eng pisze:Chyba jednak nie zabolało, widocznie słabe to uczucia ...
No!

Mysiorek pisze:nie każdy jest Tobą!
Znowu widzisz innych przez pryzmat siebie
Nie

Moderator: modTeam
eng pisze:Chyba jednak nie zabolało, widocznie słabe to uczucia ...
Mysiorek pisze:nie każdy jest Tobą!
Znowu widzisz innych przez pryzmat siebie
Andrew pisze:No! czyli jak wywale zdradzajacego mnie partnera , zamiast mu cherbate zrobic to mocne jest me uczucie
eng pisze:Andrew pisze:No! czyli jak wywale zdradzajacego mnie partnera , zamiast mu cherbate zrobic to mocne jest me uczucie
Tak, bo partner jest ostatnia świnia skoro zdradził
Po tobie to spływa jak przysłowiowa woda po kaczce ... z kim ja gadam ... ech ...
Andrew pisze:Rzecza ludzką jest bładzic , ludzką tez wybaczac - jesli wart jest ktos wybaczenia
Nic po mnie nie spływa po prostu daje radę i zyję dalej
eng pisze:, dlatego nie ma się już za grosz zaufania, dlatego traktuje się jak wroga w domu, nie ufa itd.
Jesteś bardzo pewny siebie skoro masz to gdzieś i tą herbatę proponujesz.
Proponuję jeszcze "obiekt" zaprosić na wodeczkę i wymienić się doświadczeniami !
Andrew pisze:Rzecza ludzką jest bładzic , ludzką tez wybaczac - jesli wart jest ktos wybaczenia
Nic po mnie nie spływapo prostu daje radę i zyję dalej .
Imperator pisze:Pomimo ogromu zaufania, ciepła, miłości do drugiej osoby i od drugiej osoby trzeba być gotowym na takie coś, a jednocześnie kochać, dawać z siebie tyle ile się jest w stanie. Najbardziej boli bowiem zaskoczenie, mniej sam fakt...
Ale po co ? po czymś takim już nic nie jest takie samo ...
Poza tym to nie znika, to się pamięta, przez wiele lat ...
eng pisze:Gorzej, trzeba całą deskę wymienić na nową ...
Andrew pisze:czyli jak wywale zdradzajacego mnie partnera , zamiast mu cherbate zrobic to mocne jest me uczucie![]()
Imperator pisze: Dziura w płocie po wbitym i wyjętym gwoździu zostanie...
Imperator pisze:
Przez ścieżki wysokogóskie można przejść i wrócić w zwykłych trampkach i z prawie pustym plecakiem. Można przejść i wrócić bez szwanku. Ale gdy tam wysoko Cię burza złapie, poślizgniesz się, coś się stanie, coś Cię zatrzyma, wtedy możesz nie wrócić albo przetrwać te chwile niezbyt przyjemnie. Jak masz odpowiedni ekwipunek, to wtedy łagodniej przetrwasz niedogodności losu i pogody. A może nawet będziesz szedł jak gdyby nigdy nic.
Tak samo w zwiazkach - natura jest nieprzewidywalna.
Imperator pisze:Ano. Jak jej nie zaimpregnujesz zawczasu to zgnije i trzeba będzie. ;P
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 291 gości