Dlaczego tak się stało??
Moderator: modTeam
Dlaczego tak się stało??
Chodź to się stało parę lat temu to nadal nie wiem dlaczego brat mnie zgwałcił. Czy to co on zrobił po co mu było?
Na to pytanie nie odpowie Ci tu nikt , mozna dywagowac ...czy jest zboczony , czy dzialał pod wpływem silnego podniecenia , czy zachowalas wzgledem niego odpowiedni strój ? (chodzenie po domu w bieliznie itd... ) a co za czym idzie go to usprawiedliwia czy nie ? same pytania i wnioski wyssane z palca , lub domniemania .Fakt jest jeden NIE POWINNO SIE TO STAC
czy go za to spalic na stosie , czy wybaczyc , zwalic calą tą sytuację na barki młodzienczego wieku i jego nadpobudliwosci
czy w ogóle jestescie młodymi ludzmi ? bo wszak wieku swego i jego nie podajesz >?! sama widzisz zatem - ze trudno tu cokolwiek napisac .W koncu też byc moze jest tak , ze On sam tego sie bardzo wstydzi i chce o tym zapomniec ? my tu nic nie wiemy , ponad to , ze cos takiego mialo miejsce .

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
o ile taka sytuacja miala miejsce... to nigdy cos takiego
Przynajmniej ja tak uwazam, mam starszego o 8 lat brata i czesto chodzilam przy nim po domu w bieliznie(nie paradowalam jakos szczegolnie, ale tez nie chodzilam w golfach) i jakos nigdy do czegos takiego nie doszlo
w normalniej rodzinie nie powinno miec znaczenia.Andrew pisze:czy zachowalas wzgledem niego odpowiedni strój ? (chodzenie po domu w bieliznie itd... )
Przynajmniej ja tak uwazam, mam starszego o 8 lat brata i czesto chodzilam przy nim po domu w bieliznie(nie paradowalam jakos szczegolnie, ale tez nie chodzilam w golfach) i jakos nigdy do czegos takiego nie doszlo
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Pewnie masz i racje , ale twój brat moze nie jest az tak nadpobudliwy jak jej , stad moje takie wtracone zdanie .Ktos też moze napisac zgwalcił bo pozwoliła ? wiem wiem ... bo zaraz mnie zjadą
to ze kobieta nie ma odwagi krzyczec i sie bronic też nie tłumaczy gwałtu , a sam gwałt gwałtem pozostaje .Tyle - ze zaden z nas nie odpowie dziewczynie dlaczego to zrobił a jak juz odpowie , to bedzie to taka sama odpowiedz jak zapytanie dlaczego sie nie broniła , albo broniła za słabo? oczywiscie dywaguje , bo nie wiem czy sie broniła. Juz tu nauczony wstrzemiezliwosci pisownej , po temacie gdzie inna kolezanka pisala dlaczego jej brat chciał ją zgwalcic po dwóch piwach - zamilknę , zas kolezankę odesle do tamtego tematu <browar>

W populacji szympansow czy pawianow takie cos jest na porzadku dziennym, jesli to mialo miejsce w czasie gdy twoj brat byl bardzo mlody, gdy kierowaly nim tylko i wylacznie zwierzecze zapedy, przed uksztaltowaniem osobowosci, to ciezko jest to ocenic na plaszczyznie moralnej.
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
- zachłanny pirat
- Zaglądający
A jak inaczej mozna to oceniac, jesli nie na plaszczyznie moralnej?! I co to za bzdurne wytlumaczenie "jesli byl bardzo mlody...", mowa tu nie o pawianach, ale o ludziach, a czlowieczenstwo do czegos chyba zobowiazuje. Od czegos czlowiek ma leb na karku i nie kieruja nim tylko popedy.....
"Nie wychodzi to często tak,
jak byś chciała i marzysz we śnie,
lecz naprawdę to leżę ja,
lecz naprawdę wtedy masz mnie.
I zwariować ze szczęścia bym mógł,
ale przecież nie jestem twój."
jak byś chciała i marzysz we śnie,
lecz naprawdę to leżę ja,
lecz naprawdę wtedy masz mnie.
I zwariować ze szczęścia bym mógł,
ale przecież nie jestem twój."
zachłanny pirat pisze:A jak inaczej mozna to oceniac, jesli nie na plaszczyznie moralnej?! I co to za bzdurne wytlumaczenie "jesli byl bardzo mlody...", mowa tu nie o pawianach, ale o ludziach, a czlowieczenstwo do czegos chyba zobowiazuje. Od czegos czlowiek ma leb na karku i nie kieruja nim tylko popedy.....
pitolisz ! człek, a człek to potrafi byc róznica . Znam wielu ludzi którzy za młodu zabawiali sie w przeróżny sposób z swymi siostrami , bracmi ... oczywiscie gwałt to za wiele ! bym został jasno odebrany .Jest jednak wiek , gdzie sexualnosc chce byc poznawana , młodi ludzie robią wtedy rozne rzeczy z których potem wyrastają i wszystko gra , ale też i jest inaczej .. a zreszta zamilkne - produkujcie sie sami dalej , i tak nic dobrego z tego nie wyjdzie .
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”