Czemu to tak boli?
Moderator: modTeam
Czemu to tak boli?
Znów mam problemy problem ni z tego ni z oweo przestała się odzywać, nic tylko mam ochote siąsć i płakać, a mi tak bardzo na niej zależy. Jestem mieczakiem.
"Milośc to nie jest kontrakt który zrywasz gdy dzień masz gorszy"
- kot_schrodingera
- Weteran
maro, no jakim mieczakiem....jak chłop placze to musi byc swieto
ale do rzeczy....
wiesz dlaczego boli?? bo Ci na niej zalezy
i nie wiesz co sie dzieje.... myslisz ze juz to koniec...a tego nie chcesz... oj w takich chwilach to rozne mysli do głowy czlowiekowi przychodza...
ale wiesz co... alepiej to z nia pogadaj... moze uslyszala jakas plote od kogos...i sie nie odzywa!!...no zagadaj...zadzwon....byle co!! i zaptaj sie jej...co jest ?!
tylko nie siedz
bo sie zadreczysz!!
ale do rzeczy....

ale wiesz co... alepiej to z nia pogadaj... moze uslyszala jakas plote od kogos...i sie nie odzywa!!...no zagadaj...zadzwon....byle co!! i zaptaj sie jej...co jest ?!
tylko nie siedz

Nie Trać Czasu Z Kimś Kto Nie Ma Go, Aby Spędzać Go Z Tobą...
- kot_schrodingera
- Weteran
no to tym szybciej powienienej do niej zagadac!!!!!!!...albo daj mi do niej nr to sam sie zapytam jak Ty nie chcesz sie zapytac....
bo chlppie!! takim siedzeniem i martwieniem sie to nic niezdzialasz........ mam nadzieje ze jakos sie Toba tylko nie bawi..... bo takiego czegos to nie nawidze w kobietach!!! a długo juz jestescie razem??:>

jesli myslisz ze się nie oddzywam do nie to jestes w wielkim błędzie, ona nic nie odpisuje, żadnego znaku zycia, moja i jej historia jest troche a nawet bardzo zamotana (kiedyś ja opiszę bo moze byc ciekawa) bo znamy się całą kope lat a spotykamy sie od 3-4 miechów. Zaczeło się od tego ze napisala ze się na kimś zawiodła.
Tak jak Ci wszyscy radzą jak najszybciej z Nią porozmawiaj...
I mnie to najbardziej wku consored
Jakieś młotki puszczają plotki i niektórzy wierzą we wszystko co od nich usłyszą <wsciekly>
Ani ja!!!
gargando, pisze: moze uslyszala jakas plote od kogos
I mnie to najbardziej wku consored

mam nadzieje ze jakos sie Toba tylko nie bawi..... bo takiego czegos to nie nawidze w kobietach!
Ani ja!!!
maro pisze:Zaczeło się od tego ze napisala ze się na kimś zawiodła.
to moze chciala Ci dac do zrozumienia ze sie na tobie zawiodla....
maro pisze:jesli myslisz ze się nie oddzywam do nie to jestes w wielkim błędzie, ona nic nie odpisuje, żadnego znaku zycia,
no to przerpaszam...

gargando pisze:ja to bralem krople na uspokojenie w takich chwilach ....cos tam pomagało.... ale nie mysl ze to koniec ...
Ja w takich chwilach to na prawdę nawet na krople nie liczyłem, waliłem pięściami we wszystko co się dało...nie wiem, co polecić

Ostatnio zmieniony 07 lut 2006, 21:31 przez *qbass*, łącznie zmieniany 1 raz.
Maro
Dziewczyna przesła się do Ciebie odzywać? Chwyć za telefon i zadzwoń. Nie chce rozmawiać? To Jej napisz sms co o tym myślisz, a nie siej paniki.
Się zawiodła, nie pierwszy i nie ostatni raz. Skoro nie na (nie dla..) Tobie, czym się martwisz.
Wasze posty jednym słowem: Chaos.
Innym: Histeria.

Dziewczyna przesła się do Ciebie odzywać? Chwyć za telefon i zadzwoń. Nie chce rozmawiać? To Jej napisz sms co o tym myślisz, a nie siej paniki.
Się zawiodła, nie pierwszy i nie ostatni raz. Skoro nie na (nie dla..) Tobie, czym się martwisz.
Wasze posty jednym słowem: Chaos.
Innym: Histeria.
Wiem słowo jak krem
krem na zmarszczki w mojej głowie.
krem na zmarszczki w mojej głowie.
aaa......no to ja nic nie czaje....o co jej moglo chodzic....
nooo to wiesz co facet wtedy czuje..... dziwne troche...ze na tym forum to wiekszosc to faceci zrobieni przez kobiety w konia (delikatnie mowiac)
oj jakie to mysli czlowiekowi nie przychodza w takich chwilach....ehhhhhhhh

qbass17 pisze:Ja w takich chwilach to na prawdę nawet na krople nie liczyłem, waliłem pięściami we wszystko co się dało...nie wiem, co polecić
nooo to wiesz co facet wtedy czuje..... dziwne troche...ze na tym forum to wiekszosc to faceci zrobieni przez kobiety w konia (delikatnie mowiac)
oj jakie to mysli czlowiekowi nie przychodza w takich chwilach....ehhhhhhhh
A daleko mieszka Ona od Ciebie maro
[ Dodano: 2006-02-07, 21:41 ]
Najczarniejsze, najgłupsze myśli... Ale najgorsze w tym wszystkim jest to, że nie możesz w zasadzie nic zrobić w takichsytuacjach
Bo co w takiej sprawie zrobić...chyba tylko czekać az się jakoś uspokoi wokoło i aż wszystko się poukłada. Mnie bynajmniej nie pomagało siedzenie bezczynnie, MUSIAŁEM po 30 min. takiej rozpaczy iść do Niej, bo już nie wiem, co bym zrobił ze sobą... ehhh...takie życie okrutne czasami... 
[ Dodano: 2006-02-07, 21:41 ]
gargando pisze:oj jakie to mysli czlowiekowi nie przychodza w takich chwilach....ehhhhhhhh
Najczarniejsze, najgłupsze myśli... Ale najgorsze w tym wszystkim jest to, że nie możesz w zasadzie nic zrobić w takichsytuacjach

Dziś juz nic nie wymyśle, jutro po pracy daje do niej tylko muszę się wypłakać bo jestem gotowy na wszystko.
A jesli byście poznali naszą historie to byscie zmienili o niej i o mnie zdanie ale raczej nie na dobre. Ale by mi sie tutaj nazbierało hoho. Pa dzięki za komentarze i slowa otuchy, jestescie super. <browar>
A jesli byście poznali naszą historie to byscie zmienili o niej i o mnie zdanie ale raczej nie na dobre. Ale by mi sie tutaj nazbierało hoho. Pa dzięki za komentarze i slowa otuchy, jestescie super. <browar>
- Eisenritter
- Uzależniony
Jak bym chciał się umówić z jakaś dziewczyna na kawę, jakkolwiek, gdziekolwiek - nieważne teraz. Trzy razy może bym zapraszał, jakby taka KONKRETNA była
(nie: prosił, by poszla ze mną!). A jak nie - to nie. Dałbym se spokój.
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Maro a ja Ci radze,udaj ze olewasz to,na "chwile" tylko,nie wiem jeden dzien czy dwa,po tak czestych probach kontaktu dziewczyne trafi ze dales sobie spokoj i sama przybiegnie,jesli jej zalezy.No a jak nie to wydaje mi sie,ze wcale jej tak na Was nie zalezy.
Dziewczyna rodzi sie mądra ...
Potem poznaje faceta
Potem poznaje faceta
sytuacja sie ustabilizowała, tylko teraz wyjechała na studia na cały weekend, a jak dostałem od niej wiadomość ze juz sobie nie daje z tym rady i ze za mną tęskni to normalnie płakac mi sie chce i płacze sobie, mozecie mnie brać za jakiegos mięczaka ale nie mam z kim o tym pogadać i zabardzo nie moge sobie z tym poradzić, ciężki ze mnie przypadek.
maro pisze:sytuacja sie ustabilizowała, tylko teraz wyjechała na studia na cały weekend, a jak dostałem od niej wiadomość ze juz sobie nie daje z tym rady i ze za mną tęskni to normalnie płakac mi sie chce i płacze sobie, mozecie mnie brać za jakiegos mięczaka ale nie mam z kim o tym pogadać i zabardzo nie moge sobie z tym poradzić, ciężki ze mnie przypadek.
a to juz facet poplakac sobie nie moze?:>
lzy sa naturalne, nic nienormalnego
kazdy placze, w roznych sytuacjach. kazdy
placzu nie nalezy sie wstydzic, ani myslec ze ktos jest mieczak jak placze
a lzy szczescia sa cudowne
"Nie pozwól nigdy, by twe poczucie moralności powstrzymywało cię od czynienia dobra."
Isaac Asimov
"Ambicja to ostatni bastion porażki."
Oscar Wilde
Isaac Asimov
"Ambicja to ostatni bastion porażki."
Oscar Wilde
chłopie ty to masz problemy
naprawde
no nie to co ja
http://agnieszka.com.pl/forum_php/viewtopic.php?t=5987
pozdr

no nie to co ja

pozdr

...trzeba rozkopać strumyk aby popłynęła kiedyś z niego czysta woda 

sie pochlastam i bedzie spokoj???
popierdolilo cie czy co?? nigdy ale to kórwa nigdy nie mysl w ten sposob
kochasz dziewczyne, jestes z nia i chcesz sie chlastac??
a jak tesknisz to placz ile wlezie.faceci tez musza plakac.po co inaczej by nam natura dała gruczoły łzowe.
guns 'n' roses spiewalo "all we need is just a little patience" wytrwałości życze.im bardziej potęsknisz tym bardziej cie ucieszy jej powrót
popierdolilo cie czy co?? nigdy ale to kórwa nigdy nie mysl w ten sposob
kochasz dziewczyne, jestes z nia i chcesz sie chlastac??
a jak tesknisz to placz ile wlezie.faceci tez musza plakac.po co inaczej by nam natura dała gruczoły łzowe.
guns 'n' roses spiewalo "all we need is just a little patience" wytrwałości życze.im bardziej potęsknisz tym bardziej cie ucieszy jej powrót
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”