Jakas paranoja?
Moderator: modTeam
Jakas paranoja?
Co sądzicie na to co teraz napisze: wczoraj pogadałem z dziewczyna u ktorej zabiegam o zwzgledy przez telefon a gadaliśmy jakies 2 godziny prawie gadał bym dłuzej tylko zlapała nas 1 godzina w nocy było fajnie miło o róznych rzeczach gadalismy a w trakcie tego siedzielismy na czsie na interi w pokoju: sex po 20 nei wiem po co tam wszedłem ale ona chciała sobei jaja porobić z ludzi no i okej posmialismy sie ale mi się znudzilo juz. Gadaliśmy dluzej duzo dłużej. Dziś napiasłam jej ze mi sie nudzi i czy mogę przyjsc do niej w odwiedziny to zaczela cos kręcić ze co to sie stao ze ja do niej chce przyjsc napisałem ze nic mam ochote ją zobaczyć ale cos dalej kreciła więc napisałęm ze okej zapomnijmy o tym, potem mi powiedziala ze jak sie nudzę to zebym wszedł na czata i sie posmiał bo ona teraz tak robi, ale mnie to juz totalnie nie bawi i z enie wejde bo nie mam ochoty gadać z czubkami to niby sie obraziła ze to i ją tak nazwałem. Przeprosiłem i napisałem ze nie myslałem o niej, okej niby sie poprawiło. Napsałem ze juz jej nie przeszkadzam jak sobie gada to napisała ze jej nie przeszkadzam i tyle rozmowy. Nie wiem jak mam to zinterpretowac. Widocznie woli pogadać z tymi ludzmi z czat aniz ze mną. Co o tym myslicie??
"Milośc to nie jest kontrakt który zrywasz gdy dzień masz gorszy"
dziewczyna widocznie przeczuwa, że chcesz od niej czegos więcej,a ona najwyrazniej nie jest gotowa na związek,woli bawic sie i uwodzic na chacie.moim zdaniem to kwestia czasu,chociaz roznie bywa.podziałaj jeszcze trochę a jak tak dalej będzie to daj sobie spokój.jest tyle kobitek na tym świecie przecież
<browar>

W walce o lepsze życie czas mija mi. Od narzekania nie wyzdrowiał jeszcze nikt. Załamałeś się - to wykopałeś sobie grób. Chcesz odpoczywać, to nie czekaj tylko coś w tym celu rób
maro pisze:Co o tym myslicie??
Jak można się wpraszać, że przyjedziesz do dziewczyny, z którą się jeszcze na oczy nie widzieliście! Weź wydoroślej.
A w ogóle to Ty miałeś jakąś dziewczynę w życiu?
maro pisze:Widocznie woli pogadać z tymi ludzmi z czat aniz ze mną.
Widocznie jest to świetna wymówka. Ona traktuje internet jak zabawę, a Ty bardzo na poważnie. Dziewczyna się wystraszyła i wcale się nie dziwię. Od czubków każda zwiewa, bo nigdy nie wiesz, kto jest po drugiej stronie.
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
- Wstreciucha
- Weteran
maro pisze:Nie wiem jak mam to zinterpretowac. Widocznie woli pogadać z tymi ludzmi z czat aniz ze mną. Co o tym myslicie??
Olivia pisze:Widocznie jest to świetna wymówka
To nie wymowka - ona woli ludzi z czata i tyle . Zachlysnela sie czatowaniem i dopoki sie nie opamieta, to swiata spoza komputera nie zobaczy. Dla niej przelamanie granicy od czata do reala nie jest wazne, ona czuje sie bezpiecznie w takim ukladzie . Ja kreci teraz to ze wlasnie moze sobie "porobic jaja" - innymi slowy stwarzanie pozorow kogos kim nie jest, sprawdza sie w roli osoby ktora moze zdobyc w ten sposob kazdego . maro, zrobisz najlepiej kiedy dobitnie jej o tym powiesz i wyznasz co do niej czujesz a pozniej sie odsuniesz . Jak nie zadziala to daj sobie spokoj , za rok sie opamieta jak sie jej czat znudzi .
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
- Wstreciucha
- Weteran
ona wie wszystko wie co do niej czuje, a z tym czatem to nie wiem od ilu dni tak ma, juz kiedyś pisałem jakie sa nasze relacje, w tym temacie macie coś więcej opisane jak jest miedzy nami, ale sam już nie wiem co mam, moim zdaniem to totalna paranoja.
"Milośc to nie jest kontrakt który zrywasz gdy dzień masz gorszy"
- Wstreciucha
- Weteran
tyle moge o niej powiedziec . Bawi sie Twoimi uczuciami, tyle ze paradoksalnie nie chcac Ci zrobic krzywdy, robi Ci jeszcze wieksza
To osoba, ktora lubi miec "szum " wokol siebie, rozkoszuje sie wiecznym byciem w centrum czyjegos swiata, nie bierze pod uwage konsekwencji jakie moze wywolac jej idiotyczne zachowanie . Daj sobie spokoj
pocierpisz i przejdzie . I nie mow mi "latwo Ci mowic" , bo latwo jest mowic ale trudniej wykonac - i wiem cos o tym. Nie jestes facet "my name is problem" - kazdy je ma . tyle ze powinienes sie je starac zwalczac a nie gromadzic .
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
-
- Zaglądający
Myślę, że nie jest to odpowiednia partnerka do jakiegokolwiek związku. Cała ta sytuacja jest po prostu infantylna, bez sensu. Podstawowa kwestia: jakikolwiek czat nie daje kontaktu z żywym człowiekiem. Jeśli więc ktoś preferuje sieć nad spotkanie "tete-a tete", to coś jest z nim nie w porządku. I chyba nie warto marnować czasu.
Najpiękniejsze jest to, że najlepsze lata dopiero przed nami!
Ostatni_Centaur pisze:Cała ta sytuacja jest po prostu infantylna
To samo mialem napisać.
Maro ja Ciebie podziewiam, ze miales odwagę tak sie wprosić
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
chłopie najpierw napisałes jedną wersję a teraz calkiem inaczej to przedstawiasz,to nie dziw sie ze ludzie Cie "nie rozumieją"
W walce o lepsze życie czas mija mi. Od narzekania nie wyzdrowiał jeszcze nikt. Załamałeś się - to wykopałeś sobie grób. Chcesz odpoczywać, to nie czekaj tylko coś w tym celu rób
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”