Wstreciucha pisze:bo jak na swoje 14 calkiem sensownie piszesz
Oj bo ludzie sie roznia od siebie.
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
A co poniektorzy na tym forum uprawiaja rasizm wiekowy
Moderator: modTeam
Wstreciucha pisze:Sir Charles pisze:Oj bo ludzie sie roznia od siebie.
dziekuje ze raczyles mi zwrocic na ten temat uwagenigdy bym na to nie wpadla
Sir Charles pisze:Bo po raz kolejny widze uwage typu "jak na to ze masz 14/15 lat, to calkiem do rzeczy piszesz...
Sir Charles pisze:Ja wiem, ze jak mialem 14 lat, to pisalem na pewno bardziej do rzeczy, nic co poniektore, wpadajace tu indywidua, co to wiek maturalny (bo chyba nie matura ) dawno za nimi
Wstreciucha pisze:i nie staraj sie mnie przekonac ze jest inaczej, to ze byles rozgarnietym 14latkiem nie znaczy ze wiekszosc taka jest .
Sir Charles pisze:Nie pamięta wół...
Widzisz, dam sobie reke uciac, ze Ty tez glupia nie bylas. Zeby byc glupim, to sie trzeba z tym urodzic, a potem przez cale zycie zostaje...
Olivia pisze:Ona jest z Oazy? No ładnie, daruj sobie taka dewotkę, seks przedmałżeński nie wchodzi w grę... I do nauki, a nie sie pierdołami zajmujesz
Olivia pisze:And- napisał/a:
A oazą się nie przejmuj. Przejdzie jej
Albo pójdzie do zakonu...
Olivia pisze:Yasmine napisał/a:
a jak bylam w podstawowce to zaliczylam nawet dwa spotkania "Marianek"
Stara, ja byłam na kilku spotkaniach Oazowych, Ruchu Rodzin Nazaretańskich-z tego ruchu w Częstochowie i na rekolekcjach w Tatrach. Ale takie miejsca to nie dla mnie...
Zerstoren pisze:Czy mam u niej jakieś szanse?
Zerstoren pisze:Wiesz, tak sobie moge kgoś zainteresować jak zaczynam gadać o tablicach binarnych, to wszyscy zasypiają, ograch, to mi mówią, że miałem trudne dzieciństwo. Mógłbym się pochwalić ocenami, zawsze moja średnia wynosiła najmniej 5.30, ale zato ani razu niemiałem czerwonego paska, przez mamusie nauczycielki, super panią pedegog i panią derektor(oczywiście wszyscy ich tą grópke bardzo cenili). Niwiem jak w jej przypadku, ale raczej będzie podobnie. Niedługo mamy dyskoteke, ja nigdy na dyskoteki niechodze(pomijając rammstein party) ale raz zrobie wyjątek. Jak zna ktoś jakiś niezawodny sposób na, żeby poderwać dziewczyne to niech gada. Mi pozostaje tylko odczytać i wyprubować. (czasy buntowników mijają)
Sir Charles pisze:Zeby byc glupim, to sie trzeba z tym urodzic, a potem przez cale zycie zostaje...
Wstreciucha pisze:postrzeganie swiata, dojrzalszy stosunek, o co -chyba sie zgodzisz - trudno u nastolatkow
Wstreciucha pisze:a Ty mnie tu o dyskriminacje na podstawie wieku posadzasz Usmiechnij sie! Jak by niebylo mam do tego prawo i tyle
Sir Charles pisze:Dobra. Zyj sobie dalej w przeswiadczeniu, ze rozgarniety 14 latek wystepuje rzadziej niz trzesienie ziemi w Polsce. Przeciez to Twoj problem, nie moj
Zerstoren pisze:Potem ona pójdzie do liceum
Mysiorek pisze:No widzisz - chłopak zarobił połowę.
Będą z Niego ludzie browar!!
Mysiorek pisze:hoper pociąga za sobą wszystkie te w/w zachowania.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 174 gości