Bol po stosunku. Prosze o pomoc
Moderator: modTeam
Bol po stosunku. Prosze o pomoc
Witam. Mam dosc powazny problem. Ostatnio z moja dziwczyna postanowilismy, ze rozpoczniemy wspozlycie. Za pierwszym razem bylo calkiem niezle poniewaz bolalo Ja tylko na poczatku natomiast poroblem zaczal sie przy 2 probie (nastepnego dnia
). Sprawa wyglada tak, ze minely juz 2 dni od 2 stosunku a Ja caly czas bardzo boli wejscie do pochwy. Czy ktos z Was mial taki problem i co to moze byc ? Czy jest to cos powaznego czy moze tylko zwykle obtarcie ? Bardzo prosze o pomoc.

- ksiezycowka
- Weteran
Bo widzisz pomijajac iektore przypadki nie rżnie sie dopiero co rozdziewiczonej drugiego dnia. Przeca ona ma tam rane.
Wiem niech ona Tobie zrobi nożem dziure w nodze, a drygiego dnia zacznie w niej wiercic paluchem. I co dziwne?Zwykle obtarcie?Co to moze byc? I choler apo 2 dnich od wiercenie nadal boli!Niemozliwe!
Wiem niech ona Tobie zrobi nożem dziure w nodze, a drygiego dnia zacznie w niej wiercic paluchem. I co dziwne?Zwykle obtarcie?Co to moze byc? I choler apo 2 dnich od wiercenie nadal boli!Niemozliwe!

-
- Początkujący
witam serdecznie ja mialem taka samiutka sytuacje niebede ci opisywal bo za duzo tego ale zrobcie sobie przerwe tak ze 2tyg lub jeden miesiac kochajcie sie ale tylko seks orealny i takeie wygibasy nie taki seks po tym czasie sprobujcie tak samo mialem takze nie klamie sam tu szukalem wyjasnien ta tym forum i znalazlem sa tu spoko ludzie co pomagaja poprosyu odpocznijcie a wszczegulnosci niech twoja dziewczyna odpocznie i wazelinke aptekarska kupcie w aptece 1zl,50gr kosztuje super sprawa milego dnia pa
krzysiek_k6 pisze:lub jeden miesiac kochajcie sie ale tylko seks orealny
Kurna bez przesady. Tydzień starczy. Poza tym nie ma reguł, u każdej goi się inaczej.
Odezwał się kurna doświadczony 16 latek, co całe pole dziewic obrobił.

"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Olivia pisze:Odezwał się kurna doświadczony 16 latek, co całe pole dziewic obrobił.
I to jak:
krzysiek_k6 pisze:seks orealny

mo - każda dziewczyna, czy kobieta jest inna, dlatego polecam dla "świętego spokoju" wizytę u gienka, bo z tyłkiem nie ma żartów

Pozdro, Mo
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"
Joe Cocker
Joe Cocker
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”