całowanie- dla niektórych głupia sprawa, dla mnie ważna

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Skała
Początkujący
Początkujący
Postautor: Skała » 14 lis 2006, 18:14

żebym to ja wiedział czemu jej sie płakać chce. Nie mam zielonego pojęcia. Paddy dziękki za wypowiedz nawet spoko pomysł, no ale przecież nie bede za nią gonił od samych drzwi jak tylko do niej przyjade, bo o jakimś tam cmoknięciu na przywitanie to też (chyba ) moge pomarzyć. Swoją drogą to ja mam szczęście na "dziwne dziewczyny" bo ona nie jest pierwsza.
Awatar użytkownika
ptaszek
Weteran
Weteran
Postautor: ptaszek » 14 lis 2006, 18:24

Skała pisze:żebym to ja wiedział czemu jej sie płakać chce. Nie mam zielonego pojęcia.

A nie pytałeś, kiedy jej się zbierało? Ech, jesteście poniekąd dorosłymi ludźmi, którzy tworzą pięciomiesięczny związek i powinniście najnormalniej porozmawiać o tym, dlaczego tak się dzieje. Mam nadzieję, że Twoja dziewczyna i od tego się nie wykręca?
W każdym razie... powodzenia :)
"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
paddy
Maniak
Maniak
Postautor: paddy » 14 lis 2006, 18:29

Skała pisze:przecież nie bede za nią gonił od samych drzwi jak tylko do niej przyjade

zalezy w jakim humorze bedzie i jak to odbierze
Skała pisze:Swoją drogą to ja mam szczęście na "dziwne dziewczyny" bo ona nie jest pierwsza

a moze to z Toba jest cos nie tak, nie z nimi? :>
Skała pisze:żebym to ja wiedział czemu jej sie płakać chce

a mi się wydaje, że moze byc z Tobą tak zeby miec kogos, albo zrobic komu zazdrosc, a Ty nie wiesz nawet o tym. No roznie bywa..
w kazdym razie na milosc z jej str. mi to nie wyglada, skoro tak sie zachowuje. przynajmniej na nic głębokiego

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”