chlopaka, ktorego kochasz i na ktorym Ci zalezy, to watpie, zeby to sie powtorzylo.
Wiara jest wtedy, gdy nie wierzysz, że to, co przeszłe było kłamstwem, a to, co teraźniejsze, jest złym snem...
Awatar użytkownika
jamajka17
Bywalec
Bywalec
Postautor: jamajka17 » 28 sie 2006, 20:00

ja też tak miałam ale znaczy sie wiedziała,ze długo z nim nie pobęde nawet sie nie angarzowałam zawsze wolałąm być sama jestem imprezowiczką i samotne życie mi nie przeszkadzało,odwrotnie miało same zalety lubiałam sie bawć w gronie przyjaciół nie być od jakiegos chłopaka uzależniona i przyporządkowana mu....zakochałam sie i już tak nie uważam jestem szczęśliwa po prostu jeszcez nie trafiłaś na tego jedynego <rotfl2>
Awatar użytkownika
PFC
Weteran
Weteran
Postautor: PFC » 28 sie 2006, 21:04

Z całym szacunkiem, ale nich Bóg strzeże od takich kobiet. TY chyba sama do końca nie wiesz czego chcesz albo podświadomie lubisz się bawić ludźmi.
Ostatnio zmieniony 28 sie 2006, 22:02 przez PFC, łącznie zmieniany 1 raz.
Szczecin Floating Garde 2050 Project.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 28 sie 2006, 21:58

PFC pisze:podświadomie lubisz się bawić ludźmi
Jak stanowcza wiekszosc kobiet. :D Tez tak mialam :D Az poznalam takiego co go zauroczylam rozkochalam rozpracowalam calego na czesci pierwsze ze juz bardzije nei mozna chyba, poznajc goo do ostatka powinnam sie znudzic. A gdzi etam :D Mnie on dalej kreci :D
Życze Ci zebys poznala wlasnie kogos takiego ;) Odpowiednia osoba jest kluczem do sukcesu ;)
Awatar użytkownika
Żabcia
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Żabcia » 28 sie 2006, 22:17

a ja powiem tak:
NIEOSIĄGALNE STAJE SIĘ BARDZIEJ POŻĄDANYM
:] i tyle na ten temat :]
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 28 sie 2006, 22:28

Żabcia pisze:NIEOSIĄGALNE STAJE SIĘ BARDZIEJ POŻĄDANYM
:] i tyle na ten temat :]
A ja powiem ze to bzdura totalan i tyle na ten temat :]
paddy
Maniak
Maniak
Postautor: paddy » 28 sie 2006, 22:46

a ja powiem:
"nieświeży pokarm podany na tacy nie smakuje tak jak świeżo zdobyty kąsek.." :P
pozdrawiam mamusię..
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 29 sie 2006, 00:06

to ze sie musisz starac to cie kreci. ale chyba masz troche wypaczony sposob pojmowania tego, ze ktos uwaza, ze jestes cos warta. Mysle, ze powinnas pierd.olnac sie w glowe czyms ciezkim albo skoczyc z mostu i to tyle na ten temat.
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "

hyhy e(L)o :)
Awatar użytkownika
Lagartija
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Lagartija » 29 sie 2006, 09:34

Mysle, ze Ci z czasem przejdzie - jak naprawde sie zakochasz. Ale wtedy tez bedizesz miala taki moment kiedy nie bedzie Cie juz facet juz pociagal i musisz przeczekac ten moment, powinien przejsc. Sama wyczujesz czy to ten facet czy nie. Troszke zamotalam - wiem ;)
...Te Quiero Mi Amor...
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 29 sie 2006, 10:12

Hyhy czy uwazasz, ze twoja rada jest na poziomie osoby w Twoim wieku. nie pojmuje skad w Tobie tyle agresji.
Zakręcona widocznie nie dojrzałas do związków, nie potrzebujesz ich. Miałam taki okrest, potrzebowąłam dośc niezobowiazujacych związków, bez deklaracji, bez głebokich uczuc. A moze po prostu nie trafiłas na kogos takiego o kim moon pisała.
madzix:)
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: madzix:) » 29 sie 2006, 11:21

moon pisze:Jak stanowcza wiekszosc kobiet. Tez tak mialam Az poznalam takiego co go zauroczylam rozkochalam rozpracowalam calego na czesci pierwsze ze juz bardzije nei mozna chyba, poznajc goo do ostatka powinnam sie znudzic. A gdzi etam Mnie on dalej kreci

Super i z tym sie zgadzam :]
Na każdy dzień gotowy plan,by zapomnieć i nie myśleć o tym czego brak..

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”