Błąd na stronie głównej

Tematy dotyczące części technicznej forum, sugestie, propozycje, opinie, moderowanie wpisów, dodawanie nowych działów itp.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Posty: 2726
Rejestracja: 17 maja 2004, 08:13
Skąd: Vaarsaa
Płeć:

Błąd na stronie głównej

Postautor: sophie » 05 lis 2006, 19:35

Czy tylko u mnie zrobiło się kilka chwil temu coś takiego?

Obrazek

Jak się wejdzie w dział, wszystko gra. Tylko na głównej jest błąd.
Awatar użytkownika
Elspeth
Weteran
Weteran
Posty: 1525
Rejestracja: 15 lip 2004, 12:22
Skąd: Dublin
Płeć:

Postautor: Elspeth » 05 lis 2006, 19:36

nie zauważyłam tego

Za to u mnie co chwila wyświetla się:

500 Internal server error.
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Posty: 2726
Rejestracja: 17 maja 2004, 08:13
Skąd: Vaarsaa
Płeć:

Postautor: sophie » 05 lis 2006, 19:37

Elspeth pisze:0 Internal server error.
U mnie to juz rzadziej sie pojawia. Ale przez jakis czas ten blad wyskakiwal regularnie.

Jak widac, cos musi sie sypac, bo inaczej za dobrze by bylo :D
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Posty: 3146
Rejestracja: 02 wrz 2004, 11:38
Skąd: sponad chaosu
Płeć:

Postautor: Sir Charles » 05 lis 2006, 20:54

To chyba nie jest błąd, tzn jest, ale podporządkowany pewnym zasadom, z tego co zaobserwowałem. Wydaje mi się, że po prostu jak ktoś skasuje swojego posta, który był ostatnim w danym dziale, to się coś takiego robi. Ale to tylko luźne spostrzeżenia :)
soul of a woman was created below
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Posty: 7882
Rejestracja: 16 lis 2005, 20:01
Skąd: Z Twoich Snów
Płeć:

Postautor: Dzindzer » 05 lis 2006, 22:43

sophie pisze:Czy tylko u mnie zrobiło się kilka chwil temu coś takiego?

no mi sie zrobiło
zreszta to juz mi sie pare razy robiło
Elspeth pisze:500 Internal server error.

o to tosc czesto mam
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Posty: 12688
Rejestracja: 13 paź 2004, 13:17
Skąd: Wawa
Płeć:

Postautor: ksiezycowka » 08 lis 2006, 23:24

Oba bledy mam dosc regilarnie :)
Awatar użytkownika
Elspeth
Weteran
Weteran
Posty: 1525
Rejestracja: 15 lip 2004, 12:22
Skąd: Dublin
Płeć:

Postautor: Elspeth » 13 lis 2006, 21:33

Mav proszę zrób coś z tym "500 Internal server error" bo to już staje się uciążliwe :/ Co chwila mi wyskakuje.
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Posty: 7679
Rejestracja: 04 sty 2004, 21:49
Skąd: Eden
Płeć:

Postautor: Maverick » 13 lis 2006, 22:08

Zobaczcie teraz.
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Posty: 7882
Rejestracja: 16 lis 2005, 20:01
Skąd: Z Twoich Snów
Płeć:

Postautor: Dzindzer » 14 lis 2006, 10:40

od czasu Twojego
Maverick pisze:Zobaczcie teraz.

nie pojawilo mi sie ani razu

[ Dodano: 2006-11-14, 16:51 ]
niestety znowu jest ten bład :(
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Posty: 2726
Rejestracja: 17 maja 2004, 08:13
Skąd: Vaarsaa
Płeć:

Postautor: sophie » 14 lis 2006, 19:17

niestety znowu jest ten bład :(
No wlasnie :/
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Posty: 5887
Rejestracja: 14 lip 2004, 11:22
Skąd: z wykopalisk
Płeć:

Postautor: Mysiorek » 14 lis 2006, 20:34

W realu nie ma ideałów.
Da się z tym żyć.
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Posty: 5219
Rejestracja: 16 wrz 2005, 16:29
Skąd: IV RP
Płeć:

Postautor: Ted Bundy » 14 lis 2006, 20:36

ba :] ten błąd dłuugo już jest, mnie tam ani ziębi,ani grzeje.
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Posty: 7679
Rejestracja: 04 sty 2004, 21:49
Skąd: Eden
Płeć:

Postautor: Maverick » 14 lis 2006, 20:57

Szczerze mowiac ja nie wiem jak Wy na te bledy trafiacie bo mi sie jeszcze nie przytrafil.
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Posty: 3055
Rejestracja: 01 wrz 2005, 00:57
Skąd: litwini wracają
Płeć:

Postautor: TFA » 14 lis 2006, 21:44

Czesto to mam.
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Posty: 7882
Rejestracja: 16 lis 2005, 20:01
Skąd: Z Twoich Snów
Płeć:

Postautor: Dzindzer » 14 lis 2006, 22:35

Maverick pisze:Szczerze mowiac ja nie wiem jak Wy na te bledy trafiacie bo mi sie jeszcze nie przytrafil.

no ja to sobie wysyłam posta, wchodze w temat, w dział i bład sie pojawia. On mi nie wyskakuje podczas czytania, przy jakiejs zmianie, w przypadkach które wymieniłam
Mysiorek pisze:Da się z tym żyć.

tak da
bez rak tez sie da :]
ale ja bym jednak bez tego błedu wolała zyc
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Posty: 12688
Rejestracja: 13 paź 2004, 13:17
Skąd: Wawa
Płeć:

Postautor: ksiezycowka » 14 lis 2006, 22:38

Dzindzer pisze:no ja to sobie wysyłam posta, wchodze w temat, w dział i bład sie pojawia. On mi nie wyskakuje podczas czytania, przy jakiejs zmianie, w przypadkach które wymieniłam
Pryz ladowniau strony.
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Posty: 7882
Rejestracja: 16 lis 2005, 20:01
Skąd: Z Twoich Snów
Płeć:

Postautor: Dzindzer » 14 lis 2006, 22:43

moon pisze:Pryz ladowniau strony.

no własnie, a ja tepota sie tyle produkowałam.

A własnie mi sie przypomniałao, mam to po wysłaniu wiadomosci, daje wtedy odswiez. Czasami wyskakuje mi komunikat, ze nie moge dwa razy tego samego wysłać czy coś podobnego. Nie rozumiem przeciez ja raz wysyłam, logiczne by to było gdyby taki komunikat wyskakiwał zawsze ale on tak czasami
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Posty: 5887
Rejestracja: 14 lip 2004, 11:22
Skąd: z wykopalisk
Płeć:

Postautor: Mysiorek » 14 lis 2006, 23:05

Jak na jarmarku!
Sie wie - poczekajcie na zdanie Mava lub wysyłajcie privy do Niego!
A nie klechać o tym samym w koło :D
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Posty: 7882
Rejestracja: 16 lis 2005, 20:01
Skąd: Z Twoich Snów
Płeć:

Postautor: Dzindzer » 14 lis 2006, 23:14

Mysiorek pisze:A nie klechać o tym samym w koło :D

zobaczkiedy był temat załozony i zobacz co napisał na ten temat Mav
a moim zdaniem to, ze iles osób napisze, ze ma bład to pomaga w jakims stopniu, pokazuje, ze to wiele osób ma bład, a nie dwie. A poza tym ja tu opisuje, żeby unaocznic kiedy mam bład, pomóc chce a Ty mi tu jarmarcznosc przypisujesz :(
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Posty: 5887
Rejestracja: 14 lip 2004, 11:22
Skąd: z wykopalisk
Płeć:

Postautor: Mysiorek » 14 lis 2006, 23:26

Dzindzer pisze:pomóc chce

Taa... a jak?
Może w ogóle nie czyta tego? Pisz na priv - przeczyta.
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Posty: 7679
Rejestracja: 04 sty 2004, 21:49
Skąd: Eden
Płeć:

Postautor: Maverick » 14 lis 2006, 23:28

Ma ktos screena tego bledu?
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Posty: 12688
Rejestracja: 13 paź 2004, 13:17
Skąd: Wawa
Płeć:

Postautor: ksiezycowka » 14 lis 2006, 23:30

Maverick, nie ale to jest po prosty "ładuje..." i wyskakuje cala biala strona iw lewym gornym rogu zwykla czcionka jest "500 Internal server error". Tyle.
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Posty: 3055
Rejestracja: 01 wrz 2005, 00:57
Skąd: litwini wracają
Płeć:

Postautor: TFA » 15 lis 2006, 20:11

Przedchwila to mialem, tez mam to ze 3 razy dziennie.
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
Awatar użytkownika
kwjk
Pasjonat
Pasjonat
Posty: 213
Rejestracja: 17 sty 2004, 22:38
Skąd: Bydgoszcz
Płeć:

Postautor: kwjk » 16 lis 2006, 22:56

To wina serwera WWW, nie związana z forum. Tylko administrator może się tym zająć.
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Posty: 7882
Rejestracja: 16 lis 2005, 20:01
Skąd: Z Twoich Snów
Płeć:

Postautor: Dzindzer » 18 sty 2007, 22:23

dziwny bład mi wyskoczył ( dla mnie dziwny). nie na stronie głównej, tylko w konkretnym temacie, ale nie bede z tej okazji tematu nowego tworzyła.
Takie cos sie pokazało
Warning: get_groups_color(./cache/user_groups.php): failed to open stream: Nie ma takiego pliku ani katalogu in /forum_php/includes/functions.php on line 2312

Warning: get_groups_color(): Failed opening './cache/user_groups.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /forum_php/includes/functions.php on line 2312

Warning: get_groups_color(./cache/groups_data.php): failed to open stream: Nie ma takiego pliku ani katalogu in /forum_php/includes/functions.php on line 2313

Warning: get_groups_color(): Failed opening './cache/groups_data.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /forum_php/includes/functions.php on line 2313
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Posty: 5887
Rejestracja: 14 lip 2004, 11:22
Skąd: z wykopalisk
Płeć:

Postautor: Mysiorek » 18 sty 2007, 23:47

Dzindzer pisze:dziwny bład mi wyskoczył

Czy ten komunikat Cię przeraża? Czy też drżysz?

No dzieje się tak czasami, ale nie jest to zbyt upierdliwe. Nieprawdasz?
Nie ma rzeczy idealnych :)
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Posty: 7882
Rejestracja: 16 lis 2005, 20:01
Skąd: Z Twoich Snów
Płeć:

Postautor: Dzindzer » 18 sty 2007, 23:56

Mysiorek pisze:Czy ten komunikat Cię przeraża? Czy też drżysz?

nic z tych rzeczy, on mnie zdziwił
Mysiorek pisze:ale nie jest to zbyt upierdliwe. Nieprawdasz?

zbytni nie
gdyby był to bym napisła jak to zycie utrudnia
Jest temat to jak bład jest to zgłaszam
ja sie nie znam i boje sie, ze jak sie błedy pojawiaja to sie cos moze rozwalic i dlatego je zgłaszam
rentdresxea
Początkujący
Początkujący
Posty: 6
Rejestracja: 18 lis 2016, 15:22
Skąd: Senegal
Płeć:

Blad na stronie glownej

Postautor: rentdresxea » 29 lis 2016, 04:53

nie moge zalogowac sie na stronie www , wczesniej moglem ale nie szlo zmienic tresci w moich materialach a teraz wcale...... czy cos sie zmienilo ?
[url=http://3030.by/]трубы для глушителя[/url]
Awatar użytkownika
admin
Administrator
Administrator
Posty: 5
Rejestracja: 20 lis 2003, 01:07
Skąd: POL
Płeć:

Re: Błąd na stronie głównej

Postautor: admin » 29 lis 2016, 19:28

rentdresxea pisze:nie moge zalogowac sie na stronie www , wczesniej moglem ale nie szlo zmienic tresci w moich materialach a teraz wcale...... czy cos sie zmienilo ?


Nic się nie zmieniło w ustawieniach dostępu od czasu kiedy się zarejestrowałeś a więc około 2 tygodnie wstecz. Jako użytkownik z małym stażem nie możesz edytować ani usuwać postów napisanych wcześniej przez siebie.
Nie każdy chłop z widłami to Posejdon
Pawel32p
Początkujący
Początkujący
Posty: 3
Rejestracja: 21 gru 2016, 09:52
Skąd: Warszawa
Płeć:

Re: Błąd na stronie głównej

Postautor: Pawel32p » 03 sty 2017, 20:34

niekiedy się zdarza tak

Wróć do „Sprawy techniczne forum”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 32 gości