aniulka102 pisze:Mysle ze to nie jest tak ze smbsone idzie na latwizne, ja go rozumiem po czesci bo jego dziewczyna jak od niego sie dowie moze nie uwierzyc lub tez niezle sie wkurzyc o to ze sie miesza albo zmysla czy cos w tym stylu.
Do smbsone: to Twoja dziewczyna i kocha Cie czy caly czas tamtego skoro tamten koles stwarza dla niej taki problem? jesli go kocha to tak szybko jej nie przejdzie nawet jak pokazesz jej dowody. Jesli nie kocha go, tylko Ciebie a Tobie chodzi tylko o skompromitowanie tamtego kolesia to mozesz jej to wszystko powiedziec w prost i pokazac i dluzej nie zajmowac sie tym tematem. Lepiej robic ciekawsze rzeczy

a ona jesli Cie kocha i w dupie ma tamtego to uwierzy przeciez bez problemu. Mowie to ze swojego punktu widzenia i oczywiscie wiem ze moge sie mylic

Aniulka mi chodzi o to zeby ten koleś po prostu zniknął z naszego życia. żeby już go po prostu nie było. chodzi o to że on nawet jak wiedział że ma spadać to mozolnie robił wszystko żeby się jej pokazać. do tego skamlał i poprosił żeby mógł być dla niej przyjacielem...........rozumiesz ...............zaczął nagle wozić jedzenie dla kota itp.
a Ona wiele razy mówiła ze traktuje go jako przyjaciela.np. on ją woził na pogotowie jak mdlała itp.ona mu po prostu nie odmówi...........a on to wykorzystuje.
do tego ona ma 21 lat - i nie widzi w tym nic złego.taki wiek po prostu.
natomiast przez to niszczone są moje starania.bo buduje się dom, itp
po prostu ona myśli że on jest taki krystaliczny i w ogóle. natomiast ja wiem ze tak nie jest.mam to udowodnione.musze go wręcz skompromitować tak żeby już NIGDY O NIM NIE USŁYSZEĆ >>> CHCE ŻYĆ BEZ STRESU. NIE CHCE WIECEJ DOWIEDZIEĆ SIĘ ŻE ON MA PROBLEM I PROSI JĄ o POMOC,SPOTKANIE.i DLATEGO JA MAM PRZEZ TO CIERPIEĆ, itp
i tak w ogóle to od 1,5 roku nie miałem ani jednego dnia,zebym jakiś rewelacji się nie dowiedział żeby mi nie było przykro że moja dziewczyna czasem bardziej jest zaangażowania z nim niż ze mną bo cyt... ją "ona kiedyś straciła przez chłopaka przyjaciół i teraz do tego nie dopuści." tyle że to przez niego straciła przyjaciół bo był zaborczy.a ja taki nie jestem.daje jej wiele luzu - natomiast efekt TEN SAM............