peewe pisze:cellulit....pytanie do dziewczyn które mają problemy tego typu - nie wstydzicie się mimo tego swojej nagości przez mężczyznami?
Większość kobiet ma cellulit, ja tez mam trochę, trudno ot tak nie zniknie więc zaakceptowałam
shaman pisze:Chcesz być szczuplejsza - ćwicz. Nie chcesz być szczuplejsza - zaakceptuj siebie jaką jesteś i ćwicz
.
Cudna rada, tak jeszcze mi nie przeszło podniecenie fitnessem

Nemezis pisze:Wyżej wymienionych mankamentów nie posiadam, ale ze swoich przeszłościowych problemów wymienić mogę małe piersi.
Ale u Ciebie to nie jest jakis wielki mankament czy cos, Ty ponoć z tych wyższych i szczupłych, taki długas jesteś, chyba, ze cos pomyliłam
peewe pisze:Kiedyś przeczytałam gdzieś że facet widząc naga kobietę myśłi już tylko o zbliżeniu i nie dostrzega wad urody

czy to prawa? panowie?
Coś w tym jest. Mało jest facetów, którzy w kacie desperacji przeleca kogokolwiek byle miał otwór, ale takich to widać i się ich skreśla. Jeśli facet chce intymności z Toba to przyjemniej akceptuje Twój wygląd ( najczęściej), w chwili silnego podniecenia nieco inaczej ocenia to co widzi, na twoja korzyść, no chyba, ze nie zachowujesz sie jak kobieta pewna siebie, pełna seksu, a taka która by tylko uda zakryła, tyłek schowała. Takim sposobem pokazujesz na co ma patrzeć i jak oceniać, przez pryzmat Twojej oceny. Jak masz gorsze uda, ale niezłe cycki to zachowuj sie tak jakbyś była z piersi dumna, ubierz/rozbierz sie tak by je apetycznie pokazać by facet wgryźć sie w nie chciała, a nie w głowie mu będzie ocenianie ud.
Tylko, że skóra jędrna, zadbana, nawilżona zawsze wygląda lepiej