zmiana koloru włosów...
Moderator: modTeam
księżycówka pisze:Wiec co kupic?Yasmine pisze:I nie kupować de koloryzatora, bo nie działa (sprawdzone)
rozjaśniacz 5-6 tonów
Mia pisze:Myślicie spróbować i najwyżej jakby co nie wyszło to lecieć do fryzjera czy podarować sobie? czy zrobić same odrosty jakoś?
a jaki byś chciała kolor teraz nałożyć ?
- ksiezycowka
- Weteran
księżycówka pisze:Firmę proszę. Jak to wyglada? Ja nie wiem jaki ona ton ma nawet ;P
najmocniejsze są z joanny, ale też najbardziej niszczą włosy.
A jaki kolor ma ta osoba której będziesz farbować włosy i czy to naturalne ? I jaki kolor jej chcesz później nakładać ?
[ Dodano: 2008-01-29, 20:55 ]
Mia pisze:jaką sprawdzałaś?
Palette tą z serii XXL dla ciemnych wlosów., i Brillance Luminance. Jeszcze miałam jakaś Loreala. Wszystko rozjaśniło i pokryło tylko odrosty.
swoją drogą, rudy
To nie wiem Mia czy wyjdzie. Nie widziałam Twojej czerwieni teraz
Yasmine pisze:swoją drogą, rudy ?
To nie wiem Mia czy wyjdzie. Nie widziałam Twojej czerwieni teraz
wiem, że nie widziałaś. Mnie od filmu Sztuczki nęci na rudy
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
- ksiezycowka
- Weteran
Szatynka raczej dosc ciemna. Chyba naturalne ma, a jak nie to bardzo zblizony kolor do swojego. Ale raczej naturalne. A nakladac na rozjasnione bedziemy zielony, pisalam wyzej.Yasmine pisze:A jaki kolor ma ta osoba której będziesz farbować włosy i czy to naturalne ? I jaki kolor jej chcesz później nakładać ?
- ksiezycowka
- Weteran