Problem z moją dziewzcyną nie wiem co mam robić :/

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

mercedes
Początkujący
Początkujący
Problem z moją dziewzcyną nie wiem co mam robić :/

Postautor: mercedes » 11 lip 2006, 11:10

Na początek chciałbym przywitać wszystkich. Dosyć długo już siedze na tym forum, ale dopiero ostatnio sie zalogowałem z uwagi na moj problem.
A problem polega na tym, ze spotykam sie z dziewczyną od ponad dwóch tygodni, poznaliśmy sie przypadkowo na imprezie. Szybko zaczeliśmy ze sobą chodzić, potem było jeszcze pare imprez, grillów na których razem byliśmy i po kilku dniach powiedziała, mi ze nie chce mnie krzywdzić, ze po porostu nie czuje do mnie tego czegoś i żebyśmy sobie dali spokoj. Troche sie załamałem, bo naprawde dobrze sie dogadywaliśmy, ale powiedziałem sobie, ze no trudno i sie nie odzywałem do niej przez kilka dni. Aż wkońcu napisała mi smsa, zebym się odezwał, bo ona nie moze beze mnie żyć, potem zostawiła mi wiadomośc na gg, jak bardzo chce być ze mną i żebym zapomniał o tym co było wcześniej. No to znowu zaczeliśmy być razem wszystko było dobrze, kilka razy nawet uparawialiśmy sex...
Po czym zacząłem gadać z jej koleżanką i wysłała mi rozmowe gg z nią, gdzie ona pisze, ze już sie jej chyba znudziłem, ze było to tylko zauroczenie, które już minęło, ze ja jestem w stosunku do niej bardzo ok, aż za dobry i ze ona woli czarne charakterki, ale ona nie potrafi mi tego powiedzieć i że narazie musi to wszystko przemysłeć i nie będzie podejmować żadnych króków. I wyszło na to, ze jestem pantoflarzem, który robi wszystko tak jak ona chce...
Chyba zabardzo się do niej przywiązałem. Ostatnio powiedziała mi, ze mnie kocha, po tak krótkim czasie, to nie jest chyba możliwe. Wszystko potoczyło się tak jakoś za szybko, ja chyba też za wcześnie wyznałem jej co do niej czuje i pewnie dlatego wszystko się psuje. Ona chyba sama nie wie czego chce i do tego chce świrować do jakiegoś typka, ostatnio gadała z nim na gg z tego co słyszałem od jej koleżanki i powiedziała jej, ze chyba musi sobie zacząc kogoś szukać, paranoja!
Ogolnie to ostanio nie mogę sobie z tym wszystkim poradzić, strasznie się zmieniłem i ona chyba poznała mnie nie od tej strony co trzeba, bo jestem jakiś taki zamyśłony, nie mam ochoty na imprezy, mało gadam, a tak naprawde czasami potrafie być duszą towarzystwa. Poradzcie mi co mam w tej sytuacji zrobić, bo już sam nie wiem, nie radze sobie z tym wszystkim to wszystko mnie przerasta, pierwszy raz tak mam, ze w tak krótkim czasie aż tak zaufałem dziewczynie. Zależy mi na niej, ale nie wiem co mam robić, bo na siłe raczej tez jej nie zatrzymam, a czekać też nie ma co, bo ona za tydzień wyjeżdza i zobaczymy się dopiero za pare tygodni bo ja też wyjeżdzam i boje się tego ze mnie zdardzi albo, ze jak wróce to ona już mnie oleje i będzie miała innego, może po prostu ja powinienem ją oalć ? To wszystko jest jakieś popaprane, nie wiem może powinienem być bardziej stanowczy i nie włazić jej w dupe, tylko jak to zrobić ??

Poradzcie mi coś proszę pisałem to tak troche na szybko, ale mam nadzieje, ze skumacie o co chodzi, także za wszystkie rady bardzo wam z góry dziękuje.
kknd
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: kknd » 11 lip 2006, 11:39

No coz znacie naprawde zbyt malo, stawiam na zauroczenie, generalnie powinienes jej pokazac jaki jestes i ile mozesz od siebie jej dac, przy tym staraj sie nie byc "pantoflazem" bo jak ona zobaczy ze ma cie w garsci, ma nad toba kontrole to przestanie tak pielegnowac Wasz zwiazek lub przestanie sie toba interesowac

Z reszta z tego co piszesz chciala to zakonczyc, dales jej kilka dni namyslu, przy tym nie naciskales jej i sam widzisz jakie sa efekty

Tydzien to troche malo, po prostu badz soba badz na luzie, nie traktuj jej tak jak by byla z krysztalu i kazde "zle" slowo czy uczynek spowoduja ze sie rozpadnie.
Badz taki jaki byles zanim Cie poznala a jak nie wyjdzie to zainteresuj sie kolezanka wie juz jaki jestes wg. mnie grunt juz masz ;)
http://aneta.ulotka.biz/ Salon Fryzjerski Aneta W Olsztynie
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 11 lip 2006, 18:11

kknd pisze:przestanie sie toba interesowac
Mysle,z e wcale nie jest ani nie byla. Sadze, ze ma Cie gdzies. I ze Ci szybko przejdzie. :]
Awatar użytkownika
Kermit
Weteran
Weteran
Postautor: Kermit » 11 lip 2006, 19:03

jakas wredna baba ktora nie wie czego chce... zawsze mozesz byc z nia tylko dla sexu <diabel> ( ale z glowa) przynajmniej ja wykorzystasz :D
So understand;
Don't waste your time always searching for those wasted years,
Face up...make your stand,
And realise you're living in the golden years.
Awatar użytkownika
Bash
Weteran
Weteran
Postautor: Bash » 11 lip 2006, 20:44

Tak jak mówiKermit, chyba nie pozostaje Ci nic innego, jak zerwać znajomość, lub jeszcze troszkę pourzędowac w łóżku. Tylko nie podchodz do tego bardziej emocjonalnie. Po prostu sama przyjemoność bez zobowiązań.
Prawdę trzeba wyrażac prostymi słowami.
Awatar użytkownika
Hardcore
Weteran
Weteran
Postautor: Hardcore » 12 lip 2006, 00:26

Takie mówienie, że nie ma sensu, że nie chce Cię krzywdzić, a potem zapomnij o całej akcji i te jej rozmowy z koleżanką świadczą o tym, że być może dziewczyna chyba działa na kilku frontach - że jak nadażyła się inna okazja to ona nie chce, a jak tam nie wyszło to może jednak "zapomnijmy o tym co mówiłam", Ja bym taką kopnął w dupę... 2 tygodnie to jakby nic. Oczywiście wiemy tylko tyle ile napisałeś, a my nie możemy Ci mówić co masz robić, wic powinieneś sam to rozwiązać według własnej oceny.
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Obrazek
Awatar użytkownika
krackowiaczek
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: krackowiaczek » 12 lip 2006, 16:07

Kermit powiedzial cos zajebiscie madrego ;]]] to chyba jedyne rozsadne rozwiazanie, ale bedzie miala mine jak cie kopnie w dupe i sie okaze splywa to po tobie jak po kaczce ;].
mercedes
Początkujący
Początkujący
Postautor: mercedes » 13 lip 2006, 10:13

Wiem na pewno, ze nie działa ona na kilku frontach, przynajmniej na razie, zobaczymy co będzie jak oboje wyjedziemy... (z mojej strony na pewno nic nie będzie). Ostatnio sobie z nią pogadałem no i wyszło na to, ze to co pisała z koleżanką (tzn. to ze zauroczenie już minęło, ze chce sobie poszukać innego, bo ja sie już znudziłem i, ze to nie jest to...) to nie jest prawdą, bo gdyby tak było to by mi o tym powiedziała. Dałem jej jeszcze jedną szanse, ale nie wiem jak to będzie. Bo skoro wypisuje do innych takie rzeczy to chyba nie pisze sobie tego od tak dla żartu :/ Czy te baby wszystkie musza być jakieś pier******te.... Czy one zawsze nie wiedzą czego chcą, czy to ja mam takiego pecha i trafiam na takie dziewczyny, bo jak narazie, to jeszcze nie trafiłem na żadną normalną... A moze to ze mną coś jest nie teges, już sam nie wiem co robić i co o tym wszystkim myśleć... A co do bycia z nią tylko dla seksu, to nie wchodzi to w gre, bo ja tak nie potrafie...
Awatar użytkownika
Sto-lat
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Sto-lat » 13 lip 2006, 23:27

nie obraź sie ale może czas sie nauczyć?

bo Twoj obiekt uczuć należy (sądząc po tym co napisałeś) do tego typu: co lubi być "wolna" ale jednocześnie chołubiona i żeby jej dogadzać, więc musisz sie przygotować na takie zmiany nastroju i na to że nie wie czego chce.

Najlepiej jakbyś wiedział czego TY chcesz i tym tropem idź a przyniesie to najlepsze efekty.
such a perfect day....
Awatar użytkownika
paula19
Maniak
Maniak
Postautor: paula19 » 14 lip 2006, 00:56

Sto-lat pisze:bo Twoj obiekt uczuć należy (sądząc po tym co napisałeś) do tego typu: co lubi być "wolna" ale jednocześnie chołubiona i żeby jej dogadzać, więc musisz sie przygotować na takie zmiany nastroju i na to że nie wie czego chce.

...aż mi głupio bo kiedyś tez byłam taka idiotką, ale znalazł się taki co mnie oswoił <pejcz>

<młoda byłam>
Awatar użytkownika
Mona
Weteran
Weteran
Postautor: Mona » 14 lip 2006, 06:17

mercedes pisze:ze spotykam sie z dziewczyną od ponad dwoch tygodni

To wszystko wydarzyło się w ciągu dwóch tygodni? :>
Ostatnio zmieniony 14 lip 2006, 17:15 przez Mona, łącznie zmieniany 4 razy.
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"

Joe Cocker
Awatar użytkownika
Sto-lat
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Sto-lat » 14 lip 2006, 16:58

jak ten czas szybko leci :))))
such a perfect day....

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”