Blazej30 pisze:znam interesującego faceta co ma zerowe powodzenie u kobiet
widocznie przy kobietach zmienia sie w nudziarza czy sztywniaka, albo jest do tego strasznie odpychający fizycznie
Moderator: modTeam
Maverick pisze:Myslisz ze nie wpadnie?Adaś38 pisze:Pewna dawka zdobywania jest niezbędna, bo dziewczyna sama nie padnie nikomu w ramionaNo jak koniecznie chcesz zdobywac cos czego zdobywac nie trzeba to sie w to baw
Ale z odpowiednia osoba wystarczy byc po prostu soba. No choc troszke bym sie zgodzil, dla bezpieczenstwa lepiej zbyt szybko nie wpadac w zachwyt i euforie nad 2ga osoba, ale to nie jest jakies zdobywanie czy granie kogos innego a jedynie hamowanie sie
Dzindzer pisze:Blazej30 pisze:znam interesującego faceta co ma zerowe powodzenie u kobiet
widocznie przy kobietach zmienia sie w nudziarza czy sztywniaka, albo jest do tego strasznie odpychający fizycznie
Adaś38 pisze:Tak na ścisłość to każdy jest w jakiś sposób interesujący kwestia tego żeby znaleźć dziewczynę która zainteresuje się tym co w tobie jest interesujące a żeby było trudniej to jeszcze przydałoby się żeby facet interesował się tym co w tej dziewczynie jest interesującego (zamotałem ale nadążacie?)
przemek21 pisze:Zawsze myślałem, że trafię kiedyś na swoją kobietę, jednak mam problem z porpzumiewaniem sie z większościa i w która strone nieprubuje czy bardziej an przyjaźń czy bardziej na podryw to niekończy sie pomyślnie...
shaman pisze:Kobiety przyciąga pasja.
shaman pisze:Toż to świadczy o Tobie, wyciągnij wnioski i zmień się, bo braki w socjalizacji w tym wieku to kalectwo.
przemek21 pisze:gorzej z kobietami, ja im wychodze naprzeciw ale one mi uciekaja.
przemek21 pisze:Z resztą jest wielu facetów którzy niemaja pasji, mówia po prostu o tym jak mu sie wieczorem nalesniki po pracy przypaliły i tez jakos powodzenie maja...
shaman pisze:Przestań wychodzić naprzeciw ze swoją pasją do kobiet, które lecą na przypalone naleśniki.
shaman pisze:Toż to świadczy o Tobie, wyciągnij wnioski i zmień się, bo braki w socjalizacji w tym wieku to kalectwo.
PiotrekD pisze:Syty głodnego nie zrozumie. Łatwo jechać po kimś, jeżeli nie ma się takich problemów. Myślisz, że przemek21 jest taki bo chce? "Bądź sobą", gorzej jeżeli będąc sobą nie masz szans u dziewczyn. Wtedy magiczne zdanie "zmień się". Super, to co mam zacząć udawać? Łatwiej napisać niż to zrobić, no i nie każdy chce zmieniać się w inną osobę.
Potwierdzam, nie ma nic prostszego niż umówić się z dziewczyną ;p Trzeba się tylko przełamać...shaman pisze:Otóż ja wykonałem to magiczne zaklęcie, zmieniłem się dosłownie z dnia na dzień. Skoro ja potrafiłem, czemu inni mieliby tego nie zrobić? To proste.
shaman pisze:Jesteś nudziarz. Zmień się. Kobiety przyciąga pasja.
shaman pisze:Przestań wychodzić naprzeciw ze swoją pasją do kobiet, które lecą na przypalone naleśniki.
PiotrekD pisze:shaman napisał/a:
Przestań wychodzić naprzeciw ze swoją pasją do kobiet, które lecą na przypalone naleśniki.
Rozumiem, że jak spotkam interesującą dziewczynę, to najpierw gadka o naleśnikach, jak się uda to żegnam ją, bo z taką nie warto. Jeżeli będzie miała dość naleśników i mnie, to pasję mogę sobie w cztery litery wsadzić.
PiotrekD pisze:Jeżeli poradziłeś sobie z podobnym problemem, powinieneś napisać jakieś konkretne rady.
shaman pisze:Och, to po prostu rada: chcesz się zmieniać, zrób to jak najszybciej, nie czekaj. Forum nie podpowie co zrobić. Tu jego rola się kończy.
shaman pisze:Czytaj tak długo swój komentarz do zacytowanej wypowiedzi, aż zauważysz jego niestosowność, dobrze?
shaman pisze:Może opiszę jak ja się zmieniłem po raz kolejny, uwaga. Z dnia na dzień, po prostu. Dziękuję.
. Nie odnosi się to tylko do kobiet, od siebie dodam: Jesteś zarozumialcem, twoje zdanie jest jedynym słusznym, każdego o innych poglądach jesteś gotów nazwaćshaman pisze:Dużo informacji + poczucie wyższości, posiadania wiedzy, wyobraźni seksualnej czyni = przekonanie o byciu specem od kobiet.
. Krótko: 0 pokory i 100% pogardy. Nauczony doświadczeniem, nie będę z Tobą dyskutował.shaman pisze:idiotą i ignorantem
Przestań wychodzić naprzeciw ze swoją pasją do kobiet, które lecą na przypalone naleśniki.
Rozumiem, że jak spotkam interesującą dziewczynę, to najpierw gadka o naleśnikach, jak się uda to żegnam ją, bo z taką nie warto. Jeżeli będzie miała dość naleśników i mnie, to pasję mogę sobie w cztery litery wsadzić.
Może opiszę jak ja się zmieniłem po raz kolejny, uwaga. Z dnia na dzień, po prostu. Dziękuję.
Jeżeli już gdzieś to opisałeś, proszę daj odsyłacz. Jestem na forum od 2 tygodni, nie znam go za dobrze.
shaman pisze:Otóż ja wykonałem to magiczne zaklęcie, zmieniłem się dosłownie z dnia na dzień. To proste.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 204 gości