Wyraź to. Czymkolwiek to jest.

Trafiaja tu topiki ktore zostały załozone w działach tematycznych forum, a do nich nie pasowały. Posty w tym dziale automatycznie są kasowane co 180 dni.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 30 paź 2008, 23:20

Mati on tak o tej Twojej biedronce pisze bo mu ktośs zakosił muchomorka ;)
Awatar użytkownika
Wujo Macias
Maniak
Maniak
Postautor: Wujo Macias » 30 paź 2008, 23:21

Dzindzer pisze:Mati on tak o tej Twojej biedronce pisze bo mu ktośs zakosił muchomorka ;)
I dlatego musze przypalac grass, zamiast udac sie w rozkoszne otchlanie halunow i zwid.
"księżycówka, napisałem Ci priva"
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 30 paź 2008, 23:23

Wyobraź sobie, ze inni maja jeszcze gorzej bo posiadają jedynie wino
Awatar użytkownika
Wujo Macias
Maniak
Maniak
Postautor: Wujo Macias » 30 paź 2008, 23:25

Dzindzer pisze:Wyobraź sobie, ze inni maja jeszcze gorzej bo posiadają jedynie wino
Jako, ze ma wrodzona szczerosc nie pozwala mi utrzymac wersji zapodanej przed chwila- tak naprawde to ani grassu ani zadnych innych uzywek poza herbata obecnie nie zapodaje.
Wiec, jak widzisz, gorzej byc moze.
Przy okazji- te Twoje pokemony beda zmieniac postac, w miare jak bedzie rosla ilosc klikniec?
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 30 paź 2008, 23:27

Juz nie :(

Chyba się ich pozbędę bo coraz mniej je cenię. ale nie martw sie w ich miejsce na pewno wstawię cos równie inteligentnego ;)

Wujo Macias pisze:tak naprawde to ani grassu ani zadnych innych uzywek poza herbata obecnie nie zapodaje.

Pffff paskudnik <foch>
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 30 paź 2008, 23:28

AMX pisze:Ale ładna pogoda dzisiaj ,znów przepracuje sobie 15 godzin
Też tak pomyślałam. I właśnie wróciłam z pracy, ale teraz to już wieje u nas nieźle. Tak zimno. :/
TedBundy pisze:Tęsknił ktoś? Ślepia otarł, uronił chociaż jedną łezkę?
A po co?
Yasmine pisze:łącze się z jej biegunką
<hahaha>
Yasmine pisze:Dlaczego umiem sobie odmówić wszystkiego, słodyczy, chipsów, jakiś kurna fast foodów, a kabanosa, który się do mnie uśmiecha w lodówce... to nie potrafię sobie odmówić ;(
Mnie by nic nie zmusiło do zjedzenia tego ;DD
Dzindzer pisze:inni maja jeszcze gorzej bo posiadają jedynie wino
A ja gorącą herbatkę z malinami. [:D]
Awatar użytkownika
Wujo Macias
Maniak
Maniak
Postautor: Wujo Macias » 30 paź 2008, 23:29

Sie przyznam wiec, ze klikalem co jakis czas na tego zoltego kasztana, bo jako jedyny wygladal w miare twardo. Te dwa pozostale, szczegolnie ten z prawej, to jakies okrutne p..izdy z lapanki.
I wstawiaj wstawiaj, w koncu "inteligentne zabawy na poziomie" to moja domena.
Pfhyhyhyhy.
Ostatnio zmieniony 30 paź 2008, 23:31 przez Wujo Macias, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
AMX
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: AMX » 30 paź 2008, 23:31

Ot tak się pytam z ciekawości.Dochodzą mnie słuchy,że nasza elita biznesowa szuka nowych rynków nieruchomości aby inwestować.I Tajlandia,jest właśnie jednym z takich rynków.Więc tak z ciekawości postanowiłem zapytać.Wszak na tym forum same Orły-Sokoły,to może ktoś słyszał o kierunku tajlandzkim.
Wy jeździcie, My latamy.
Awatar użytkownika
Wujo Macias
Maniak
Maniak
Postautor: Wujo Macias » 30 paź 2008, 23:32

AMX pisze:Wszak na tym forum same Orły-Sokoły,to może ktoś słyszał o kierunku tajlandzkim.
Slyszalem.
Ze mozliwy jest seks z mezczyzna, mimo ze wyglada jak kobieta. Tyle z mojej strony w temacie ierunku tajlandzkiego.
Ostatnio zmieniony 30 paź 2008, 23:33 przez Wujo Macias, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
AMX
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: AMX » 30 paź 2008, 23:34

Wujo Macias pisze:Ze mozliwy jest seks z mezczyzna, mimo ze sie mysli iz to kobieta. Tyle z mojej strony w temacie ierunku tajlandzkiego.

Pff.Tyle to i ja wiem.O piłeczkach pingpongowych ,bananach i i innych owocach wystrzeliwywanych z różnych części ciała nie wspominając.
Wy jeździcie, My latamy.
Awatar użytkownika
Wujo Macias
Maniak
Maniak
Postautor: Wujo Macias » 30 paź 2008, 23:37

AMX pisze:
Wujo Macias pisze:Ze mozliwy jest seks z mezczyzna, mimo ze sie mysli iz to kobieta. Tyle z mojej strony w temacie ierunku tajlandzkiego.

Pff.Tyle to i ja wiem.O piłeczkach pingpongowych ,bananach i i innych owocach wystrzeliwywanych z różnych części ciała nie wspominając.
O prosze, czyli jednak ten dzien nie byl stracony pod wzgledem zdobytej wiedzy.
Ja sobie ostatnio zdalem sprawe, ze duze pieniadze i biznes to jednak nie jest moja domena. Nie zostalem stworzony, zeby zarabiac konkretny szmal a talenty biznesowe mam chyba na takim poziomie, na jakim Mati ma zarty. Nie bedzie ze mnie twarzy na okladke FORBESA.
A wszystkie te przemyslenia naszly mnie po wydaniu calych 2 zlotych na zdrapke, ktora po zdrapaniu niestety nie ujawnila trzech takich samych liczb.
Ech.
O, ale juz ciut powazniej, to jednak rysowanie, graifczne glupoty i komiksy sa moja domena. Wiecej ostatnio ciskam, na warsztaty komiksowe sobie uczeszczam i nie tylko sprawia mi to kupe frajdy, ale widze ze w tym naprawde moglbym byc niezly. Szkoda, ze pozno sie obudzilem, ale zawsze.
Zeby nie bylo, ze optymizm i entuzjazm jest mi calkowicie obcy.
Ostatnio zmieniony 30 paź 2008, 23:38 przez Wujo Macias, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Miltonia
Weteran
Weteran
Postautor: Miltonia » 30 paź 2008, 23:38

AMX pisze:Ot tak się pytam z ciekawości.Dochodzą mnie słuchy,że nasza elita biznesowa szuka nowych rynków nieruchomości aby inwestować.I Tajlandia,jest właśnie jednym z takich rynków.Więc tak z ciekawości postanowiłem zapytać.Wszak na tym forum same Orły-Sokoły,to może ktoś słyszał o kierunku tajlandzkim.

jak sie jest "elyta" to moze i warto tam inwestowac, ale jak ma sie zainwestowac wszystko co sie ma, to nie radze. Wszystkie miejsca kunta kinte sa niepewne dlugofalowo, a nieruchomosci to dlugofalowa inwestycja. Nawet w wiekszej cywilizacji, w Hiszpanii, maja plan konfiskaty nieruchomosci nadmorskich, bo cos tam bylo nie tak z budowaniem, a wiadomo, ze budowala tam glownie mafia rosyjska.

Nie wymyslaj, tylko szukaj czegos tutaj. Jakas ziemie rolna kup czy cos, dzialke budowlana w dobrym miejscu, ktore dopiero zacznie sie rozwijac.

I jak juz, to "elyty" inwestuja w Dubaju np, ale to tez sie juz konczy. W Tajlandii i Chinach to co najwyzej wlasciciele hurtowni na dorobku.
Ostatnio zmieniony 30 paź 2008, 23:40 przez Miltonia, łącznie zmieniany 1 raz.
"a miłość tylko jedną można wszędzie spotkać
przed grzechem i po grzechu zostaje ta sama"
Awatar użytkownika
AMX
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: AMX » 30 paź 2008, 23:40

Żeby mieć duże pieniądze,to na początku trzeba mieć spory kapitał aby ten zrobił duże pieniądze.Jeśli więc nie ma się sporego kapitału to pozostają zdrapki.
Chyba,muszę zacząć grać.A tak Btw to co to była za zdrapka.
Wy jeździcie, My latamy.
Awatar użytkownika
Wujo Macias
Maniak
Maniak
Postautor: Wujo Macias » 30 paź 2008, 23:41

Multiforsa. Zdradziecka dziwka, nie korzystaj.
Jutro kupie "zlota rybke", sie zobaczy.
O Miltonia sie pojawila. Nie wiedzialem, ze mamy pelnie.
Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 30 paź 2008, 23:42

AMX pisze:Wszak na tym forum same Orły-Sokoły,to może ktoś słyszał o kierunku tajlandzkim.
ok. nie polecałbym. chyba że masz wiedzę o tamtejszym rynku. a bez to równie bezpiecznie kupować jest działki na Księżycu...

[ Dodano: 2008-10-30, 23:43 ]
Wujo Macias pisze:O Miltonia sie pojawila. Nie wiedzialem, ze mamy pelnie.
<hahaha>
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
Awatar użytkownika
AMX
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: AMX » 30 paź 2008, 23:44

Miltonia pisze:Nie wymyslaj

Nie wymyślam ,bo mnie nie stać 8) .

A Tajlandia wydała mi się na tyle egzotycznym krajem w inwestowanie ,że z samej ciekawości pooglądałem i popytałem o co chodzi.

Co i jak w Hiszpanii było to nie wiem, jedynie wiem jak to mniej więcej wygląda w Bułgarii.
Wy jeździcie, My latamy.
Awatar użytkownika
Miltonia
Weteran
Weteran
Postautor: Miltonia » 30 paź 2008, 23:45

Wujo Macias pisze:O Miltonia sie pojawila. Nie wiedzialem, ze mamy pelnie.

Ale i tak masz szczescie, bo oszczedzilam Cie przy wczorajszym miauczeniu na temat studiow i ilosci egzaminow jak i klopotow ze zdawaniem ich i to w tak porazajacych ilosciach [:D]

Awatar użytkownika
AMX
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: AMX » 30 paź 2008, 23:46

Miltonia pisze:W Tajlandii i Chinach to co najwyzej wlasciciele hurtowni na dorobku.

Zdziwiła byś się 8)

Nio ale nie mądrze się w temacie,bo mało co wiem.
Ostatnio zmieniony 30 paź 2008, 23:47 przez AMX, łącznie zmieniany 1 raz.
Wy jeździcie, My latamy.
Awatar użytkownika
Miltonia
Weteran
Weteran
Postautor: Miltonia » 30 paź 2008, 23:48

Nie, po prostu mam wrazenie, ze lykasz wszystko co jacys kolesie Ci mowia i bezkrytycznie jestes w nich wpatrzony, bo pewnie fajnymi furkami jezdza. Ktorys raz juz tych "ich przywolujesz" i nakrecasz sie ich opowiesciami.

Awatar użytkownika
AMX
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: AMX » 30 paź 2008, 23:54

Wiesz, nie stać mnie na nakręcanie się na ich opowieści,bo to są kompletnie dwa różne światy .Furki mnie nie przekonują,wystarczy mi moja Cliówka .Nakręcać co najwyżej się mogę na jedną osobę ,którą powiedzmy znam i wiem co osiągnęła a i tak jest maluczka(jak sama o sobie mówi) w porównaniu do tej "elyty".
A przywołałem ich raptem 2 razy.Ot i tyle.
Wy jeździcie, My latamy.
Awatar użytkownika
Miltonia
Weteran
Weteran
Postautor: Miltonia » 31 paź 2008, 00:00

Oj, nie martw sie. Pewnie wszystko maja na kredyt, a na niektorych kontach komornik siedzi, pracownikom nie placa pensji, za to kupuja mieszkania w Tajlandii. Sporo jest takich, chociaz zdarzaja sie i Ci, ktorzy potrafi, maja szczescie i sa w porzadku. Mniejszosc jeszcze, ale sa i im niestety nalezy zazdroscic. Chociaz naprawde duze pieniadze, to juz polityka i klopoty.

Awatar użytkownika
Wujo Macias
Maniak
Maniak
Postautor: Wujo Macias » 31 paź 2008, 00:05

Miltonia pisze:Nie, po prostu mam wrazenie, ze lykasz wszystko co jacys kolesie Ci mowia i bezkrytycznie jestes w nich wpatrzony, bo pewnie fajnymi furkami jezdza. Ktorys raz juz tych "ich przywolujesz" i nakrecasz sie ich opowiesciami.
Miltonia chyba pomylila mnie i AMXa ( to mozliwe, obaj nosimy okulary i jestesmy zabojczo przystojni.). Przypomne- otoz to nie on jest idiota, tylko ja. Ale Miltonia to przeciez wie, bo kiedys mi nawet smsa wyslala "Nie bede schodzic do Twojego poziomu.".
Szkoda troche, bo co prawda jak w kazdej piwnicy jest chlodno i wilgotno, ale za to mam pyszne weki.
Awatar użytkownika
Miltonia
Weteran
Weteran
Postautor: Miltonia » 31 paź 2008, 00:12

Nigdy do Ciebie sms-a nie wysylalam. Nie wiem co Ci sie tam kolacze po nocy w glowie, ale musi to byc po jakims zielu jak nic. I w ogole nie przypominam sobie zebym z Toba jakos poza forum rozmawiala, no chyba ze podszywasz sie pod pania w sklepie, ale do takiej pani nie zdarza mi sie tak powiedziec 8)

Awatar użytkownika
AMX
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: AMX » 31 paź 2008, 00:12

Miltonia pisze:Oj, nie martw sie.

Wiesz,nie martwię się,ale wiem też,że wielkie pieniądze nie są mi raczej pisane (no chyba,że jakiś tam zbieg okoliczności,uśmiech losu i etc) bo nie chcę się ładować w ogromne kredyty.Prowadzę tą swoją firemkę już przez pół roku i wiem jakie to wszystko jest kruche.
A może zmieni mi się myślenie z czasem.
Wy jeździcie, My latamy.
Awatar użytkownika
Augusto
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Augusto » 31 paź 2008, 00:14

AMX, co to za firma
Awatar użytkownika
AMX
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: AMX » 31 paź 2008, 00:17

Administrowanie i zarządzanie nieruchomościami.
Wy jeździcie, My latamy.
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 31 paź 2008, 00:19

Nola pisze:ja chcę mieć znów długie włosy ;(

aaaa, wiedziałam ! W końcu !
Nola, ale tak w sumie pokazałabyś się w krótkich :>

Miltonia pisze:Ale i tak masz szczescie, bo oszczedzilam Cie przy wczorajszym miauczeniu na temat studiow i ilosci egzaminow jak i klopotow ze zdawaniem ich i to w tak porazajacych ilosciach [:D]

:D

Jednak jutro będą tańce, oj będą ! Tylko najpierw wizyta u dentysty mnie czeka. Ale powiedziałam sobie, że biorę znieczulenie, niezależnie od ubytku. Po co mam skakać na krześle :/

[ Dodano: 2008-10-31, 00:21 ]
Wujo Macias pisze:to mozliwe, obaj nosimy okulary i jestesmy zabojczo przystojni

ehehehehe
Awatar użytkownika
Mati
Maniak
Maniak
Postautor: Mati » 31 paź 2008, 00:22

Wujo Macias pisze:A cukrowac to sobie mozesz z "cioteczkami", ja mam coraz bardziej dosc Twojego infantylnego swiergolenia i mizdrzenia.

w prawym górnym rogu moich postów masz taki przycisk "ignoruj", kliknij i po kłopocie

Wujo Macias pisze:Kreatywne, jak na 19latka.

nie będę się rozpisywać na temat Twoich głupich komentarzy
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Awatar użytkownika
Miltonia
Weteran
Weteran
Postautor: Miltonia » 31 paź 2008, 00:27

AMX pisze:Administrowanie i zarządzanie nieruchomościami.

Dzis blok, jutro biurowiec, a za pare lat 99% city w Londynie bedzie pod Twoja opieka. I powiesisz sobie w biurze zegary z podpisami: Londyn, Pekin, Pcim Dolny [:D]

Awatar użytkownika
Wujo Macias
Maniak
Maniak
Postautor: Wujo Macias » 31 paź 2008, 00:32

Miltonia pisze:
AMX pisze:Administrowanie i zarządzanie nieruchomościami.

Dzis blok, jutro biurowiec, a za pare lat 99% city w Londynie bedzie pod Twoja opieka. I powiesisz sobie w biurze zegary z podpisami: Londyn, Pekin, Pcim Dolny [:D]
A jak to nie wyjdzie staniesz sie kieszonkowcem i na ramieniu bedziesz mial: Rolex, Rado, Doxa.
Miltonia, jaka mojej osobie wrozysz przyszlosc?

Yasmine pisze:Miltonia napisał/a:
Ale i tak masz szczescie, bo oszczedzilam Cie przy wczorajszym miauczeniu na temat studiow i ilosci egzaminow jak i klopotow ze zdawaniem ich i to w tak porazajacych ilosciach [:D]
A szkoda, bo czekalem, och czekalem. Nastepnym razem wiec!
Ostatnio zmieniony 31 paź 2008, 00:33 przez Wujo Macias, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Śmietnik”