Wyraź to. Czymkolwiek to jest.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
księżycówka pisze:Zrób tego co Ci przepis z Cypru z karty dałam. Napiłabym się tego
ooo, dobry plan

trzeba wymyslic tez jakis alkoholowy projekt na wizyte w Wawie ;P
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Mia pisze:wyslalam maile, nie patrzec na forme, bo to probne fotki, ale fryzure mniej wiecej widac
dobrze nie patrze na formę (ale rajstopki fajne
Dzisiaj zrobię dobrze moim stopom. Kupiłam sobie peeling do stóp i nowy krem, ale najpierw je wymoczę w ciepłej kąpieli. A co, należy mi się, 4 artykuły dzisiaj przetłumaczyłam
![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)
Yas, ja juz rzygam bobem. Ale teraz mysle nad zmiana koloru wlosow na braz, dobry pomysl?
[ Dodano: 2008-11-04, 21:45 ]
A w Katowicach tez mialam grzywke, bo jakas grzywke zawsze mam ;P
[ Dodano: 2008-11-04, 21:45 ]
A w Katowicach tez mialam grzywke, bo jakas grzywke zawsze mam ;P
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
- Wujo Macias
- Maniak
bardziej chodziło mi, że bez grzywki na całe czoło. Ja za bobami też nie przepadam, ale generalnie lepiej Ci było, no
Mia pisze:Ale teraz mysle nad zmiana koloru wlosow na braz, dobry pomysl?
będzie wyglądał najbardziej naturalnie. Zależy jeszcze jaki brąz. Ty mi się w blondzie podobasz
Yasmine pisze:bardziej chodziło mi, że bez grzywki na całe czoło. Ja za bobami też nie przepadam, ale generalnie lepiej Ci było, no.
ja chciałam calkiem na krotko sciac, cos nawet w stylu nowej VB. Ale grzywka to mi sie akurat ta bardziej podoba
Yasmine pisze:będzie wyglądał najbardziej naturalnie. Zależy jeszcze jaki brąz. Ty mi się w blondzie podobasz
Do blondu nie chce wracac, jakos nie jestem w nastroju na bycie blondynka. Myslalam o czekoladowym brazie, ale nie za ciemnym, bo ciemne brazy, czernie absolutnie mi nie pasuja.
Mia pisze:ja chciałam calkiem na krotko sciac, cos nawet w stylu nowej VB
o nie, błagam <boje_sie>
Mia pisze:Myslalam o czekoladowym brazie, ale nie za ciemnym, bo ciemne brazy, czernie absolutnie mi nie pasuja.
No, ciemne brązy i czernie dla Ciebie niet, zgadzam się
Yasmine pisze:o nie, błagam <boje_sie>
ona mi sie w tym podoba, ale ja sie boje, az takich eksperymentow z dlugoscia.
Yasmine pisze:Czekoladowy brąz już prędzej, bo jaśniejszy i cieplejszy. Tylko, żeby ta czekolada też ciemna nie wyszła.
o tym samym myslalam, jak bede farbowac to i tak jakos za miesiac dopiero.
Dzindzer pisze:Myśle, że dobry
Mi sie rudy juz troche znudzil, ale generalnie kolor lubie.
Yas, masz maila
Mia pisze:Do blondu nie chce wracac, jakos nie jestem w nastroju na bycie blondynka.
Mam dokładnie tak samo, z natury jestem blondynką, długo farbowałam sie na blond i jak na razie za nic nie chce moich brązów porzucać na rzecz blondów
Mia pisze:Myslalam o czekoladowym brazie
Mi by sie taka nieciemna czekoladka przydała, ale taka ciepła
Dzindzer pisze:Mam dokładnie tak samo, z natury jestem blondynką, długo farbowałam sie na blond i jak na razie za nic nie chce moich brązów porzucać na rzecz blondów
ja tez mam naturalny kolor ciemny blond, w sumie teraz rok mija odkad mam rude wlosy i juz troche mi sie znudzily i sa problemayczne jesli chodzi o dobor ciuchow, a brazy uniwersalne.
Dzindzer pisze:Mi by sie taka nieciemna czekoladka przydała, ale taka ciepła
to wlasnie o czyms takim mysle. Jutro pojde poogladac farby
Yasmine pisze:Ja się zatrzymałam na etapie fioletu.
Czyli ponad rok temu
Mia pisze:a brazy uniwersalne.
Chyba do wszystkiego pasują i do robienia makijażu sa wdzięczniejszą oprawą
Mia pisze:Jutro pojde poogladac farby
To jak kupisz i pofarbujesz się to bym poprosiła o fotkę, bo może tez sobie taką sama wtedy zrobię
Yasmine pisze:Już się jutra doczekać nie mogę, idziemy na tańce
ja tez idę,heh
a mi się mój blond znudził, ale co ja mogę zrobić z włosami, jak mi żaden inny kolor w zasadzie nie pasuje
robię sobie wieczór filmowy

Ostatnio zmieniony 04 lis 2008, 22:31 przez Nola, łącznie zmieniany 1 raz.
Chaos is a friend of mine
Dzindzer pisze:Yasmine napisał/a:
Ja się zatrzymałam na etapie fioletu.
Czyli ponad rok temu
ja kojarze tez to zdjecie z grona w fiolecie

Dzindzer pisze:Chyba do wszystkiego pasują i do robienia makijażu sa wdzięczniejszą oprawą
w kwestii makijazu to i tak wazniejszy jest kolor oczu, ale tak, zgodze sie, ze do brazu wszystko pasuje
Dzindzer pisze:To jak kupisz i pofarbujesz się to bym poprosiła o fotkę, bo może tez sobie taką sama wtedy zrobię
zaczne sie powoli rozgladac, bo i tak chcialam robic cos z wlosami pod koniec listopada na impreze urodzinowa kumpla, wiec pewnie wtedy zmienie kolor
[ Dodano: 2008-11-04, 22:36 ]
Nola pisze:a mi się mój blond znudził, ale co ja mogę zrobić z włosami, jak mi żaden inny kolor w zasadzie nie pasuje
czemu?:>
Nola pisze:robię sobie wieczór filmowy
jakie filmy?
- ksiezycowka
- Weteran
Mam identycznie. Ale z ciuchami jakoś problemów nie. Oczywiście, że nie wszystko pasuje, ale ja wyglądam jakoś tak sama dla siebie naturalniej w tym kolorze niż w moich naturalnych.Mia pisze:ja tez mam naturalny kolor ciemny blond, w sumie teraz rok mija odkad mam rude wlosy i juz troche mi sie znudzily i sa problemayczne jesli chodzi o dobor ciuchow, a brazy uniwersalne.
AnoMia pisze:tak samo jak do brazowych oczu
- Wujo Macias
- Maniak