neo_17 pisze:a drugi to raz na jednym spotkaniu ona ma penisa a na drugim ja jej skarb....czy obydwa sposoby sa bezpieczne???ktory bardziej moze???prosze o pilna i madra odopwiedz
A czy mozna po polsku
Moderator: modTeam
neo_17 pisze:a smiejcie sie smiejcie a wy to nie mieliscie problemow takich?? od razu wszystko wiedzieliscie???
neo_17 pisze:a smiejcie sie smiejcie
nie no juz nie rob ze mnie calkiem debilaksiężycówka pisze:To tak jakbyś pytał czy od rozmowy telefonicznej można zajść w ciążę
tak, ale równie głupie jak rodziceczy z tego mogą być dzieci? nie wiem który dzień cyklu, bo to nie moje pytanie. piszę na prośbę schizującej przyjaciółki
Is it possible?neo_17 pisze:ja dotykam jej narzadow plciowych...ale ostroznie i blizej pochwy one sie nie zblizaja.
To to odczepialne jest? W mordę tyle lat a nie wiedziałem.neo_17 pisze:drugi to raz na jednym spotkaniu ona ma penisa a na drugim ja jej skarb....
Takie pytania to powinny być na teście kończącym podstawówkę. Obowiązkowo.neo_17 pisze: po to jeest forum o takiej temtyce ze ci "niedoswiadczeni" mogli sie zapytac tych juz obyłych w tej tematyce
Powiedz jej, że mogą być.shinne09 pisze:piszę na prośbę schizującej przyjaciółki
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 46 gości