Mój aniołek

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

amon7

Mój aniołek

Postautor: amon7 » 12 maja 2005, 16:50

Zacznę od pewnego momętu mojego nieciekawego życia mianowicie około listopada zeszłego roku byłem na fleku u mojej kumpelki i niespodziewanie odwiedziły nas dwie dziewczyny (kumpele mojej kumpelki) no i w ten sposób poznałem mojego aniołka, ale zapomniałem o niej wtedy a 2 tygodnie temu wyjechałem na wycieczkę do Londynu i jak siem okazało ona tez tam była, bo zapisywać się mógł, kto tylko chciał na początku jej nie poznałem, ale po 2 dniach przesiadywała już na okrągło w moim i mojego kumpla pokoju i tak jakoś pojechałem zwiedzać miasto a wróciłem z cudowną dziewczyną i chociaż znam ją 2 tygodnie a poznałem pół Roku temu naprawdę mi na niej zależy, ale boję się ze to była miła zabawa na wycieczce bez zobowiązań widzę po niej ze tez tak myślała, ale i jej zaczęło na mnie zależeć tylko cos kurde nie umiem się z nią jeszcze dogadać, co mam zrobić żeby poprawić stosunki miedzy nami do naprawdę dobrych jak mam się zachowywać?? sorry ze tak nie zrozumiale pisze, ale to już chyba u mnie normalne mam nadzieje ze ktoś z tego cos zrozumie ;p
Awatar użytkownika
Hardcore
Weteran
Weteran
Postautor: Hardcore » 12 maja 2005, 16:53

Po prostu będź sobą... nie rób nic na siłę, bo wydaję mi się, że potrzebujecie tylko trochę czasu
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Obrazek
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 12 maja 2005, 17:46

Fajnie, że to podtrzymujecie. <banan>

Bądźcie ze sobą naturalni. Cieszcie się sobą! <banan> <banan>
cajmer

Postautor: cajmer » 12 maja 2005, 18:16

I walcz o nią!
Awatar użytkownika
J-dub
Bywalec
Bywalec
Postautor: J-dub » 12 maja 2005, 18:25

dokładnie, bądź naturalny, poznawajcie się, przebywajcie ze sobą, potrzebujecie czasu <aniolek2> <banan>
Awatar użytkownika
Orbital
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Orbital » 12 maja 2005, 20:53

pytasz mnie jak masz oddychac? bezsesnu toche...

Jak nie wiesz jak sie zachowywac to moze przeczytaj ABC dobrego wychowania.

Nie wiem czy faceci już w ogóle stracili instynkt w 'tych sprawach', że zadają takie pytania?

Mimo wszystko widze że wpożo gość jesteś, więc postaram się Tobie jakoś pomóc.
W sumie to cajmer napisał sedno sprawy.
Walcz!!! Przełam wstyd! Bądź dżentelmenem ale z umiarem. I staraj sie z Nią jak najwiecej przebywać.

Wiec poprawiaj 'stosunki' między Wami, a nie tracisz CENNY czas na pisanie tutaj!
"Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza."
amon7

k

Postautor: amon7 » 12 maja 2005, 21:28

przebywam z nią durzo
i będę o nią walczył !!
to wiem na pewno :D<banan>

[ Dodano: 2005-05-14, 11:07 ]
Fuck i siem cos psuje nie rozumiem tego było super i nagle ona zaczęła się inaczej zachowywać przykład ->byliśmy w pabie ona poszła, bo się z kumpela umówiła wiec ja się dosiadłem do moich kumpli, którzy tam byli jak wróciła usiadła przy stoliku obok plecami do mnie i to by było na tyle qwa rozumiecie cos z tego, bo ja nie o_O wieczorem dostałem smsa o treści przepraszam nie wiem, czemu tak wyszło nie wiem, co mam teraz zrobić o_O było to po moich 10 smsach z pytaniem, czemu się nie odzywa i co się z nią dzieje

rybak złowił złotą rybkę a ta obiecała spełnić jego 3 życzenia, jeśli ją wypuści rybak się zgodził i zażyczył sobie wielkiego domu zamiast chatki, w której mieszkał pstryk i za sprawą rybiego cudu jego domek się odrobinkę zmienił po tym rybak zażyczył sobie super szybkiego samochodu przed domem rybka spełniła życzenie przed domem stanął wypasiony samochodzik rybce się spieszyło wiec ponagliła rybaka by szybko wypowiedział 3 życzenie ten po chwili zastanowienia poprosił o zbudowanie autostrady do największych miast na świecie by mógł tam szybko i wygodnie dojerzdzać swoją furą rybka zrobiła wielkie oczy i powiedziała ze to nie możliwe Budowa takiej autostrady zajęłaby jej wieczność i kazała zmienić rybakowi życzenie wiec rybak po chwili zastanowienia powiedział ze chce zrozumieć kobiety a rybka na to chyba cię, popierdo..... To ja już lepiej zacznę budowę tej autostrady

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”