Kompendium podrywu :))))) Dla wszystkich AFC

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Paraskoczek
Bywalec
Bywalec
Kompendium podrywu :))))) Dla wszystkich AFC

Postautor: Paraskoczek » 25 lis 2005, 13:29

Panowie oto macie niepowtarzalne kompendium podrywu, wprowadzające wez w zawiłe meandry uwodzenia kobiet. HeHe
poczytajcie to sobie ludzie,ja dawno się tak nie uśmiałem, chociaż z punktu widzenia autora strony to jestem AFC albo nawet BAFC(nio może BEFC to nie ,tak żle ze mną nie jest hehe ) <banan>

http://www.zarywanie.tk/
"Nie czuj strachu w obliczu swych wrogów. Mów zawsze prawdę, nawet,
jeśli może to prowadzić do twej śmierci. Wspieraj bezbronnych i nie czyn zła.
Oto twoja przysięga..."
alexcool

Postautor: alexcool » 25 lis 2005, 17:05

I że ja tego w goglach nie znalazlem <brawo1> <brawo1> <brawo1>
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 25 lis 2005, 17:15

<pijak> <hahaha> <pijak> <hahaha> <pijak> <hahaha> <pijak> <hahaha>
sie na trzeźwo chyba nie da
sory chyba wymiekne na FAQ
1"Znam jedną kobietę, która mi się bardzo podoba... Jak ją poderwać?

kur.we facet nie umie jednej dupy poderwac a oni mu radza
Najlepszy lek: poznać 10 innych kobiet. Jeśli nawet po tym te myśli nie znikli, to naprawdę warto ją poderwać!

Patrz co robią inni. Rób lepiej niż inni. Najważniejsze to, że musisz być nie taki jak inn

co za spjnosc, co za konsekwencja, rób jak inni ( jednak lepiej) ale nie jak inni
Q: 3"Jak podchodzić do kobiet?"
A: Szybko i bez wahania się. Najtrudniejszą jest pierwsza fraza, dalej wszystko leci.

co leci hmmm chyba jemu po nogach z wrazenia, że udało mu sie dosć do kobiety
Musisz podejść na tyle szybko, żebyś nie zdążył o niczym pomyśleć

chyba uciec
Na początku możesz powiedzieć cokolwiek w ramach rozsądku, co masz na myśli. Np.: "Cześć (Dzień dobry). Co robisz?/ Gdzie idziesz?/ O czym myślisz?

ale nawijka, chyba kazda wymieknie przy takim intelektualiscie
Musisz poznawać wiele kobiet w ciągu dnia.

no co zamaist sie skupic na zdobyciu jednej on bedzie maiał mase kolezanek którym powie dzien dobry
Q: 6"Jak wygląd wpływa na szansę poderwania kobiety."
A: Wygląd ma nieduży wpływ

no jasne, która by tam chciała przystojnego, dobrze ubranego czystego
jak się zachowujesz, jaki masz styl, czy dbasz o sobie czy nie. Jeśli zawsze masz brudne buty, długie paznokcie, zaniedbaną fryzurę itp. raczej nie poderwiesz normalnej kobiety.

jesli podrywajac tak wygladałes, wiesz juz , że wybranka twojego serca nie jest normalna, uwazaj bo <siekiera> <gun1>
7"Co zrobić by być bardziej pewnym siebie podczas rozmowy z kobietą?"
A: Na początku podchodzisz do wielu kobiet. Mówisz wszystko, co masz na myśli
ta moze najładniejsza nie jestes ale zerzna bym cie w dupe z dzika rozkosza moja ty suczko
Rozmowę możesz prowadzić na dowolne tematy.

a juz myslałam, ze sa jakies wyznaczone
Wychodzisz na ulice mówisz. "Cześć" do 10 lasek które zobaczysz

własnie wyobraziłam sobie takiego biednego zastraszonego chłopaka który bdo wszystkiego co nie ma fiuta mówi cześc na palcach u raczek liczy czy juz 10 a potem zmienia ulice i tak od nowa
Mężczyznę, który nie jest podobny do innych mężczyzn. Który, zna swoją cenę i nie biega za żadną kobietą, jak pies z wywieszonym językiem.

pomijajac to, że ma co dziennie poznawac kilka kobiet, ma innym mówic podrywajac je co mu tam sie pomysli i przynajmniej 10 mówic czesc, to faktycznie taki wierny ma byc
Q: 11"Jaka jest najlepsza postawa przy podrywie kobiety?"
A: "Ja jestem prezent. Jeśli ona mi odmówi, to straci szansę poznać takiego fajnego mężczyznę. I jej miejsce zajmie inna, mądrzejsza kobieta."

chyba raczej tanie promocja z tesco
Q: 12"O czym rozmawiać podczas pierwszej rozmowy z kobietą?"
A: Zadajesz sensowne pytania o czymkolwiek.

a moze tak sensownie o biuscie Pameli anderson, albo o wkładaniu tamponu, co za cenna rada
Nie być takim jak inni.

nie badz tacy jak ci posiadajacy kobiety, co oni moga wiedziec o podrywaniu
Q:15"Dlaczego kobiety robią to co one robią?"
A: To się nazywa 'kobiecą logiką'. Chociaż to całkiem nie jest logika. Kobiety najczęściej decydują według swojego chwilowego stanu emocjonalnego. A później wymyślają jakieś usprawiedliwienie, żeby nie mieć wyrzutów sumienia.

tak tak, kobiety maja logike, która nie jest tak na prawde logika, czyli mysla, ale tak na prawde nie mysla ble ble ble
robiąc to samo co kobieta. Np. jeśli ona głęboko oddycha, też oddychasz głęboko, jeśli ona nachyla głowę do ciebie ty też nachylasz głowę do niej, jeśli ona rozmawia powoli ty też rozmawiasz powoli. może brzmi głupi

nie brzmi bardzo głupio. kobieta wyciaga lusterko i maluje usta co robisz ty drogi nasladowco ??
Natomiast słowa które ona często używa, możesz używać kiedy chcesz i to też daje jej uczucia głębokiego zrozumienia

ta jasne, jak ktos tak robi to uznaje, ze własnego słownictwa nie ma, po to mam moje zeby moim zostało a nie byle kol;eś z baru je podchwytuje i mysli, ze mi imponuje
. To się robi żeby zdziwić ją, tym że jej uroda nic nie oznacza dla ciebie. Np.: "Masz piękne paznokcie. A chociaż ... nie myślisz, że są za długie?

po takim tekscie wypróbowała bym ich ostrosc na jego słodkim ryjku
Q:18"Jak się dowiedzieć czy podobam się kobiecie?"
Zaczyna rozmawiać o czymś seksownym

ta o pupci jego kolegi
Na ulicy chodzi tyle samotnych dziewczynek, musisz tylko zawsze patrzeć, czy któraś z nich nie gapi się na ciebie.

zapraszam do przedszkola mojej may, tam wszystkie dziewczynki sie na ciebie zacznba gapic
Byłem sobie z kumplem w moim ulubionym klubie. Robiło się późno a my jeszcze nie mieliśmy niczego wyrwanego.

to sobie trzeba było np. włosy z nosa powyrywac
myślałem o wszystkich 'za' i 'przeciw' (oczywiście nie ma żadnych "przeciw" dla poznania fajnej laseczki :D

znowu ta bystrosc umysłu i strata czasu na myslenie "przeciw" których nie ma
Gdy wstawała myśląc o tym co przed chwilką podniosła, ja objąłem ją delikatnie w pasie powiedziałem: "Cześć, jestem XXX". Ona dziwnie przestraszona popatrzyła na mnie i szybko odeszła do swoich znajomych którzy akurat stali 2m za naszymi plecami.

jaka dziwna ta laska, nie powinna rozchylic nózki i szpenac wejdz we mnie
Poczułem się jak debil

i słusznie
zacząłem się zastanawiać co zrobiłby MacGywer na moim miejscu

helikopter z zapalniczki
ble

chyba koncowy komentarz wyszedł tu najlepiej
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 25 lis 2005, 17:19

Prze-za-je-bi-sty avatarek masz, wiesz? ;)
p0i2
Początkujący
Początkujący
Postautor: p0i2 » 25 lis 2005, 23:47

hehe ....
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 25 lis 2005, 23:51

łot da fak is dis...?
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
Awatar użytkownika
sadi
-#
-#
Postautor: sadi » 26 lis 2005, 00:28

<hahaha>
Ta stronka jest dla lussssserow... <eee...>
Masakra :D
<zmieszany> -> uwielbiam tę mordę
<sex> -> ta też jest fajna
<hahaha> -> często sie śmieję...ze wszystkiego...
<fuckoff> -> jak mnie ktos wku$%^&!
;DD -> jeszcze ta mi lezy
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 26 lis 2005, 05:05

p0i2 pisze:Koleś wyrwał tą laske co opisujesz na końcu w opowiadaniu. Szczeże to mysle że to mogła być twoja laska

wybacz ale hetero jestem wiec to nie mogła bys moja laska

Kod: Zaznacz cały

Dzindzer Płeć:Kobieta

1) skoro z duzej litery to zycze sobie by tak pisamo
2) ten znaczek oznacza, że jestem kobieta nie facetem, nie uczyli cie w szkole
do lekcji bys sie zabrał lepiej dziecko

p0i2 pisze:Naprawde powiedzcie Mi gdzie sie tacy ludzie rodzą typu Dzindzer szkoda słów...

masz racje twoich szkoda słów podziwu mojej osoby bo sa one dla mnie niczym zeszłoroczny snieg
Awatar użytkownika
aniulka102
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: aniulka102 » 26 lis 2005, 13:20

ta strona jest po prostu smieszna, to jest seria "nacisnij tu i tu a bedzie to i to" gowno prawda jakby koles powtazal co trzecie moje slowo to stwierdzilabym ze jest niedorozwiniety hhehe. Dzindzer ma racje <browar> a strone warto poczytac na "poprawe humoru" <aniolek2>
Awatar użytkownika
Raven87
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Raven87 » 26 lis 2005, 15:56

Dzidzer ciii :P bo cie spalą na stosie
Nie wiesz że oni czą tą strone i jest to ich ABC podrywu

Dzindzer jesteś spoko babką z poczuciem humoru i pamiętaj nie daj już sobie podrywać lasek byle żlobą bo widzisz jak się potem roznosi po internecie Hawk ...

Cytat:
Patrz co robią inni. Rób lepiej niż inni. Najważniejsze to, że musisz być nie taki jak inn

co za spjnosc, co za konsekwencja, rób jak inni ( jednak lepiej) ale nie jak inni

Dzindzer byłaś boska o mało bym się popłakał ze śmiech a mało co mnie rusza :> prosze daj mi tą satysfakcje i jak jeszcze coś będziesz komentować to daj mi na pw wiadomość o tym topicu
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 26 lis 2005, 18:24

Raven87 pisze:Nie wiesz że oni czą tą strone i jest to ich ABC podrywu

"Oni", czyli kto??
Awatar użytkownika
Raven87
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Raven87 » 26 lis 2005, 23:48

Ty też możesz być wysłanikiem zła wszyscy jesteśmy w niebezpieczeństwie ;) agrhhhhh
osek
Bywalec
Bywalec
Postautor: osek » 27 lis 2005, 01:07

Dzindzer kobietą <wow>. Eh i tak ci nie wierze wyslij zdjecie potwierdzajace teze, ze jestes kobieta to sie zobaczy <boje_sie> no chyba, ze wygladasz jak facet <banan>. Eeeeee a jaki byl temat ?? Dobra mozecie mnie <bicz1> lubie to <aniolek2> .
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 27 lis 2005, 01:34

aniulka102 pisze:a strone warto poczytac na "poprawe humoru"

bardzo humor mi poprawiła <browar>
Raven87 pisze:Dzindzer jesteś spoko babką z poczuciem humoru i pamiętaj nie daj już sobie podrywać lasek byle żlobą bo widzisz jak się potem roznosi po internecie Hawk ...

a pewnie, że nie dam wyrywac moich lasek, niech wychaczy sobie swoje <browar>

Raven87 pisze:Dzindzer byłaś boska

<buzi> juz Cie lubie
osek pisze: Dobra mozecie mnie lubie to .

na przyjemnosć trzeba zasłuzyc
ale znaj moje dobre serce <bicz2>
Awatar użytkownika
Raven87
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Raven87 » 27 lis 2005, 10:20

Jeszcze mnie nie znasz jaki jestem złośliwy sesesese :) <wsciekly1>
gallagher
Początkujący
Początkujący
Postautor: gallagher » 27 lis 2005, 14:39

:]]]]]
DZięki wielkie.... Stronka się już troszkę przeterminowała, ale główne przesłanie pozostaje bez zmian. To że ktoś się śmieje z podrywania kobiet, znaczy że albo jest sfrustrowaną kobietą, do której faceci nie podchodzą, albo zwykłym kolesiem... To nic dziwnego, że przeciętny koleś jak widzi ładną kobietę zaczyna się głupio śmiać albo patrzy na nią cały czas i sią ślini. Każdy przeciętny koleś nie wie co ma wtedy robić i najlepszym sposobem na odreagowanie dla niego jest wyśmianie innego kolesia, który w tym momencie podchodzi bez żadnych oporów do kobiety która podoba się im obu. Wiesz ilu wczoraj widziałem kolesi śliniących sie na panienkę z którą się bawiłem?? To że ktoś wyśmiewa moją stronkę to norma... 100% przeciętności... nic w tym dziwnego. jakby kolesie umieli podrywać kobiety to jaką ja bym miał zabawę?? Pewnie większą...:P JEszcze wracając do ginger. nie przeczytałem całego twojego mądrego wywodu, bo już na p oczątku znalazłem ślady, twojego lekkiego niezrozumienia tego co czytasz...
Cytat:

Czy widzisz w tym krótkim zdaniu gdzieś polecenie "rób jak inni"?? wnioski dotyczące twojej inteligencji myślę są bardziej oczywiste niż te które wysnułaś z textu...
THX

a jeszcze bym zapomniał powiedzieć coś miłego... nie bój się dzindzer. Nie chcę Cię obrazić. Rozumiem , że kobiety mają często potrzebę pokazania swojej inteligencji za wszelką cenę... Ale tak ci wyjaśnię, że jeśli ktoś jest na prawdę inteligentny to nie musi nikomu tego udowadniać. Jeśli inteligencja to dar który posiada mała liczba osób to i tak mało kto Cię nie zrozumie.
Awatar użytkownika
___ToMeK___
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: ___ToMeK___ » 27 lis 2005, 15:01

gallagher pisze:(bla bla bla) To że ktoś się śmieje z podrywania kobiet, znaczy że albo jest sfrustrowaną kobietą, do której faceci nie podchodzą, albo zwykłym kolesiem... (bla bla bla)

Wiesz, nie bierz sie za tworzenie stron nie potrafiac przyjmowac krytyki.
Pozwol, ze lopatologicznie wytlumacze poniewaz obawiam sie, ze w ogole nie zrozumiales o co nam tu chodzi:
Nie smiejemy sie z podrywania lecz z tych wszystkich prymitywnych i zalosnych porad :D. Naprawde sa po prostu tragiczne i prostackie do potegi! :D

Moze w remizie w Pierdziszewie zadzialaja... :]
0101010001101111011011010110010101101011001000000100011101100101011100100110101101100101
-.-. .. . -.- .- .-- --- ... -.-. / .--. .. . .-. .-- ... --.. -.-- -- / -.- .-. --- -.- .. . -- / -.. --- / .--. .. . -.- .-.. .- / ---... .--.
gallagher
Początkujący
Początkujący
Postautor: gallagher » 27 lis 2005, 15:07

Jak zwykle zapomniałem czegoś dodać.
JEśli chodzi o dobry humor. to strona napisana jest troche z przymrużeniem oka... Wiem, że wielu ludzi traktuje wszystko zbyt dosłownie, ale czasem można wysilić trochę szarych komórek.
Jeśli chodzi o komentarz "to stronka dla loserów" to dodam " dla takiego losera, który sprzed nosa sprzątnął ci panienkę" "dla takiego, któremu nigdy nie dorównasz, bo na imprezie zalewasz morde zamiast poznać jakąś kobietę" dla takiego losera który jest młodszy od ciebie o 6 lat, a ślinisz sie na jego panienkę, która jest w twoim wieku ale nie miałeś dość pewności siebie żeby podejść, a panienka patrzy na ciebie tylko z politowaniem" "dla losera, który potrafi rozkręcić twoją dobrą "przyjaciółkę" w jeden dzień, a do której ty startujesz od 3 lat" ...

JEszce co do jednej rzeczy mogę sie zgodzić z dzindzer:
nie badz tacy jak ci posiadajacy kobiety, co oni moga wiedziec o podrywaniu
100% prawdy. mimo małych braków gramatycznych zdanie jest łatwe do zrozumienia. a podsumowując. jakie pojęcie o laskach może mieć koleś który stawia lasce ciągle drinki, kupuje ciuchy, wozi samochodem??ŻADNE

JEszce dodam na koniec że poczucie humoru jest przy kobiecie wiele razy więcej warte niż fajna fura.
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 27 lis 2005, 15:09

heh..fajna fura nie zaszkodzi.. :D
A swoją drogą na kogo ty się tak oburzasz?
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 27 lis 2005, 17:36

Raven87 pisze:Jeszcze mnie nie znasz jaki jestem złośliwy sesesese

mam nadzieje, że poznam i tez bywał złosliwa
gallagher pisze:To że ktoś się śmieje z podrywania kobiet, znaczy że albo jest sfrustrowaną kobietą, do której faceci nie podchodzą

wnie z podrywania kobiet, tylko sposobu, takich tanich numerków które maja działac, to lekka róznica

gallagher pisze:To że ktoś wyśmiewa moją stronkę to norma... 100% przeciętności... nic w tym dziwnego

bo rady sa smieszne, jesli pisałes ja z dystansem to uznam, że masz poczucie humoru jesli to smiertelnie powazne rady to . . .

gallagher pisze: nie bój się dzindzer. Nie chcę Cię obrazić

spoko ja nie z tych strachliwych i obrazalskich.
Podeszłam z humorem do tego co przeczytałam a nie
gallagher pisze:potrzebę pokazania swojej inteligencji za wszelką cenę...

bo nie bardzo było gdzie ja tu pokazac, wiec oboje nie wysililismy sie intelektualnie
gallagher pisze:jakie pojęcie o laskach może mieć koleś który stawia lasce ciągle drinki, kupuje ciuchy, wozi samochodem??ŻADNE

czyli sprawianie przyjemnosci kobiecie wyklucza mozliwosc znajomosci jej natury, ciekawa teoria. Żeby miec pojecie o laskach to trzeba jeździc autobusem kupowac jej herbate w barach mlecznych i nie dawac nic, wtedy taki koles to jest gosc, znawca, ekspert wwszystkie na niego leca
Awatar użytkownika
Kermit
Weteran
Weteran
Postautor: Kermit » 27 lis 2005, 17:38

takie porady sa chyba odpowiednie dla szalonych gimnazjalistow... :D
So understand;
Don't waste your time always searching for those wasted years,
Face up...make your stand,
And realise you're living in the golden years.
Awatar użytkownika
sennin
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: sennin » 27 lis 2005, 17:49

Chyba wiem skad autor tej strony pomysly bral:) Jest taka ksiazka "the game" Neil'a Strauss'a
Kiedys spotkalem sie z nia w necie na jakims humorystycznym portalu:) Poznalem bo tam w reklamowce byl wlasnie PUA Mystery opisany czyli jeden z bohaterow ksiazki:)
viktus
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: viktus » 03 gru 2005, 16:42

takie porady sa chyba odpowiednie dla szalonych gimnazjalistow...

Ehh i kto to mowi.....

To tak na początek, czytam sobie tak to forum i dochodze do wniosku ze jak cos nie podoba sie jednemu ze "stałych uczestników forum" zaraz nie bedzie podobało sie całej rescie....(to tylko takie moje przemyslenie..).

Wracając jednak do strony, autor moze nie napisał textu który zapewni poderwanie dziewczyny no ale przynajmniej nakierowuje ludzi na pewnien sposób myslenia, podaje jakies konkrety (czego nie mozna powiedziec o tym forum gdzie 9/10 postów to lanie wody lub offtop...)...

Koncząc pisanie przypomniało mi sie pewne powiedzienie: "Jeszcze sie taki nie urodził który by wszystkim dogodził" , wnioski wyciągnicie sami...

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”