Na_moment pisze:z dziewczem moim
z dziewczęciem

Na_moment pisze:raz odbylismy powazna rozmowe i sie pzynzala ze mysli o seksie z nim oczywiscie zapewniajac ze nic takiego nigdy nie bedzie miec miejsca, po prostu jest ciekawa jakby to bylo.
Ja po prostu nie wyobrażam sobie, że można coś takiego powiedzieć chłopakowi!!

Gdybym była na jego miejscu, to trzasnęłabym taką dziewczyne, trzasnęła drzwiami i nigdy nie wróciła. Jasne, powiem czasem Promyczkowi, że jakiś koleś jest w moim typie, naprawdę przystojny i że miło mi się na tego ktosia patrzy, ale wyjeżdzanie z chęcią na seks z innym chłopakiem to ostre przegięcie. Chyba, że to jest na porządku dziennym w związku, w Waszym z pewnością nie jest. Czy ona pomyślała w ogóle jak Ty mogłeś się po takim zwierzeniu po prostu poczuć
Na_moment pisze:ale mimo to klocimy sie glownie o to ze pisza do siebie caly czas smsy, gadaja na gadu, no i woli sie z nim uczyc.
To jest jeszcze do przyjęcia, ale to:
Na_moment pisze:jak zaczynam o niego wypytywac to albo odklada sluchawke albo rzuca focha i siedzi obrazona.
świadczy o tym, że Twoja dziewczyna poważnie traktuje znajomość z tym chłopakiem, bowiem temat pod tytułem: "ona i on" to jej teren prywatny, na który Ty nie masz wstępu, a jeśli próbujesz go naruszyć, to dziewczę reaguje agresywnie lub ucina rozmowę. Widzę, że ona pielęgnuje tę znajomość, pracuje nad jej rozwojem i stara się, byś Ty nie wściubiał w to nosa, bo nie życzy sobie, byś utrudniał jej podbijanie nowego lądu, do którego prawdopodobnie niebawem pożegluje.
Może do tego, może do następnego, w każdym razie raczej nie zostanie w porcie z Tobą
Na_moment pisze:Podczas klotni dowiaduje sie jaki to ja jestem beznadziejny( oczywiscie nie mowi tego doslownie ale daje mi to do zrozumienia)

Lubisz to jak rozumiem, a przynajmniej potrafisz życ z kimś, kto traktuje Cię jak ofiarę losu
Po przeczytaniu wielu tematów w dziale miłosnym, w tym tego właśnie, stwierdzam, że chyba jestem strasznie dumna, mam nadmiar szacunku do siebie i przerośnięte poczucie własnej wartości, bo po 1/3 problemów, sprawianych przez partnera, które tu ludzie próbują rozwiązać lub, co gorsza, pogodzić się z nimi, nastąpiłaby w moim zwiazku albo natychmiastowa przemiana partnera, albo jego natychmiastowa wymiana!

// Life is...
zatraconyŚwiatNagichSłów,PudłoStarychMyśli,
WysypiskoLudzkichSił
iZałzawionyKrzakPytań
międzyMarzeniami,ASnem
chcęWiedziećPierwszaJakiJestŚwiatBezNocy
jakiŚwiatBezNocy
więcWyjęSzeptemDoWieczornegoMilczenia
...but a dream //