Brateczek pisze:a jak Wy odbieracie to co mi powiedziała?
Że się buja... od Iwana do Pogana.
Między Tobą a nim! Niestety.
Moderator: modTeam
Andrew pisze:Nie mysl za innych , nie w tym temacie i sytuacji ! pewne rzeczy muszą sie zdarzyc !
Brateczek pisze:nie należe do obrażalskich, tyle tylko że każda dziewczyna inaczej odbira różne zachowania... jak zacznę się spotyka z innymi dziewczynami, to ona możę zrozumieć, że już znalazlem sobie pocieszenie w objęciach innej panienki i że mi na niej już nie zależy, a z 2 strony może zacznie być zazdrosna i wóczas zrozumie, że mnie straciła i będzie chciałą wrócić. Samym faktem zakońćzenia związku jestem pogodzony, ale nie umiem się pogodzić, że moze ona by kiedykolwiek z kimś innym...
Brateczek pisze:no wlasnie mnie to zawsze zastanawialo, dlaczego dziewczyny chodza z takimi cfaniakami, co pala, pija i zdradzaja... takich "p*****ów" (sorki jeśli kogoś uraziłem), no ale jak ktos mi kiedys powiedzial... - "kobieta jest organizmem uposledzonym"(NIE BIERZCIE DZIEWCZYNY TEGO DO SIEBIE!! )tylko powtarzam to co mi ktos kiedys powiedzial, ale patrząc na zachowanie właśnie większości dziewczyn muszę przyznać rację tej soobie co to kiedyś powiedziała... bo po co one się wiąża z takimi dupkami zamiast z normalnymi, pożądnymi facetami...?
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 488 gości