Co jest nie tak?

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
tarantula
Weteran
Weteran
Postautor: tarantula » 03 lip 2006, 20:29

alekz pisze:Napisalbym wiecej ale wiesz czemu nie napisze <diabel>

Nie wiem.

alekz pisze:Mogę się założyć o duże piwo, że w chwili kiedy założysz zwykłe dżinsy, sandałki i niebieską bluzkę ot wszystko standardowe i opatrzone to zwiększy Ci się powodzenie ale niestety u facetów ktorych raczej nie chcesz znac:)

Czyli dresiarze zyjacy od zabawy do zabawy?Bo takowych znac nie musze.No plus panowie z wasem A.Malysza tacy tez jakos do gustu mi nie trafiaja.
"Babcia Weatherwax nigdy się nie gubiła.
Zawsze doskonale wiedziała, gdzie się znajduje,
czasem tylko nie była pewna, gdzie jest wszystko
inne."
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 03 lip 2006, 20:52

z moich doswiadczen wynika ze :
- to ze faceci do mnie nie podchodza , to nie moja wina ,tylko ich - boja sie zaryzykowac ich strata - ja nie bede dla zyskania powodzenia sie zmieniac, nie jestem zdesperowana , nie zalezy mi az tak i nie - juz nie teraz - nie kiedy juz czesc mnie jest uksztaltowana tak jak sobie to wymarzylam - choc prawde mowiac nie mam takiego klopotu
- szybko sie poddaja, nie potrafia flirtowac - dla nich czasem kasliwy zart to jak plama na honorze , zarty ornitologiczne w sajzie XS odpadaja, zaraz mysla sobie ze masz cos do ich meskosci <pijak>

Rada dla tarantuli - chcesz byc pozerem czy soba ? grac pod publiczke czy eksponowac to co w sobie najbardziej lubisz ? az tak bardzo doskwiera Ci brak zainteresowania i brak powodzenia , czy raczej zbierasz opinie na temat swoich cech i badasz mozliwosci ;) ?
Przychylam sie do stwierdzen mojej ulubionej forumowiczki, nie znamy Cie na tyle by stwierdzic "co Ci dolega", bo z Toba nie przebywamy, bo nie widzimy Cie w towarzystwie, a moze zadzierasz nosa, a moze nie widzisz zainteresowania bo nie chcesz widziec ;)
jedno - badz soba , sztuczki dzialaja na krotka mete, a jak chcesz cos zmienic to zacznij od zaraz , oby to czynilo Cie lepszym czlowiekiem .
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Awatar użytkownika
tarantula
Weteran
Weteran
Postautor: tarantula » 03 lip 2006, 21:12

Wstreciucha pisze:a moze zadzierasz nosa, a moze nie widzisz zainteresowania bo nie chcesz widziec ;)

Jesli zadzieram to nieswiadomie ale musze sie temu przyjrzec.Chyba nie tyle zadzieranie co pewnosc siebie w towarzystwie(nie zawsze na szczescie;)).

Wstreciucha pisze:dla nich czasem kasliwy zart to jak plama na honorze , zarty ornitologiczne w sajzie XS odpadaja, zaraz mysla sobie ze masz cos do ich meskosci

Jesuuuu facet znajacy sie na zartach to dzis prawdziwa zadkosc.

Wstreciucha pisze:az tak bardzo doskwiera Ci brak zainteresowania i brak powodzenia , czy raczej zbierasz opinie na temat swoich cech i badasz mozliwosci ;) ?

Zawsze mialam syndrom naukowca <diabel> .PS brak zainteresowania nie doskwiera, raczej...to ,ze widze zainteresowanie ale brak dzialania.
A ogolnie to jakbym miala sie zmienic pod publiczke mezczyzn to zdecydowanie zmienilabym styl ubierania(mini,obcas na 20cm,blond czupryna,biust na wierzchu)ale az tak mi nie zalezy <diabel>
W skrocie moge opisac swoja osobowosc:Dr Jackle And Mr Wide.Szybko przechodze z jednego stanu uczuciowego w inny.Chodzi mi o takie codzienne emocje.Nie umiem nad tym zapanowac,a moze nie ma nad czym panowac tylko poddac sie pradowi <hmm>
"Babcia Weatherwax nigdy się nie gubiła.

Zawsze doskonale wiedziała, gdzie się znajduje,

czasem tylko nie była pewna, gdzie jest wszystko

inne."

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”