Pani ma lat 15
Chce sie z wami spotykac. Po jakims czasie chce sie kochac.
Prawnie i etycznie to nie bardzo. Jest w sumie dzieckiem. Ale wy nie widzicie w niej dziecka. Widzicie w niej duzo seksu i w ogóle:)
Co robicie i dlaczego?
Moderator: modTeam
Hyhy pisze:Pani ma lat 15
Z dziećmi się nie spotykam
TedBundy pisze: Z dziećmi się nie spotykam

Hyhy pisze:Czekam na wypowiedz Andrew:) nie zakladaj, ze to Twoja corka, zakladaj ze Twoja kobieta:)
Hyhy pisze:Hyp hopowiec hyhy
Napisalem ze kreci umyslowo, intelektualnie i nie czujesz sie przy niej jak przy 15 a przy dojrzalej 20stce kpw? Nie ma w niej dziecka !

moon pisze:e?Bo jakos tak nei jeden np 20 latek jest z 15stka

Wg Ciebie?Twoich znajomych "normalnych"?To se polemizujTedBundy pisze:Szczególnie, jeśli jest normalny
A czy on nie mowil ze mentalnie 20 lat? Nie kazda 15latka odstawila lalki majac lat 14 czy 13. Wrecz bym rzekla ze to bardzo pozno.damian24 pisze:przecież Ona mimo, że ma cycki to lalki odstawiła ledwie rok, dwa lata temu...

Bo dowód osobisty na stół wystarczy rzucić
i już jesteś boss 

Tedziu Tedziu jak Ci kumple i to Twoje srodowisko Cie skrzywdzilo.TedBundy pisze:Często bywa tak, iż jak się nie ma czym zaimponować kobiecie w swoim wieku tudzież lekko starszej, to się za małolaty bierzeBo dowód osobisty na stół wystarczy rzucić
i już jesteś boss
Znam takie przypadki. Ale brane przez 20-latków na jednorazówki, do zaliczenia i nara! A nie ładowania się w związek

Jak kiedyś napisałem, z jedynką na przedzie nie tykam
Bo to parodia.
Bo kobieta musi najpierw się rozczarować i w kość dostać, by zrozumieć, o co w tym naprawdę chodzi. I co jest najważniejsze. Zdecydowanie wolę te, które ten zabawny etap "burzy i naporu" mają dawno za sobą moon pisze:A czy on nie mowil ze mentalnie 20 lat? Nie kazda 15latka odstawila lalki majac lat 14 czy 13. Wrecz bym rzekla ze to bardzo pozno.damian24 pisze:przecież Ona mimo, że ma cycki to lalki odstawiła ledwie rok, dwa lata temu...

Tedziu ja to rozumiem i popieram. Z tym ze mi sie to nie kloci z tym wiekiem zawsze. Poza tym bywaja i takie 2X latki co jeszcze nei maja tego za soba.TedBundy pisze:Bo kobieta musi najpierw się rozczarować i w kość dostać, by zrozumieć, o co w tym naprawdę chodzi. I co jest najważniejsze. Zdecydowanie wolę te, które ten zabawny etap "burzy i naporu" mają dawno za sobą
A skad Ty wiesz ze ona niedojrzala taka?damian24 pisze:powierzchowność (cycki) mu przesłaniają Jej niedojrzałość i tyle.
Bo ja dojrzal to i dzis nei jestem. Ale w wieku 15 lat lalakmi sie nie bawilam ani majac 14 ani 13 ani nie krecilo mnie zupelnie nic w ten desen. Wtedy chodzilam bawilam sie bylam w stalym zwiazku bylo paru prze dparu po i w niektorych wypadkach tak tylko o sex chodzilo nie tylko im co i mi. Ale w stanowczej wiekszosci byla chec bycia razem a sexu nie bylo bo ja nie chcialam. I nie bylo nigdy na zasadzie "nie chce. nie bede tracil czasu. biore sie za nastepna."
Dla mnei to jakas fantastyka jest. damian24 pisze:po co dorabiać teorie
Wiemdamian24 pisze:"Odstawienie lalek" to przenośnia.
Hyhy pisze:Pani ma lat 15 Jest atrakcyjna. "dziwna" ... seks ja interesuje. ... Jest zboczona. ...jest niepelnoletnia... Ona kokietuje. Kreci was i fizycznie i umyslowo:D ...
Chce sie z wami spotykac. Po jakims czasie chce sie kochac.
Hyhy pisze: bym ja mogl ze 2 razy bzyknac, nic wiecej
Mysiorek pisze:Mamusię? przez córeczkę do mamusi? Czemu nie?
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 581 gości