Adaś38 pisze:Ale dlaczego masz się pilnować? Idź na całość chłopie pókiś młody!
juz wlasnie młodym nie jestem i jak daje rade dwóm kobietom , tak trzem juz bym nie dał
![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)

zas te dwie

Moderator: modTeam
Adaś38 pisze:Ale dlaczego masz się pilnować? Idź na całość chłopie pókiś młody!
shaman pisze:A ja wolę amatorskie, tam nie ma jachtówA w hentai babki mają po dwanaście cycków, trzy penisy i plują ogniem
O rany! Niemożliwe normalnieAdaś38 pisze:To fakt, cofam to o jachtach. Amatorskie są najlepsze, takie girls next door. Niedawno trafiłem na krótki filmik w którym panienka robi laskę w samochodzie (podczas jazdy). Normalnie tak mnie to podjarało że musiałem sobie po raz 1szy od długiego czasu sam ulżyć. Babka po prostu artystycznie to zrobiła, taka zwykła dziewczyna. No i sam pomysł oraz odwaga (nie bała się wypadku).
Kocham ludzi, którzy nawet nie wiedzą o czym pisząAdaś38 pisze:A to hentai to nawet nie wiem co to, chyba to samo co manga? No, thanks.
księżycówka pisze:Kocham ludzi, którzy nawet nie wiedzą o czym piszą
Stormy pisze:glupota chyba miala byc ;/Adaś38 pisze:No i sam pomysł oraz odwaga
Adaś38 pisze:Stormy, odrobina szaleństwa w nudnym życiu, łapiesz?
Adaś38 pisze:Stormy, odrobina szaleństwa w nudnym życiu, łapiesz?
Stormy pisze:ilekroc odpalam jakies hentai to trafiam albo na kosmitow, albo na sex w gronie rodzinnym, albo na gwalty na nastolatkach, ciagl te same schematy, a jakos normalnego sexu w tych wfilmach, czy to hetero czy homo jakos nie uraczylam..
Chyba odwaga tego faceta. Zgadnij co by sie stalo z jego wazna_rzecza jakby ktos w nich wjechal i ona zacisnela odruchowo szczeki...Adaś38 pisze:No i sam pomysł oraz odwaga (nie bała się wypadku).
Gdyby tak do tego podejsc to ja podczas seksu powinienem ogladac relacje z wyscigu kolarskiego. Przynajmniej mialbym motywacje by wytrzymac i upraiwac sek z dziewczyna 3 godzinyPit pisze:Generalnie film powinien działać pozytywnie na psychikę , podgrzewać atmosferę i inspirować do nowinek.
Maverick pisze:Gdyby tak do tego podejsc to ja podczas seksu powinienem ogladac relacje z wyscigu kolarskiego
Maverick pisze:jakby ktos w nich wjechal i ona zacisnela odruchowo szczeki...
księżycówka pisze:ja ostatnio złapałam fazę na filmy z seksem grupowym. I hentai normalne. Ale tylko w konfiguracji jedna kobieta i dwóch lub więcej mężczyzn.
Gratuluję. Zrobiłeś pierwszy krok w strotę statusu zoofilaKrzych(TenTyp) pisze:I jaram się ostatnio futrzakamiAle tymi rysowanymi
![]()
Np http://furry.wikia.com/wiki/Love_Can_Be_Different
Napisal Zaq, czlowiek z zaba w avatarze.Zaq pisze:Gratuluję. Zrobiłeś pierwszy krok w strotę statusu zoofila
I teraz zagadka - czy ta czulosc to objaw zoofilii czy homoseksualizmuKrzych(TenTyp) pisze:UUU żabko moja xD
Tak, choc nie robilbym z tego zasady, ze wszystko co ogladamy to nam tego brakuje. Ogladalem wiele rzeczy ktorych na 150% mi nie brakuje i brakowac nie bedzieAdaś38 pisze:Czy to jest tak, że chętnie oglądamy na filmach to czego nam brakuje w życiu?
Tzn podnieca Cie to?Krzych(TenTyp) pisze:I jaram się ostatnio futrzakamiAle tymi rysowanymi
Maverick pisze:Tak, choc nie robilbym z tego zasady, ze wszystko co ogladamy to nam tego brakuje.
Maverick pisze:Ogladalem wiele rzeczy ktorych na 150% mi nie brakuje i brakowac nie bedzie
Nie. Prosty przyklad: ludzie marza czasem o wielu rzeczach, lub sobie je wyobrazaja, ktorych wcale by nie chcieli. Wiele kobiet ma fantazje zwiazane z gwaltem ale zadna by nie chciala zostac tak naprawde zgwalcona.PFC pisze:No więc po co to robisz?Nudzi Ci się? Lubisz?... Jeśli lubisz, tzn. - potrzebujesz. Jeśli potrzebujesz, tzn. - jednak Ci brakuje.
Maverick pisze:Nie. Prosty przyklad: ludzie marza czasem o wielu rzeczach, lub sobie je wyobrazaja, ktorych wcale by nie chcieli. Wiele kobiet ma fantazje zwiazane z gwaltem ale zadna by nie chciala zostac tak naprawde zgwalcona.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 306 gości