![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Andrew pisze:wiesz jak ktos sie nie zna na kawie to to co piszesz jest mozliwe
ARCANUMWujo Macias pisze:Ted, tudziez inni grajacy; potrzebna jest nazwa giery- rpg, klimaty fantasy pomieszane z steampunkiem takim troche (krasnoludy i strzelby, te klimaty.). Rzecz raczej starsza, jakis czas temu do CD- Action dodawana. Grafa 2d, cos pokroju fallouta.
Pomysly jakies?
Tak! Podziekowal.Zaq pisze:ARCANUMWujo Macias pisze:Ted, tudziez inni grajacy; potrzebna jest nazwa giery- rpg, klimaty fantasy pomieszane z steampunkiem takim troche (krasnoludy i strzelby, te klimaty.). Rzecz raczej starsza, jakis czas temu do CD- Action dodawana. Grafa 2d, cos pokroju fallouta.
Pomysly jakies?
bo mi leży 0,5l wódki, to Baileysik się zrobi
Yasmine pisze:Mia, pokaż, ja też chce, cokolwiek tam dajesz
księżycówka pisze:Też chcę.
księżycówka pisze:W życiu. Tylko czystą z lodem.
Dzindzer pisze:a tu na forum fajny przepis widziałam
księżycówka pisze:W życiu. Tylko czystą z lodem.
Ja też nie, ale jak już raz na lat ileś za mną zacznie chodzić to nie przechodzi dopóki nie wypiję. Wtedy stwierdzam, że nie znoszę i znów kilka lat spokoju. Tylko z tym alkoholem tak mam. Ale jak już piję to normalnie, a nie z jakąś coląMia pisze:ja tam w ogole nie lubie.
No ja ponieważ mam to tak okazyjnie to zawsze taką lepszą np 28letnią.lollirot pisze:Ja z colą lubię, tylko taką lepsiejszą samą.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości